Tartışma:Türkiye Genç Komünistler Birliği

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

TGKB Türkiye sol hareketi tarihinde yeri olan bir örgütlenme. Bir maddesi olabilir, buna karşı çıkmam ama şöyle bir ifade kabul edilemez: "Önce bazı büyük illerde İl Komitelerimiz kendilerine bağlı TGKB İl Örgütleri kurdular." Gösterilen kaynaklar da sosyalistforum gibi Vikipedi standartları dışında. Tonlarca kitap var sol örgütlerin tarihleri hakkında, oralara gönderme yapılmalı. Madde, tarafsız bir üslupla düzenlenip standartlara ulaştırılırsa kalsın, yoksa silinsin bence. Silinirse TGKB ile bilgiler de TDKP sayfasına eklenebilir.Sultan Galiyev (mesaj) 15:04, 25 Ağustos 2015 (UTC)

Sultan Galiyev sayfayı oluşturan kullanıcı bazı kaynaklar eklemiş ama doğrulama için ne yapmamız gerekir bilemedim. Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:50, 26 Ağustos 2015 (UTC)
Fenerli1978 Ahmet Turhan küçük bir düzenleme yapmış, en azından belli bir standarda oturdu madde. Ben de şöyle bir dokundum. Gönderme yapılan kaynaklar bende yok, ama başka kaynaklardan bildiğim kadarıyla verilen bilgiler doğru. O kaynağı da ekledim. Kuruluş tarihi biraz tartışmalı ama illegal yapılarda normal bu. Bence silinmesin. Açıkçası herhangi bir siyasi grubun maddesinin kayda değerlik açısından silinmesini doğru bulmuyorum. O grubun seveni var, sevmeyeni var. Vikipedi tarafsız kalacaksa bu maddeler yer bulmalı. Üstelik TGKB 80 öncesinin sol grupları arasında en kalabalıklardan biri. Madde bu haliyle kalabilir bence, ama eksik şablonu kullanılarak genişletilmesi çağrısında bulunulabilir. Bir ara fırsat bulursam ben de genişletebilirim.Sultan Galiyev (mesaj) 08:43, 26 Ağustos 2015 (UTC)