Tartışma:Jean-Paul Gaultier

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

lüks markalar kategorisi[kaynağı değiştir]

modacılar çoğu zaman markalarıyla özdeşleştikleri için bu şekilde değerlendirilir. ingilizce, almanca sayfalardaki durum belliyken buraya gelmeyip kendi isteği yönünde değişiklik yapmakta ısrar eden ve bunu hep yapan kullanıcıyı aktif hizmetlilerin dikkatine sunuyorum. kendisine 'cesur ol değiştir, geri al konuş' ilkesinin herkes ve her madde için geçerli olduğunu hatırlatırsanız iyi olur. önceki uyarıyı da şuraya bırakalım.. Kullanıcı mesaj:elmacenderesi, kullanıcı mesaj: Khutuck.. --kibele 10:39, 23 Ekim 2015 (UTC)

  • Lüks markalar kategorisinde olması bence doğru. Jean Paul Gaultier isim-marka (en:Personal branding, aslında biraz daha geniş) kapsamında değerlendirilebilir. --Khutuckmsj 11:01, 23 Ekim 2015 (UTC)
teşekkürler. buradaki diğer konu olan VP:ÜGD ihlaline ve cesur ol değiştir, geri al tartış'ı sürekli kendine yontan kullanıcıya da bir çift söz söylense iyi olurdu. çünkü konu yaptığım değişikliğin doğru olması değil, tartışma sayfasına gelmeden iki kez geri alınmasıydı. Kullanıcı_mesaj:Khutuck --kibele 11:04, 23 Ekim 2015 (UTC)
  • Kullanıcı:Khutuck, şirketin maddesi Fransızca ve Katalanca Vikilerde var, hem de bayağı bir kaynak var. Yani madde kayda değer, açılabilir, dolayısıyla marka kategorisi oraya eklenebilir, bu bir. İkincisi, Gucci, Dolce & Gabbana, Armani gibi sayfalara bakılacak olursa İngilizce Vikide de örnekler olduğu görülebilir, iki. 3GDK politikasını kim ihlal etmiş, o da sayfa geçmişine bakan ve üçe kadar sayabilen herkesin kolayca anlayabileceği bir konu, bu da üç.--RapsarEfendim? 11:16, 23 Ekim 2015 (UTC)
okumayı bilenler de politika sayfasındaki şu cümleyi okuyabilir: "Bu kural, üç kere veya daha az geri dönüş işlemi yapılmasının kabul edilebilir olduğu anlamına gelmez" üstelik bunu sık sık yapan ve daha önce de uyarılmış bir kullanıcı söz konusu olduğunda.. Kullanıcı_mesaj:Khutuck --kibele 11:32, 23 Ekim 2015 (UTC)
  • Hem öbür maddeyi açalım, hem bunu açalım, maddemiz olsun güzel güzel :) Gaultier'in şirketine ait madde açarsak Lüks Markalar kategorisine o maddeyi koyabiliriz. Yalnız "X tasarımcısının maddesi Y kategorisinde olsun mu" gibi önemsiz bir konunun "3GDK yaptın, o yaptı" noktasına gelmesi hoş değil. İkiniz de son derece tecrübeli kullanıcılarsınız, ufak tefek sorunlarla uğraşmaktansa beraber çalışalım, sonrasında hep beraber şöyle yapalım. --Khutuckmsj 14:50, 23 Ekim 2015 (UTC)
vikipedi politikalarının ufak tefek sorunlar olduğunu sanmam. kullanıcının hoşlanmadığı değişiklikleri 'cesur ol, geri al' filan diye geri almalarını sıralayacak değilim buraya. sayfasındaki uyarılar sonrasında yapılması gereken belliydi, bir dahaki sefere gerekeni yapan bir hizmetli olur diye umuyorum. sana da adaletin eşitleyerek sağlanmayacağını hatırlatmak isterim. iyi niyetinden kuşkum yok, o ayrı. --kibele 15:11, 23 Ekim 2015 (UTC)