Vikipedi:Kaliteli madde adayları/2013 Türkiye Süper Kupası

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.

Bu madde, Vikipedi topluluğu tarafından Kaliteli Madde seçilmiştir.--RapsarEfendim? 07:09, 28 Eylül 2013 (UTC)

2013 Türkiye Süper Kupası[kaynağı değiştir]

  • Madde, halihazırda KM olan 1998 Cumhurbaşkanlığı Kupası maddeden örnek alınarak geliştirilmiş ve KM adaylığına hazır hale getirilmiştir. Destek Destek ya da Karşı Karşı olarak oy atmadan önce gördüğünüz, tespit ettiğiniz hataları Yorum Yorum olarak paylaşmanızı rica ediyorum. Hadi rastgele :) Aşağıdaki listedekiler en kısa süre içerisinde tarafımca yapılacaktır. O konularda fazla takılı kalmamanızı tavsiye ediyorum.
    • Kırmızı maddeler, önem sırasına göre tek tek açılacaktır.
    • Diziliş şablonu eklenecektir. ( İstek yapıldı Yapıldı - 2 Eylül )
    • 76 tane kaynak url, arşivlenecektir. ( İstek yapıldı Yapıldı - 21 Ağustos ) SAİT71 (mesaj) 17:14, 17 Ağustos 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum Eline sağlık, tamamını okumadım ancak başta gördüğüm sorunları hemen söylemek istedim. (Kendim düzenleyecektim ancak şu üşendim kusura bakma) :)
1. Girişte ve diğer kısımlarda tarihlere iç bağ verilmiş. Kaldırılmalı, tarihlere iç bağ vermiyoruz bildiğin gibi.
2. Giriş cümlesi olmamış, yeniden yapılandırılmalı.
3. 2., 7., 16., 17., 40. gibi ifadeler sayıyla yazılmış ancak harflerle yazılması gerekmez mi?
4. İki takım "ezeli rakip" olarak anılıyor, bunu biliyoruz, hatta bende bir Fenerbahçeliyim :) Ancak bu ezeli rakip bahsi ansiklopedik bir kullanım değil bence. Bilmiyorum diğer kullanıcılar ne der.
5. TFF Süper Kupa vb. bunları italik yazmaya gerek var mı?
6. Arka plan ayrı yazılmalı, ayrıca o alt başlıktaki ilk cümle olmamış. Yine aynı kısımda "4 defa" ifadesi harfle yazılmalı. Birde bu kısımdaki bazı cümlelere kaynak gerekli gibi.
7. Şu kaynakta herhangi bir ifade yok, yorumlar var. Üye mi olmak gerekiyor görmek için? Eğer öyleyse sayfadan kaldırılmalı ve yerine farklı bir kaynak lazım.
8. Yeni sezon hazırlıkları ve Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi başlıklarına gerek yok bence, katılım başlığı altında anlatılabilir.
Rapsar ve diğer futbolla ilgilenen kullanıcılar yorumlarını bildirdikten sonra maddeyi tekrar gözden geçireceğim. Ha birde 2012-13 sezonu denirken uzun çizgi kullansak daha mı iyi olur? TDK'nın belirlediği bununla ilgili tam olarak net bir kural var mıydı? Varsa hatırlamıyorum şu an. Eğer yoksa uzun çizgi kullanımı bence daha iyi olur.- Seyit mesaj 18:42, 17 Ağustos 2013 (UTC)
  • Cevap Cevap Teşekkürler Seyit. İlk giriş cümlesinde de belirttiğim gibi ilk önce yorumları görmek daha iyi benim için. Biraz kafam karışmıştı maddede. Toparlayım felan diye uğraştım, birde yaptığım değişiklikler ısrarla kaynaksız yanlış şekilde değiştirilmiş oluyor. Yani ben bağ vermiyorum veya bir başka birşey yazıyorum gelip değiştiriliyor. Gözümden kaçıyor oda. O sebeple yorumlarla birlikte bu ufak hatalarıda yok edip maddeyi KM yapabilirim diye umuyorum. Bahsettiğin sorunların hepsini okudum.
1. Tarihler gözümden kaçmış. Galiba yine bir anonim tarafından verilmiş İstek yapıldı Yapıldı
2. Giriş cümlesi yeniden yapılandırıldı. 2006 yılından itibaren düzenlenen kupa sayısını belirten cümle çıkarıldı İstek yapıldı Yapıldı
3. 2., 7. vs. rakam belirtmeleri düzeltildi. İstek yapıldı Yapıldı
4. Ezeli kelimesi çıkarıldı. İstek yapıldı Yapıldı
5. İtalik yazı İstek yapıldı Yapıldı
6. Arka plan ile Katılım başlıkları ayrıştırıldı. İstek yapıldı Yapıldı
7. Belirtilen kaynaktaki sorun Fanatik'in sitesiyle alakalı. Ben baktığımda böyle değildi. Sorun var gibi. Buradaki kaynak ile değiştirildi.İstek yapıldı Yapıldı
8. Burada çok kararsız kaldım. Mümkün olduğunca kısaltmaya çalıştım. Bana kalsa hiç eklemem ancak organizasyona katılım bir önceki sezon olduğu için arada baya zaman var. Birde yeni sezon başlayınca bir kaç maç oynanıyor. Kupadan önce oynanan bu maçlara değinmek gerekmez mi? Bu maçların kupaya katılımla alakası olmadığı için o başlık altına alınması yanlış olacaktır. Ya kaldıracağız ya buradaki farklı bir çalışma örneğini uygulayacağız ya da böyle kalacak bana göre. Çünkü katılım başlığı organizasyona katılmaya nasıl hak kazandıklarını belirtiyor. Şimdilik böyle kalsın. Bir çok futbol yorumcusu var fikirlere göre hareket ederiz.
9. 2012-13 çizgisini İngilizce'deki gibi mi yapalım diyorsun ? Benim bildiğim kadarıyla biz o uzun çizgileri - eksi ile değiştirip kullanıyoruz. :)--SAİT71 (mesaj) 21:25, 17 Ağustos 2013 (UTC)
  • Destek Destek Yapılış sürecinden beri takip ettiğim bir madde, çalışmalarınızı takip etme fırsatını yakaladım. Bence gayet güzel, kapsamlı ve kriterleri karşılayan bir madde konumunda. Emeklerinize sağlık.--Hobbit28ileti alpi 18:04, 23 Ağustos 2013 (UTC)
  • Destek Destek KM kriterlerini karşıladığını düşünüyorum. Yeni sezon hazırlıkları ve Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi alt başlıklarının gerekli olup olmadığından emin olmamakla birlikte, tüm çalışmanın olması gereken titizlikte ve final maçı hakkında gerekli tüm bilgileri(doğru kaynaklandırma ve yansız anlatımla birlikte) barındıran içerikte hazırlandığını düşünüyorum. Emeğine, ellerine sağlık..Beyazmavi ileti 19:02, 1 Eylül 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum Şimdilik şu düzenlemeleri yaptım, devamı gelebilir, maç sonrası alt başlığını tam olarak okumadım çünkü :) Yaptığım bu değişiklikten hatalı, yanlış gördüğün varsa lütfen o kısmı eski haliyle değiştir. - Seyit mesaj 16:54, 3 Eylül 2013 (UTC)
Ellerine sağlık, çok yararlı değişiklikler olmuş. SAİT71 (mesaj) 21:15, 3 Eylül 2013 (UTC)
  • Destek Destek görüşüm; bir işbirliği ile ancak böyle kaliteli olur dedirten başlıklardan.. Hepinizin eline sağlık. Lubunya 20:47, 19 Eylül 2013 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.