Tartışma:2009 İran cumhurbaşkanlığı seçimi protestoları

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Siyaset (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje İran (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İran maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İran kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Türkçe Vikihaber[kaynağı değiştir]

  • Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar Türkçe Vikihaber'de bununla ilgili haber yazabilirse gerçekten iyi olur. Yeterli medya dosyasıda var.--Reality006 19:19, 16 Haziran 2009 (UTC)

Seçimlere "cumhurbaşkanlığı" eklememiz lazım, seçim maddelerinde ne seçimleri olduğunu ekliyoruz. Öte yandan, gösteri değil de protesto demenin daha uygun olacağını düşünüyorum.--RapsarEfendim? 01:30, 11 Mayıs 2017 (UTC)

Tespitlerine katılıyorum Rapsar, bu yönde bir değişikliğe gidilmesi doğru olacaktır. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 01:43, 11 Mayıs 2017 (UTC)