Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Gizem Güneş

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.

Ansiklopedik olmadığını düşünüyorum.--Gökhan 02:44, 10 Şubat 2008 (UTC)

  • Bu Kayda Değerliğin Objektif Kriteri Nedir - Sevgili Noumenon, bu kayda değerlikten kasıt ünlü olmak yada popülerlik mi yoksa bilgi değeri içermesi mi? yani ben en çok da kurtlar vadisi yada dizinin hayal mahsulü kahramanları nın bu ansiklopedide bulunmasına anlam veremiyorum. bununla ilgili ansiklopedi yönergelrinide okudum ama tam olarak ben bu meseleyi anlayamadım sanırım. bu açıdan kusuruma bakmayın (madde silnse bile ben başka maddeler eklerken bu konuda oldukça sıkıntı yaşayacağım anlaşılan). mesela hayal et sevgilim eseri ve söyleyeni irem burada, onun farkı tv ye çıkmış olması mı? hayır albüm yapması ise hayal ürünü iplikçinin burada işi ne? ben inananın bu ince çizgiyi kavrayamadım. madde silinmesin diyorum, silinmesini isteyenleri anlayamasam da saygı duyuyorum (bence de kayda değmeyecek çok insan var ama :) beni bağlıyor sadece. Selim DURMUŞ 10:33, 10 Şubat 2008 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kayda değer değil.Kriterlerin ne olduğunu soran Selim Durmuş arkadaşımıza da şu sayfaya göz atmasını öneririm.Bu tip kayda değerliği şüpheli biyografilerde kaynaklandırma çok önemlidir ve bu maddede hiç kaynak yok.İyi çalışmalar.--Eldarionileti 23:36, 10 Şubat 2008 (UTC)


  • Daha iyi anlıyorum - Verdiğiniz bağlantıdaki sayfa benim için oldukça yararlı oldu. Şimdi daha iyi anlıyorum. Öyleyse ben youtube veya benzeri site ve/veya hizmetlerle internet ortamında tanınmışlık kazanan ve gerçek hayatta da insanların gündemlerinde yer bulan kişiliklerin işlendiği bir madde varsa orada Gizem GÜNEŞ ile ilgili bir bölüm eklemek isterim. Şayet bçyle bir madde yoksa bu durumda bunun için iyi bir çalışma yapıp bu kişiler hakkında topluca böyle bir madde yazmak isterim. Bunun için yol gösterici olacak olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim. Selim DURMUŞ 07:53, 11 Şubat 2008 (UTC)
  • Silinsin Silinsin-- silinsin Maddeyi yazan (başlatan) kişi olarak ben kendi silebiliyor muyum (pişman oldum/daha önemlisi şimdi anladım wiki nin mantığını)Selim DURMUŞ 23:51, 12 Şubat 2008 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.