Vikipedi:Seçkin resim adayları/Preparation for schooner race.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu resmin "seçkin resim" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--İnfoCan 14:05, 26 Ocak 2010 (UTC)

Yelken Yarışına Hazırlık[kaynağı değiştir]

San Francisco, ABD'de SAP 505 (505 adı 5-oh-5, yani 5.05 m. olan yelkenli uzunluklarını ifade eder) Dünya Kupası öncesi iki direkli (schooner) yelkenler yarış öncesi hazırlanmakta. Sol tarafta Golden Gate Köprüsü, sağ tarafta ise Alcatraz Adası yer almaktadır.
Gerekçe
Maddesine katkısı var ve alt yazısı ile maddeye ayrı bir değer katmakta. Aydınlatıcı, heveslendirici ve estetik bir panorama.
Resmin dahil olduğu maddeler
Yelken
Üreten
Two+two=4
Aday gösteren
Ahzaryamedmesaj

Destek DestekAhzaryamedmesaj 19:23, 18 Ocak 2010 (UTC)

  • Karşı Karşı -- İlginç. Commons'da SR. Fakat havası çok kötü. Londra v.s. olsaydı belki normal sayardım. Yazın San Francisco sisli ve serin olur ama bu kadar bembeyaz çekmemeliydi. Buda, Hasankeyf için uygulanmış olan bu "kriter"den muaf tutup SR seçmek için özel gerekçe bulamadım. Bu resmin 20 Ağustos 2009 tarihinde çekilmiş (öyle yazılıyor). Aynı günün saat 10:24'te çekilen Ocean Beach, San Francisco (gerç bu SRA'daki manzara San Francisco Körfezi'dir herhalde) fotosundaki gökyüzüyle kıyaslarsak... Ayrıca maddesi Yelken ise aynı konuyu anlatan daha güzel resimler vardır. Bu SRA'daki Yelkenli (Sailboat)'dir. Dosya:Sail wagon edit1.jpg da yelken ve SR olabilir. Ancak Kara yelken maddesinin açılması lazım. Takabeg ileti 00:23, 19 Ocak 2010 (UTC)
  • Karşı Karşı Gökyüzünün kötü görünümü seçilememesi için yeterli sanırım. Maddesini daha iyi anlatacak fotoğraflar zaten mevcut. Takabeg'in son gösterdiği örnek hem hoş bir fotoğraf, hem de 1910-15 arasına ait. Kara Yelkeni açıldığında SRA yapılmalı. O zaman rahatlıkla SR olur. --iazak 08:52, 19 Ocak 2010 (UTC)
Bu aday ile doğru değil ama şunu soracaktım. Türkçesi Kara yelken mi ? Kara yelkeni mi ? Yoksa Kara yelkenli mi ? Hangisi doğru acaba ? Takabeg ileti 09:32, 19 Ocak 2010 (UTC)
  • Karşı Karşı resim özgün boyutuna geldiğinde gözü okşamıyor .-- Son kahraman ileti 10:11, 19 Ocak 2010 (UTC)
  • Karşı Karşı yukarıdaki yorumlara katılıyorum...--вяí¢αи76ileti 21:26, 20 Ocak 2010 (UTC)


Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.