Vikipedi:Seçkin resim adayları/Feuerreiben.gif

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu resmin "seçkin resim" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--İnfoCan 13:57, 26 Nisan 2010 (UTC)

Ateş yakma[kaynağı değiştir]

Afrika'lı bir baba çocuklarına ateş yakmayı öğretirken.
Gerekçe
Ansiklopedik ve bir babanın çocuklarına bir şey öğretirken gösterilmesi. SR kriterlerini karşıladığını düşünüyorum.
Resmin dahil olduğu maddeler
Baba (terim)
Üreten
Commons'tan User:Plenz
Aday gösteren
Kerem 233
Sergi sayfası
Vikipedi:Seçkin resimler/İnsanlar

Destek DestekKerem 233 10:36, 20 Nisan 2010 (UTC)

  • Soru & Yorum Yorum -- Ateş maddesine daha değer katıyor, bence. Afrikalı olduğu nereden anladınız ? Melanezyalılar değil mi acaba ? Birde soldaki adamın baba olduğu nereden anladınız ? Takabeg ileti 10:52, 20 Nisan 2010 (UTC)

Cevap Cevap Ateş maddesine bence o kadar değer katmıyor. Animasyonda bir babanın çocuklarına ateş yakmasını öğrettiği gösteriliyor, ama yine de eklenebilir. Afrikalı olduğu Baba (terim) maddesinde kullanıldığı için oradaki altyazısıdır. Baba olduğu belli olmuyor mu? Amca felan olarak mı düşündünüz? --Kerem 233 17:44, 20 Nisan 2010 (UTC)

  • Şartlı destek Hangi ülkeden oldukları ve baba olup olmadığını yeterince kanıtlayın. Eğer ki kanıtlayamıyorsanız, alt yazıyı geliştirin. Sevgiler... --Berm@nyaİleti 17:47, 20 Nisan 2010 (UTC)
  • baba ve afrikalı olduklarını söylemek sistemik önyargıya iyi bir örnek mi olmuş ne? :) bu arada kimse resmi açmamış olmalı. sadece 187 kb! adaylıktan çıkartılsa iyi olur. Bu imzasız yazı Kibele (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Yorum Yorum
    1. Animasyon olduğundan boyutu önemli değil konusunu bu boyutuyla iyi anlatabildiği sürece
    2. Resimdeki şahıslar Pasifik Okyanusundaki Vanuatu Cumhuriyeti'ndendirler. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon א mesaj 17:44, 21 Nisan 2010 (UTC)

Yorum Yorum Ateş yakma teknikleri (w:making fire) gibi bir maddemiz olsaydı belki anlamlı durabilirdi. Baba terimi çok derinlikli bir terim, ateş yakmaya çalışan yetişkin ve onu izleyen çocuklar için bu durum aynı derinlikte değil maalesef. --a[.]med»»ileti 19:27, 21 Nisan 2010 (UTC)


Resmi adaylıktan çekiyorum. SİS'nun bilgisine... --Kerem 233 08:05, 24 Nisan 2010 (UTC)


Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.