Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "kaliteli madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--BSRF 💬 19:19, 23 Kasım 2017 (UTC)

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri[kaynağı değiştir]

Kaliteli madde olması için gereken kriterleri karşıladığını düşünüyorum yinede sizlerin de görüşünüzü almak isterim--Krystal. ? 09:07, 24 Eylül 2016 (UTC)

  • Destek Destek Gayet iyi hazırlanmış, bazı biçim düzenlemeleri ve kaynak eklemeleri gerekiyor biraz. Yine de olumlu bakıyorum. İlk sürümüyle bu hâlini düşünürsek bayağı bir ilerleme kat etmiş diyebilirim. Emeği geçen herkese teşekkürler. --Turgut46 10:37, 24 Eylül 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Emeği geçenlerin emeğine sağlık. O seviyeye yaklaşmış, ancak tam hazır gözükmüyor. İlk bakışta gözüme çarpan noktalar şu şekilde:
  1. Kaynaklar, kaynak gösterme şablonlarıyla düzenlenmeli.
  2. Motamot çeviri çok fazla. Başlıklarda dahi görülebiliyori "Devam serileri" motomot bir çeviri, "Resepsiyon" motamot bir çeviri.
  3. Ödüller kısmı detaysız, eksik. Mulholland Çıkmazı gibi yapılması gerek.
  4. Maddesi olmadığı için verilmemiş birçok bağlantı var.--RapsarEfendim? 09:28, 31 Aralık 2016 (UTC)
"Resepsiyon" kısmını düzelttim ödüllerin hepsi hakkında tam bilgi yok o yüzden o şekilde yapmak biraz sıkıntı olabilir.--Krystal. 14:00, 18 Şubat 2017 (UTC)
  • Karşı Karşı Yukarıda bahsettiğim hususlar sebebiyle. "Bilgi yok" gibi bir durum söz konusu olamaz, muhakkak ki var.--RapsarEfendim? 21:47, 20 Şubat 2017 (UTC)
    Rapsar, Kaynaklar, şablonlar ile düznelendi. Motamot çeviriler kaldırıldı (Devam serileri motomot bir çeviri değil?). Ödüller kısmı detaylandırıldı. Verilmemiş iç bağlantılar verildi. ~ HastaLaVi2 (mesaj) 13:39, 25 Şubat 2017 (UTC)
Teşekkürler geliştirmeler için. Alt kısımlarda kaynaklı bir şekilde var olan bilgiler için giriş kısmında kaynak göstermeye lüzum yok. Giriş kısmındaki kırmızı bağlantıların yanı sıra, oyuncular da açılmalı. Ödüller kısmında yine verilmemiş bağlantılar çok fazla.--RapsarEfendim? 19:58, 7 Haziran 2017 (UTC)
  • Karşı Karşı Çok fazla açılmamış bağlantı mevcut. --Hedda Gabler (eski) (mesaj) 15:13, 16 Eylül 2017 (UTC)
  • @BSRF, adaylık kapatılabilir sanki? Gelişme yapılmıyor maddede.--RapsarEfendim? 17:26, 18 Kasım 2017 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.