Vikipedi:Denetçi isteği/Dava/Sevimleribo 2

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sevimleribo 2[kaynağı değiştir]

Kukla ustası şüphelisi: Sevimleribo (mesajkatkılarkullanıcıyı engelleengelleme kaydıdenetle)

Canlı kukla şüphelisi: Niveles (mesajkatkılarkullanıcıyı engelleengelleme kaydıdenetle)

Kullanıcı:Kingbjelica'nın Niveles'in devriyelik başvurusundaki iddiası şu yöndedir: Benimde birkaç sorum var, burada bir arkadaşa sayfa nasıl açılır demişsiniz, arkadaş iki dk sonra cevap vermiş. Arkadaşın cevabından iki dk sonra ise burada tekrar birisine sayfa nasıl açılır diye sormuşsunuz. Neden beş dk içinde iki kez aynı soruyu sordunuz üstelik ikinci sorudan önce, birinci sorunuza verilen cevabı görmeme ihtimaliniz yokken. Üye olduktan 3 gün sonra açtığınız Napolyon kompleksi maddesinde bu şekilde bir kaynak gösterme yetkinliğini nasıl gösterdiniz? Hangi 3 günlük kullanıcı bu şekilde kaynak gösteriyor? Üye olduktan 6 gün sonra burada bir talepte bulunmuşsunuz, yeni katılan bir kullanıcının bu taleplerin köy çeşmesi teknik kısmında yapıldığını nereden öğrenmiş olabilir? İlk on günlük katkılarınızda commons'a yüklemeleriniz olmuş. İlk yüklemeniz üye olduktan 5 gün sonra bu içerik olmuş.. Hangi yeni kullanıcı commons'a fotoğraf yüklüyor? Yeniden kastım sizin beş günlük bir kullanıcı iken bunları yapabilme yetinizdir. Bunları bu kısa süre içerisinde nasıl öğrendiniz? Neleri okudunuz? Mesaj arşivinizi devriyelik başvurunuzdan önce silme sebebiniz nedir.Bu başvuruya yorum yapacak arkadaşlar lütfen @Rapsar'ın şuradaki denetçi isteğine, @Kudelski'nin yorumlarına, aynı sayfada kukla Lemy Kont'un Vikipedi'yi kısa süre içerisinde çözme yetisine dair açıklamalarına ve kısa süre içerisinde süper derece düzenleme yapmış şu kuklaya: @Aranan Kan baksın... Eğer yazdıklarıma mantıklı cevaplar verirse ben özür dilerim.. Kingbjelica 22:05, 30 Nisan 2016 (UTC)

Bu gerekçelerle denetçi kontrolünden geçmeyi talep ediyorum. Niveles (mesaj) 22:04, 30 Nisan 2016 (UTC)

Kukla Aranan Kan'a yazdığım şu mesajlar da önemlidir. Lütfen sadece IP'lere bakarak bir kontrolde bulunmayın. --Kingbjelica (mesaj) 22:11, 30 Nisan 2016 (UTC)
Hatalı açtığım denetçi isteği sayfasını silerek buraya eklemiştir, kendisine teşekkür ediyorum, fakat burada psikolojik açıdan bir üstünlük kurma amacı vardır. Teşekkürler. --Kingbjelica (mesaj) 22:15, 30 Nisan 2016 (UTC)
Cevap Cevap Ben dahil kişilerin siteye girdiği her bir veri incelenmeye tabi tutulsun. Benim her görüşe hürmetim vardır ancak işimi yapmam karşılığı bu tür iftiralara maruz kalmak hiç hoş değil. İşte meydan dileyen görüşünü ortaya koysun ak koyun kara koyun seçilsin. Elhamdülillah ben kendimden eminim. Bizim böyle Ali Cengiz oyunlarına aklımız ermez. Ayak oyunlarıyla kişilerin aklını çelmek kimin görevidir herkesçe bilinir--Niveles (mesaj) 22:22, 30 Nisan 2016 (UTC)
Niveles şüphe ettiğim şeylere bir cevap vermekten çok, devriyelik başvurunuzun heba edileceğinden bahsetmişsiniz.(Bkz.) Devriyelik başvurularında amaç şüpheleri veya iyi yanları ortaya koymak değil midir? Ben sizden özür dileyebileceğimi de yazdım. Sizin üslubunuz ise şu şekilde: Bkz. 1, 2 (Buralardaki özet kısımları zaten her şeyinizi gösteriyor) --Kingbjelica (mesaj) 22:33, 30 Nisan 2016 (UTC)

Yorum Yorum Buradaki tartışmaları sonuçlandıracak İLGİLİ KİŞİLER'den ricamdır: Yeni bir kullanıcı nasıl olur izlenimi olan şu sayfa ile bu arkadaşı kıyaslayın. Sadece IP'ler ile olsaydı kukla Aranan Kan asla bilinmeyecekti.(kendisini ifşa etti).. Kukla Aranan Kan ile bu arkadaşın göze çarpan (sayıca çok olan) değişiklikleri de paraleldir. Saygılar --Kingbjelica (mesaj) 00:33, 1 Mayıs 2016 (UTC)

Cevap Cevap Beni karşılaştırmaya çalıştığınız üyeyi daha dikkatli seçin. Sevgili Kullanıcı:Dr. Coal ile karşılaştırılacak bir şahıs değilim zira kendisi büyük katkıları olan bir kullanıcı ben yanında sıradan bir üyeyim. Elbette IP adresiyle olmayacaktır o yüzden kendim hakkında genel bir denetçi isteği talep ettim vakit ayıracak kıymetli denetçilerimiz her bir veriyi karşılaştırsın. Yapılacak her türlü testi kabul ediyorum kelimesi kelimesine her bir şey araştırılsın. (Kıymetli denetçilerin bu talebi kabul etmelerini rica ediyorum) Delilleriniz çok iç açıcı biraz daha detaylı araştırma yapın isterseniz? --Niveles (mesaj) 00:42, 1 Mayıs 2016 (UTC)
Kendiniz yazdiniz, Dr Coal "sevgili" ve "büyük katkıları olan biri".... Bu övgüleri hakeden kişinin ilk deneyimleri ortadayken, sizin tabirinizle "siradan bir kullanici" olan sizin onun yasadigi sorunlari yasamamaniza/ustaliginiza ne demeli? Kingbjelica (mesaj)
Onun ustalığı benim ustalığımdan elbette çok iyidir. Elbette onun yanında sıradan bir üyeyim çünkü kendisi büyük katkıları olan biridir tekrarlıyorum onun katkılarının yanında benim katkılarım sıradan üye seviyesinde. Allah başımızdan eksik etmesin Dr Coal gibi devriyelerimizi. --Niveles (mesaj) 01:02, 1 Mayıs 2016 (UTC)
Burada nasil bi ikilem var anlamadım :) Son cevabınızla bana yazacak bi şey bırakmadınız sn Niveles, görüşmek üzere ne diyeyim :d Kingbjelica (mesaj)
Görüşeceğiz bir gün. --Niveles (mesaj) 01:08, 1 Mayıs 2016 (UTC)

Diğer eklemeler: Kukla Aranan Kan burada tekrar gelebileceğinden bahsediyor. Rapsar'ın denetçi isteği sayfasında Sevimleribo'nun "Türk Milliyetçiliği" üzere bir görüntü verdiğinden bahsediyor, defalarca kullanıcı sayfasını sildiren bu kişi de "Türk Miliiyetçiliği" üzerine bilgi kutuları kullanmıştır. Üstelik bu bilgi kutularını "tarafsızlık politikasına uyum" gibi bir ifadeyle silmiştir. (Sayfasını sildirdiği için bağlantı veremiyorum.. Aranan Kan'ın bu ifadeleri de önemlidir. Bu iki hesap arasında özellikle sas şablonu ekleme, engeleme talebinde bulunma gibi bir sürü "paralel" değişiklik mevcut. Saygılar. --Kingbjelica (mesaj) 09:57, 1 Mayıs 2016 (UTC)

@Kingbjelica kullanıcının vandalizmle olan mücadelesini izliyoruz. Niveles'in Kukla olup olmayacağı hakkında benim bir fikrim yok, aranan kan engelleneli 1 buçuk ayı geçti.Kullanıcı @Sevimleribo idi, o engelleneli ise 2 ayı geçti. Zaten Lemy Kont'u açtı ve ordan devam etti sonradan Aranan Kan'ı açtı. Aranan Kan engelleneli 4 gün geçti 20 Mart'ta Niveles açıldı, sanırım görünmemek için alternatif de açtı VikiMemur adında. Sanırım görünmemek için yapmış da olabilir. Bu davadaki gerekçedeki şu madde sevimleribo'nun ilgi alanlarından birisi gerçi, yeni gelen bir kullanıcı ne çabuk 4 günde tecrübe kazanmış anlamış değilim. Şurada da Lemy Kont'un direkt tecrübesi görülüyor, Aynamahruti ise Sevimleribo'nun kuklası değil. Ben görüş bildirmeden önce şunları söyliyim. Eğer Niveles kukla değilse kendisinden özür dilerim --İnternionileti 09:56, 1 Mayıs 2016 (UTC)

Cevap Cevap Dilediğiniz kadar kanıtlarınızı sunun her türlü testi kabul ediyorum. O şüphelendiğiniz işlemleri son sürat ardı ardına yapmaya devam edeceğim sizde ekleyecek yeni şeyler bulun ansiklopedimizi geliştirin. Kendi hakkımda denetçi talebinde bulundum ancak sayfa buraya taşınmış usulüne göre yapılması gerekli olduğu için sayfanın taşınmasına diyeceğim bir şey yok. --Niveles (mesaj) 10:17, 1 Mayıs 2016 (UTC)