Tartışma:Samuel A. Weems

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

== Tarafsız bakış açısı ==

Tarafsız bakış açısı böyle mi olmalı? "Amerika Ermeni Asamblesi" kimdir? Tarafsız bir kaynak mıdır? "tartışmalı bir tarih kitabıdır" yargısı kime aittir? "Amerika Ermeni Asamblesi kitabı "çirkin ve ırkçı anti-Ermeni propagandası." olarak kınamıştır" cümlesi de tarafsız bakış açısına göre "oldukça çirkin bir yaklaşımdır". --Kmoksy (mesaj) 17:52, 9 Şubat 2013 (UTC)

Ben geri almışım, cevap vereyim. Değişikliği geri almam mevcut içeriğin mükemmel olduğunu düşündüğüm anlamına gelmiyor. Hatta geri alırken sorunlu olduğu benim de dikkatimi çekmişti ve en azından "tartışmalı iddia" (tartışmasız iddia mı olur?) gibi anlamsız ifadeleri düzeltmeyi düşünmüştüm ancak yapılan değişiklik de olumlu yönde değildi. Yani sorularınız yerinde ama geri alma bunlarla ilgili değildi.--Sayginerv-posta 18:05, 9 Şubat 2013 (UTC)

geçmiş birleştirme, kayda değerlik[kaynağı değiştir]

kişi yazdığı bir kitap nedeniyle burada, bu yüzden kitap maddesini de buna yönlendirip geçmişleri birleştirdim. şu sürümden yararlanılarak içerik zenginleştirilebilir. --kibele 13:38, 14 Nisan 2014 (UTC)

Bunu neden tartışmadan yapıyorsunuz diye sormayacağım. Kendiniz karar verin. Benzer (yani keyfi) bir uygulamayı başkası yapsa hemen geri alırdınız. --E4024 (mesaj) 13:40, 14 Nisan 2014 (UTC)
cesur oluyoruz ama kullanıcılar hakkında yorum yapmıyoruz.. --kibele 13:44, 14 Nisan 2014 (UTC)