Kullanıcı mesaj:Aranan Kan/Arşiv Mart 2016

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

John Cena sayfasında 12 değişiklik beklemekte ve çoğu vandal amacıyla yapılmış rica etsem bakabilir misiniz? --Aranan Kan (mesaj) 15:02, 1 Mart 2016 (UTC)

Tamamdır, bilgilendirme için teşekkürler. -- Hakan·IST 15:06, 1 Mart 2016 (UTC)


Niyazlar Köyünde niçin değişiklikleri geri aldınız Ben Niyazlarlıyım.Siz aynı köyden misiniz?Bilgi lütfen

Güneşin Kızları[kaynağı değiştir]

Güneşin Kızları sayfasına dizi posterini ekledim ancak beyaz liste olmama rağmen değişiklik bekleniyor diyor bunun sebebi nedir? Ek olarak değişikliğimi inceleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. --Aranan Kan (mesaj) 16:39, 3 Mart 2016 (UTC)

Aranan Kan, değişiklikleri onayladım. Otomatik onaylanmamasının sebebi ise, maddede daha önceden 2 onaylanmamış değişikliğin bulunması. BL üyesi olsanız da eğer herhangi bir maddede 1 veya daha fazla bekleyen revizyon varsa sizin yaptığınız değişiklik de onaya tabî tutulacak. Bir de Güneşin Kızları maddesinin Oyuncu kadrosu kısmı hiç iyi durumda değil. Ben ufak dokunuşlar yaptım ama, dizi hakkında bilgim olmadığından orada yer alan bilgilerin doğruluğu hakkında da fikrim yok. Zamanınız olduğunda bir el atın lütfen. Yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa yazabilirsiniz. Kolay gelsin. - OkanfanEvet benim? 16:54, 3 Mart 2016 (UTC)

Reşadiye, Susurluk[kaynağı değiştir]

Reşadiye, Susurluk sayfasında bir kişi kaynaksız içerik eklemekte siliyorum geri alıyor lütfen göz atar mısınız? --Aranan Kan (mesaj) 20:04, 3 Mart 2016 (UTC)

Merhaba. Maddeye göz attım. Köy maddelerinin metninde üslup ve sunulan bilgiler açısından büyük bir kusur yoksa kullanıcıyı kazanmak ve vikipediyi öğreterek güzel bir madde kazandırmasını sağlamak adına; maddeye biraz şekil şemal verip, uygun etiketlemeleri yapıp sürüm kontrolü yapıyor ve kullanıcıya "yerel uyarı" şablonunu yolluyoruz ki hem okusun öğrensin hem de oradan bizlerle iletişim kursun. Şimdilik böyle:) Kullanıcıdan kaynaklandırmasını düzeltmesini bekleyeceğiz. İyi çalışmalar...Vikiçizer (mesaj) 20:14, 3 Mart 2016 (UTC)

Kullanıcı uyarı şablonları[kaynağı değiştir]

  • Merhaba. Kullanıcı uyarı şablonlarını kullanırken, şablon isminin başına "yk:" eklediğimizi hatırlatmak istedim, {{yk:Özgeçmiş}} gibi. İyi çalışmalar. Dr. Coalmesaj 23:49, 3 Mart 2016 (UTC)

Deneme tahtası kullanımınız hakkında[kaynağı değiştir]

Deneme tahtasını başarıyla kullandınız. Teşekkürler--Hkn-bot (mesaj) 23:56, 3 Mart 2016 (UTC)

Ekran görüntüsü ve telif[kaynağı değiştir]

Madde başına 1 ekran görüntüsü kullanmak için diyelim ki bir filmden ekran görüntüsü aldım ve gerekli lisansı seçtim. Bu her film için geçerli mi? --Aranan Kan (mesaj) 01:30, 4 Mart 2016 (UTC)

Merhaba. Normalde maddenin gelişmiş olması lazım ekran görüntüsü eklemek için ama çok da büyük problem değil. Mesela Mulholland Çıkmazı maddesinde birkaç görüntü var, zira gelişmiş bir madde ve bazı bilgileri görsellerle desteklemek şart. Görece kısa maddelere birer tane ekran görüntüsü ekleyebilirsiniz. İyi günler.--RapsarEfendim? 16:51, 4 Mart 2016 (UTC)

Working Title[kaynağı değiştir]

ilahi çok güldüm. :) aman diyim yorum yapmayın, yaparsanız da benim gibi türkçenin t'sini küçük yazmayın. yoksa kuklacı ilan edilmeniz an meselesi. :) kolay gelsin, iyi geceler, saygılar. --Kudyaz 20:28, 4 Mart 2016 (UTC)

Yeni üyeyim daha ancak katkı sağlayıp Vikipediyi büyütme amacını bazı kullanıcılardan daha erken kavradım mümkün mertebe bu tür troll tartışmalardan uzak durup ilkelere bağlı şekilde projeyi daha ileriye taşımalıyız. --Aranan Kan (mesaj) 20:32, 4 Mart 2016 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Anti-Vandalizm Yıldızı
Teşekkürler İnternionmsj 22:51, 5 Mart 2016 (UTC)

Uyarı için teşekkürler.[kaynağı değiştir]

Uyarınız için çok teşekkür ederim bundan sonra daha dikkatli davranmaya gayret edeceğim, tekrar teşekkürler.Bu imzasız yazı EdizKY (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Hoş geldiniz Aranan Kan![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Eğer devriyelik ölçütlerini sağlıyor ve gönüllü iseniz Devriyelik başvurusu sayfasından başvurunuz yapabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. --İnternionmsj 12:08, 6 Mart 2016 (UTC)

O görev için erken değil mi ki? Toplulukta ki saygınlığım devriyelik için yeterli olmayacağını daha çok çalışmam gerektiğini düşünüyorum davetiniz için teşekkürler. --Aranan Kan (mesaj) 14:49, 6 Mart 2016 (UTC)
Bana göre tüm şartları sağlıyorsunuz, yinede başvurup başvurmamak size kalmıştır iyi vikiler --İnternionmsj 14:51, 6 Mart 2016 (UTC)

Açtığım Dünya Sözlük sayfasını slme gerekçesi olarak belirttiğiniz m6 ile g11 maddelerine uymama noktasında yanıldığınızı düşünüyorum açıkçası. ben sayfayı oluştururken ekşi sözlük ve uludağ sözlük maddelerini baz alarak oluşturdum. madem silinmeye değer gördünüz diğer kıçık kırık iki sayfayı niye silme gereği duymuyorsunuz. bu 3 oldu siliniyor ne mantıkla siliyorsunuz anlamış değilim. bu ne çifte satandarttır. Bu imzasız yazı Mcrsft (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Ekşi ve uludağ ın kayda değerliliği ne .Bu imzasız yazı Mcrsft (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

sitenin başarıları, kullanıcı kitlesi üzerindeki etkisi veya tarihsel önemi hakkında ayrıntı vermelidir. o kısmı ayrıntılı kurcalayıp gerekli tüm düzenlemeleri yatım. ve üstte yazan kısımda eksiklik olduğunu düşünmüyorum. anlaşılan sözlüğe karşı bir gareziniz var ve kasti olarak silmektesiniz her defasında. ama şunu bilin ki siz sildikçe ben ekleme yapacağım gün gelecek devriye de olacağım o vakit korkun benden.Bu imzasız yazı Mcrsft (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

birader hadi kabul ben ekleme yapmayı bilmiyorum. gerekli bilgiler orada düzenemeyi yapıp maddeyi eklemek varken ne diye direk siliyorsunuz ki.Bu imzasız yazı Mcrsft (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Eklediğiniz sayfa kayda değer değildir eklemekte ısrar etmeyin. --Aranan Kan (mesaj) 18:48, 6 Mart 2016 (UTC)

Ankara'da etkilinlik var. Her açılan maddeyi HS işaretleme. Tekrar değerlendirilip geliştirilecek onlar. --Mavrikantmsj 17:45, 7 Mart 2016 (UTC)

HS hakkında özür[kaynağı değiştir]

Daha önce bir kişi daha uyardı biliyorum. Artık HS yerine sayfa düzeni ve kategori eklemekle uğraşıyorum yanlış anlaşılma olmasın.. --Aranan Kan (mesaj) 18:12, 7 Mart 2016 (UTC)

Yok yanlış anlaşılmaz Aranan Kan, yeni kullanıcılara ciddi yardımlarınız görülüyor çünkü. Kolay gelsin, var olun... Vitruvian (mesaj) 18:16, 7 Mart 2016 (UTC)

VikiProje Siyaset hakkında[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Vikiproje:Siyaset projesini yeniden canlandırmak istiyoruz. Katkı sağlayabileceğinize inancım olduğundan bu mesajı size atıyorum ve neler yapabileceğimiz hakkında konuşmamız gerektiği inancındayım. Projenin tekrar hayata geçirilmesi şart, çünkü fazlasıyla ilgisiz kalmış. Konuyla ilgili olduğunu düşündüğümüz kişileri projeye dahil etmek de dahil olmak üzere, ne yapabileceğimizi konuşmalı ve plan/program yapmalıyız diye düşünüyorum.

Bence ilk olarak katılımcılara haber vermeli ardından Vikiproje:Siyaset kapsamında son derece geri kalan yerlerin düzenlenmesi adına birtakım işbirliği projeleri hazırlamalıyız. Yani bu işbirliğinde katkı sağlayan/sağlayacak kullanıcıları projenin kendisine çekmeye çalışalım derim. Hatta Vikipedi:İş birliği projesindeki gibi sorumlular belirleyip, puanlama/ödül mantığından sorumlu kişilerle iş birliği yapıp teşvik konusunda bir şeyler yapalım. Ben bu konuda elimden geleni yapmaya hazırım. İlgili sayfada bu projeye yönelik adımlar da atabiliriz. Ben VikiProje Siyaset'deki "taslak" ve "başlangıç" seviyesindeki maddeleri geliştirmek adında bir işbirliği projesi önermiştim ve buna benzer geliştiriciler bence dikkatleri buraya çekebilir.

Bununla birlikte proje kapsamında, ilgisizlik kaynaklı bir ton güncel olmayan bilgi mevcut, yüzlerce madde proje kapsamında değerlendirilmeyi beklemekte ve projenin planlanması açısından birçok yenilik konmayı beklemekte. Projeyi yeniden canlandırmak için girişim olarak ne yapabiliriz, birlikte çalışmaya var mısınız?

Ayrıca görüşler toplu halde toplansın diye şurada bir tartışma başlattım ve sizi de pingledim. Eğer mümkünse katkı sunmayı düşündüğünüz alanı ve neler yapabileceğimize dair fikirlerinizi burada paylaşabilir misiniz? --Ahmet Turhan (mesaj) 20:35, 7 Mart 2016 (UTC)

Kıvanç Tatlıtuğ[kaynağı değiştir]

Kıvanç Tatlıtuğ sayfasında vandal bir kullanıcının 2 değişikliği var bakabilir misin? --Aranan Kan (mesaj) 00:14, 9 Mart 2016 (UTC)

  • Vandal değil, Vikipedi'yi öğreniyor kanımca. Bildirim için teşekkürler @Aranan Kan. Dr. Coalmesaj 00:17, 9 Mart 2016 (UTC)

Öncelikle, merhaba. Ben bu mekaleyi Azerice vikipedi`den çevirerek yapmaktayım. Anlamadığım bir sebepten ötürü şu anda sizin tarafınızdan sayfayı oluşturmam engellendim. Esaslı bir gerekçeyle bana cevap vermenizi bekliyorum. Bu imzasız yazı Mr rqasimzade (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Madde tamamen Azerice eğer çeviri yapıyorsanız çalışma şablonu koyabilirsiniz veya çeviriyi önce yapıp sonra sayfayı yayınlabilirsiniz. --Aranan Kan (mesaj) 06:56, 9 Mart 2016 (UTC)

Yine Anlamadım )))[kaynağı değiştir]

Ben çeviriyi yapıyorum. Ama kaydedemiyorum. Gerekçe olarak sizin yaptığınız engel gösteriliyor. Bu imzasız yazı Mr rqasimzade (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. Şimdide ben neden yapamadığınızı ben anlamadım. Tekrar deneyin. --Aranan Kan (mesaj) 07:09, 9 Mart 2016 (UTC)

Gökçe Akyıldız[kaynağı değiştir]

Daha önce silinmiş metinler kaynaklarla birlikte tekrar eklenebilir. Gökçe Akyıldız maddesine gerekli kaynakları ve dış bağlantıları verdim yeteri kadar yapımda görev almış dolayısıyla kayda değerliği kanıtlanmış oldu. Sayfada ki HS etiketini kaldırmanızı öneriyorum. --Aranan Kan (mesaj) 21:58, 8 Mart 2016 (UTC)

Cevap Cevap İlgili madde ilk oluşturulduğunda ayrıntılı bir şekilde ben de düzenlemiştim lakin bir hizmetli tarafından kayda değerlik hususunda yetersiz olduğu için silmişti. Ardından ısrarcı oluşturulmalar peşisıra devam etti. Maddenin şimdiki haliyle de değerlendirecek olursak hizmetlinin getirdiği kanaat bu hali için de geçerli olacaktır. Madde halâ KD değil. İyi çalışmalar Nukteolog Mesaj 12:35, 9 Mart 2016 (UTC)

Bir IP sizin benim devriye başvurumda ki görüşünüzü tarafsız olarak değiştirdiğini söylüyor. Sizin haberinizin olmadığını düşündüm eğer sizseniz kullanıcı adınızla giriş yapıp görüşünüzü değiştirebilirsiniz.. --Aranan Kan (mesaj) 05:16, 9 Mart 2016 (UTC)

Haber verdiğin için teşekkür ederim :) --Krystal (mesaj) 16:44, 9 Mart 2016 (UTC)

Yanlış anlamayın lütfen.[kaynağı değiştir]

Merhaba, katkılarınızı takip ediyorum, iyi bir izlenim veriyorsunuz fakat sormak istediğim birkaç bir şey var. 2 haftalık bir kullanıcısınız. Nasıl oldu da 2 haftada Vikipedi'yi bu kadar iyi anlayabildiniz? İlk katkılarınız 3 devriye arkadaşa sayfa nasıl açılır diye sormak olmuş. Neden bunu 3 dakika gibi bir sürede 3 devriyeye arkadaşımıza sorma gereği duydunuz? Kullanıcı sayfanızdaki görsel öğeler güzel gözüküyor, önceden Osman Hamdi'nin bir eserini koymanız beni mutlu etti diyebilirim. Fakat şunu söylemek istiyorum hiçbir 2 haftalık kullanıcı Vikipedi sayfasına böyle bir düzenleme(görsellikten bahsediyorum) yapacak kadar bu kısa sayılacak sürede Vikipedi'yi anlayamıyor. Sizinle aynı görünüme sahip fakat 6 aylık bir kullanıcı olan Anyela23 kullanıcısı şurada bir arkadaşa mesajlar nasıl arşivlenir diye soruyor. Bakın bu kullanıcı 6 ay gibi bir sürede mesaj arşivleme konusunda bilgi sahibi değil. Fakat siz ilk hesap açtıktan sonra 3 devriye arkadaşa nasıl sayfa açılır diye sorup, ardından kısa bir süre zarfında maddelere bilgi kutusu eklemesi yapmışsınız. Bilgi kutusu olayı yeni başlayanlar için zordur. Ayrıca 2 haftalık bir kullanıcısınız fakat telif olayını çabucak çözüp Wikimedia Commons'tan veya internet ortamından telifsiz fotoğraf bulup ekleme yapıyorsunuz. Demek istediğim şudur: Vikipedi'nin tüm yönergelerini okusanız bile kısa sürede bu kadar tecrübeli hareket edemezsiniz. Her şey yığılarak ilerliyor/öğreniliyor. 2 haftda AWB kullanan devriyeler bile 2000+ değişiklik yapamıyor. En son 2 haftada 1000+ değişiklik yapan Kürşad Avan kullanıcısı kuklacılıktan engellendi. Vikipedi'yi kısa sürede öğrenmeniz beni endişelendiriyor. Yanlış anlamayın lütfen sadece bu kısa sürede kavramın formülü merak ediyorum çünkü bende yeni bir kullancıyım sizin bu görünümünüzü kendimle kıyasladığımda sizin daha önceden Vikipedi'de bulunduğunuz düşüncesine kapılıyorum.

Bu mesajımda size karşı bir iddiada bulunmayıp sadece kişisel görüşlerimi belirtiyorum, kısa sürede Vikipedi'yi bu kadar kavramınız hususunda hayret ediyorum. Teşekkürler --Kingbjelica (mesaj) 12:41, 10 Mart 2016 (UTC)

İyi görüşleriniz için çok teşekkür ederim ancak burada ki istatistiklerime bakarsanız 770 kategori açtığımı ve bunların 494'nün hatalı olması sonucu yüzünden silindiğini görebilirsiz. Yani dediğiniz gibi ultra donanımlı bir kullanıcı değilim başkaları ne yapıyorsa bende onların iki katını yapmaya çalışıyorum. --Aranan Kan (mesaj) 12:49, 10 Mart 2016 (UTC)

Sorularıma tam cevap alamadım, ben size kullanıcı sayfanızdaki görselliği yapmanın 2 haftada öğrenilemeyeceği, nasıl sayfa açılır dedikten 5-10 dk sonra bilgi kutusu eklemeleri yapmanızı soruyorum. Benim düşüncelerimi kanıtlamak zorunda değilsiniz bunu da biliyorum. Katkılarınızı takip etmeye devam edeceğim, iyi çalışmalar diliyorum. Cevap için teşekkür ederim --Kingbjelica (mesaj) 12:56, 10 Mart 2016 (UTC)


https://en.wikipedia.org/wiki/Template:Userpage_design İngilizce Vikipedi'den alıntı dilerseniz sizde kendi profilinize kodları alıp kendinize göre derleyebilirsiniz. Bilgi kutusu eklemekte ne gibi bir zorluk olabilir ki? Size zor geliyorsa size öğretebilirim. https://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eablon:Ki%C5%9Fi_bilgi_kutusu şurada ki hazır kodları kopyalayıp karşısına gerekli bilgileri girerseniz olur biter zor bir iş değil bence.--Aranan Kan (mesaj) 13:01, 10 Mart 2016 (UTC)

Biliyorum, nezaketiniz ve yardımseverliğiniz için teşekkürler. Demek istediğim olay 2 haftada söylediğiniz yerlere rast gelmek mümkün olmuyor, ki siz İngilizce versiyonundan bahsediyorsunuz ne ara sayfa açmayı öğrenip, ne ara bilgi kutusu nasıl eklenir olayını çözüp ekleme yaptınız. Tüm bunlar yaklaşık 15-20 dk içinde asla olmaz. Dediğim gibi bir şeyler kanıtlamak zorunda değiliz görüş belirtiyoruz sadece. Başlıktan da anlayacağınız üzere: yanlış anlamayın lütfen. Görüşmek üzere iyi çalışmalar.--Kingbjelica (mesaj) 13:08, 10 Mart 2016 (UTC)

Ne ima ettiğinizi anlamadım ama ben vaktimi Vikipedi'yi geliştirmek yeni bir şeyler öğrenmek için kullanırım size de öneririm. Vay a*** kesin ip var demek yerine işin nasıl yapıldığını öğrendim umarım anlatabilmişimdir. --Aranan Kan (mesaj) 13:12, 10 Mart 2016 (UTC)


Devriyelik başvurusunda bir devriye arkadaş benim ima ettiğim şeylere değinmiş zaten. Ben yeni kullanıcıyım hadi o devriye arkadaşın da bunu belirtmesi ip var olayını güçlendiriyor! Bize düşen o ipi takip etmek, sonunda haklı olunca da kesmek. Umarım sizde benim dediklerimi anlamışsınızdır. kibelenin bana yazığı şu, şu ve ve bu sayflara da boş bir vakitte bakın.

Vaktimi cidden fuzuli uzun uzun mesajlaşmalarla harcamıyacağım. --Aranan Kan (mesaj) 13:21, 10 Mart 2016 (UTC)

Vay a**** ifadelerniz hakkında şikayette bulundum. Ayrıca bu mesajlaşmalar mesaj sayfanızda kalsın. Kalsın ki sinirlenme anlarında size lütfen, teşekkür ederim, yanlış anlamayın gibi şeylerle yaklaşan insanlara nasıl cevap verdiğinizi herkes görsün. --Kingbjelica (mesaj) 13:24, 10 Mart 2016 (UTC)


özgeçmiş değil.[kaynağı değiştir]

Engelleme talebim neden silindi[kaynağı değiştir]

Marka isimleri hep rapor edilmiyor mu yoksa ben mi hata yaptım? --Aranan Kan (mesaj) 19:03, 10 Mart 2016 (UTC)

Aranan Kan, Marka olduğunu nereden biliyorsun? --Mavrikantmsj 19:05, 10 Mart 2016 (UTC)
Şimdi gördüm kokusuz parfümmüş ben onu yerli parfüm markası sandım korkusuz parfüm diye okudum. Ayrıca bu gün Gömülü Dev adlı kitabın kapağını Gönüllü Dev dosya ismiyle yükledim arada böyle hatalar oluyor bir daha yapmamaya çalışırım. --Aranan Kan (mesaj) 19:08, 10 Mart 2016 (UTC)
Aranan Kan, --Mavrikantmsj 19:11, 10 Mart 2016 (UTC)

Sayın Aranan Kan, burdaki fikrinizi savunmaktayım. Örnek verirseniz küfürlü değişiklik yapmış sayılmazsınız. Bu da haklı olduğunuzu gösterir saygılarımla --İnternionmsj 20:38, 10 Mart 2016 (UTC)

Bakış açınızı sevdim tekrardan teşekkür ederim. --Aranan Kan (mesaj) 20:39, 10 Mart 2016 (UTC)
Neden
Furkan Çalışkan, Ali Ayçil, Cevdet Karal gibi sayfalara bilgi giriyorum ama neden uygun değil silinecek uyarısı çıkıyor, aydınlatır mısınız? Fikretamiz (mesaj) 14:20, 11 Mart 2016 (UTC)

Buzları eritelim[kaynağı değiştir]

Merhaba, karşılıklı olarak birbirimize haksızlık ettik, belki ben biraz daha fazla haksızlık etmişimdir fakat bunları aşabileceğimizi düşüncesindeyim Her şeyin üzerini çizdim saçma bir gündü :d tekrar özür dilerim. İyi çalışmalar, mesaj sayfamda önerilerinizi de bekliyorum. Görüşmek üzere --Kingbjelica (mesaj) 20:05, 11 Mart 2016 (UTC)

Elbette ama ben aramızda bir problem olduğunu düşünmüyorum. Olur böyle şeyler. --Aranan Kan (mesaj) 23:59, 11 Mart 2016 (UTC)

Stabil sayfasını silme talebi[kaynağı değiştir]

merhaba.. Stabil sayfasına silme talebi göndermişsiniz. Nedenini anlamıyorum.. Sanatçının facebook ve youtube sayfalarına burdan ulaşabilrisiniz : https://www.youtube.com/user/strabilofficial https://www.facebook.com/StabilOfficial/

https://www.youtube.com/watch?v=hO1w9DYzjrY

46 Yok Olan sayfasında bekleyen 2 değişiklik var bir kullanıcı oyuncuları eklemiş ancak düzenlenmesi gerek değişiklikleri inceler misiniz sayfa üzerine eklemeler ve düzenle yapacağım. --Aranan Kan (mesaj) 10:09, 12 Mart 2016 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı Kolay gelsin. - — OkanfanEvet benim? 10:17, 12 Mart 2016 (UTC)

46 Yok Olan sayfasında 6 tane IP değişikliği var IP tür konusunda ekleme yapmaya ısrarcı acaba değişiklikleri inceler misiniz? Film konusu ve bir kaç ekleme yapacağım beklemesini istemiyorum. --Aranan Kan (mesaj) 09:02, 13 Mart 2016 (UTC)

Merhaba Aranan Kan, tür konusunda emin olamadım, sayfayı ben de izlemeye aldım. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 09:08, 13 Mart 2016 (UTC)
  • Hizmetli olduğunuzu şimdi gördüm sizin adınıza sevindim tebrik ederim. --Aranan Kan (mesaj) 11:54, 13 Mart 2016 (UTC)
    • Merhaba. Teşekkür ederim. Elden geldiğince uğraşacağız. Kolay gelsin...Vikiçizer (mesaj) 11:56, 13 Mart 2016 (UTC)

Kardeş projeler[kaynağı değiştir]

İyi geceler, profil sayfanızda ki kardeş projeler adlı yeri kaynağı değiştirden alabilir miyim? Bu konuda izninizi almam gerekiyor sanırım. Hoş gözüküyor. Hem Vikipediye katkı. Sorayım dedim. İyi çalışmalar. --Kuzeyin Kralı (mesaj) 21:17, 13 Mart 2016 (UTC)

Tabi ki. --Aranan Kan (mesaj) 21:19, 13 Mart 2016 (UTC)

Merhaba! VP:KET'e eklediğiniz kullanıcı adlarının bir çoğunun kullanıcı adı politikasına aykırı olduğunu düşünmüyorum. Bu politikayı tekrar bir gözden geçirmenizi tavsiye ederim. İyi geceler. Maurice Flesier msj 23:19, 13 Mart 2016 (UTC)

Hangileri olduğunu söylerseniz işim daha kolaylaşır. --Aranan Kan (mesaj) 23:30, 13 Mart 2016 (UTC)

Hoş geldiniz Aranan Kan[kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. ---Umut Yazici (mesaj) 10:11, 8 Mart 2016 (UTC)

Bilgi kutusu fotoğraf.[kaynağı değiştir]

Hey, merhaba geliştirmekte olduğum Scott Kelly maddesinde Türkçe bilgi kutusu kullandığım için fotoğraf yüklemede sıkıntı yaşıyorum. Commons'ta var. İlgilenirsin görsellik açısından iyi olacak diye düşünüyorum. İyi çalışmalar. --Kingbjelica (mesaj) 18:56, 12 Mart 2016 (UTC)

İngilizce sayfada ki bilgi kutusunda fotoğraf ismi olacaktır onu al Türkçe maddede ki bilgi kutusuna ekle altta resim boyutunu olacak onu 220px olarak yaz tamamdır. --Aranan Kan (mesaj) 19:11, 12 Mart 2016 (UTC)

Vandal kullanıcı raporlaması[kaynağı değiştir]

Evet, biraz önce raporlamanızı gördüm. Hizmetçiler gözden kaçırmış olmalı. Kullanıcı bir sayfaya obsesif bir şekilde bağlanmış. Tekrar raporlama için teşekkürler. --Kudyaz 18:12, 14 Mart 2016 (UTC)

Hocam merhabalar, değişikliğimi geri almışsınız fakat tin ve madde kavramları birbirlerine zıt kavramlar bu nokta tinsel sayfasını madde sayfasına yönlendirmek yanlış oluyor. Sayfa yönlendirmelerinin nasıl iptal edildiğini bilmediğim için sayfayı boşaltmıştım, daha doğru bir şekilde ne yapılır bilmiyorum. Bu imzasız yazı İsamert (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Tart%C4%B1%C5%9Fma:Madde_(felsefe) burada ki linkten tartışma sayfasına gidebilirsiniz. Tartışma sayfasında gerekli itirazını yapabilirsiniz. --Aranan Kan (mesaj) 14:43, 15 Mart 2016 (UTC)

Adres telefon gibi bilgiler içeren yazı[kaynağı değiştir]

bir kullanıcı kendi kullanıcı sayfasına dilekçe gibi bir yazı yazmış. Yazıda adres ve telefon numarası gibi bilgiler bulunmakta acaba şu yazıyı gizleyebilir miyiz? --Aranan Kan (mesaj) 12:27, 15 Mart 2016 (UTC)

Merhaba, sayfayı silmek daha etkili bir yol. O yüzden temizlik amacıyla silindi. Sehven veya kabul edilemez bir gerekçeyle bu bilgiler ve dilekçe oraya konmuş olmalı. Bildirim için teşekkürler...Vikiçizer (mesaj) 16:38, 15 Mart 2016 (UTC)


Nasıl beyaz listeye üye oldun acaba ? TmY e12 19:09, 15 Mart 2016 (UTC)

Mesaj olarak bildirdim. --Aranan Kan (mesaj) 21:18, 15 Mart 2016 (UTC)

Art arda yapılan engelleme talepleri[kaynağı değiştir]

Kayıt günlüklerinde 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren günlükleri tek tek inceliyorum uygunsuz isimleri hemen rapor ediyorum malumunuz. Şimdi biraz saçma olacak ama tedirginim art arda flood yapar gibi uygunsuz isimleri bildirim yapıyorum buda yığılmaya sebep oluyor bunun bir cezası var mı? --Aranan Kan (mesaj) 21:08, 15 Mart 2016 (UTC)

Yok tabi, niye olsun. Hizmetlilere büyük kolaylık yaptığınız. Ama tavsiyem bunu bir görev edinip tüm vaktinizi buna harcamamanız, yormayın kendinizi...Vikiçizer (mesaj) 21:12, 15 Mart 2016 (UTC)
Vikiçizer Ben boş vakitlerimi dilekçe yazmakla geçiren bir insanım bir sorunu rapor etmek ve sorunun halledilmesi bana zevk veriyor. Böylesi daha zevkli 2 tuşla bildiriyorum belirli süre sonra kontrol etmeme gerek bile kalmıyor mesaj olarak sonuç geliyor. --Aranan Kan (mesaj) 21:16, 15 Mart 2016 (UTC)

Tatlı Küçük Yalancılar[kaynağı değiştir]

Tatlı Küçük Yalancılar maddesinde 5 değişiklik beklemede. IP ansiklopedik bir dille yazılmamış +5000 boyutunda içerik eklemiş inceler misiniz? --Aranan Kan (mesaj) 17:13, 16 Mart 2016 (UTC)

Tabiki, yapılan değişiklikleri incelerim.--Alptns90 (mesaj) 17:18, 16 Mart 2016 (UTC)