Tartışma:Balina köpek balığı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Hayvanlar (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Hayvanlar maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Hayvanlar kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Yaşam Ağacı (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yaşam Ağacı maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yaşam Ağacı kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Balıklar (Başlangıç-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Balıklar maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Balıklar kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Değişken "Alem" ile değişkenin görünümü olan "Âlem"...[kaynağı değiştir]

Şablonun bir değişkeni olan Alem'i Âlem'e çevirince, şablon kodunun yorumlayamayacağı bir değişken ortaya çıktığı için, şablonun oluşturduğu tablo içindeki ilgili satır yok olur.

Yapılması gereken, şablon kodundaki Alem değişkeninin tabloda nasıl görüneceğini kodlayan yerde değişikliktir.

--Doruk Salancıileti 10:59, 27 Temmuz 2006 (UTC)

En buyuk hayvan hangisi?[kaynağı değiştir]

Burada garip bir durum var. Benim bildigim kadariyla en buyuk hayvan Mavi balinadir, nitekim hakkindaki makale de bunu dogrulamakta. Fakat burada da balina kopekbaliginin en buyuk oldugu yaziyor. Ilginc olan ayni seyin Ingilizce wikide de yapilmis olmasi, her iki hayvan icin de en buyuk deniliyor, fakat Largest organism makalesinde mavi balinanin en buyuk oldugu yaziyor.Cem Mergenci 07:04, 4 Ağustos 2006 (UTC)

Aslında garip bir durum yok:
  • en büyük hayvan mavi balina iken,
  • en büyük balık balina köpekbalığı.

İlgili maddelerde de bu açık bir şekilde belirtilmiş.

--Doruk Salancıileti 07:14, 4 Ağustos 2006 (UTC)

Evet haklisiniz, ben nedense "en buyuk" sozcuklerini duyunca en buyuk hayvandan bahsedilmesi gerektigine sartlanmisim. Gercekten de garip bir durum yok.