Tartışma:Ayla (film)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Çıkış tarih(ler)i[kaynağı değiştir]

Madde ile ilgilenen @Pragdon, @Sebastian James. Film çıkış yapmadan önce çok fazla festivalde ön gösterimi yapıldı bunların hepsini eklemek anlamsız olur TIFF gösterimini çıkış tarihi olarak yazmasak mı?≈ SunSoldiers  ✉  16:16, 25 Ekim 2017 (UTC)

  • Merhaba @SunSoldiers, TIFF tarihi filmin dünya prömiyerini yaptığı tarih, daha önceki bir tarih var mı bilmiyorum şuan. Varsa o yazılabilir ama TIFF şuan için dünya prömiyerini yaptığı yer olduğu için bilgi kutusunda yer alması gerekmekte. --Pragdonmesaj 19:09, 25 Ekim 2017 (UTC)
  • TIFF prömiyerini filmin ilk prömiyeri olup olmadığını kontrol ederek maddeye ben eklemiştim. Film maddelerinde dünya prömiyer tarihleri (eğer yapılırsa) her zaman yer almalıdır. セバスチャンPatooties? 19:27, 25 Ekim 2017 (UTC)
Filmi izlediniz mi? İzlediyseniz Konu başlığını biraz genişletmelimiyiz yoksa vizyon sonuna kadar böyle kalmalı mı?≈ SunSoldiers  ✉  13:52, 28 Ekim 2017 (UTC)
İzleyemedim ben daha. Böyle kalmasında bir sakınca yok. İzleyen olursa eklemeler yapar muhakkak diye umut ediyorum. --Pragdonmesaj 16:41, 28 Ekim 2017 (UTC)

Yapım aşamasında ve özel gösterimlerde yaşanan yönetmen - yazar arasındaki olayları maddeye eklemeli miyiz? Şahsen gerekli ama ortada tam olarak bir olay yok ve doğru kaynak gerektiren bir bilgi eklentisi.≈ SunSoldiers  ✉  15:27, 9 Kasım 2017 (UTC)

öncelikle olay özetle, senaristin isminin yapımcı tarafından filmin ön jeneriğinden çıkartılması, film etkinliklerine çağrılmaması, sosyal medyada engellenmesidir, yani yönetmenle doğrudan ilgisi yok. filme ilişkin pek çok yazıda yer veriliyor, bu yüzden kaynak bulmakta sıkıntı yok. --kibele 15:52, 9 Kasım 2017 (UTC)

@Pragdon Son güncellemeden beri film baya bir ödül topladı zamanın olursa maddeyi güncelleyebilir misin? Boş bir vaktim olursa bende ilgilenmeye çalışırım.≈ SunSoldiers  ✉  21.30, 14 Mayıs 2018 (UTC)[yanıtla]