Tartışma:İsmet Hürmüzlü

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türk sineması (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türk sineması maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türk sineması kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

selam, İsmet Hürmüzlü maddesinin azerbaycan ile ilgisi nedir acaba? --kibele 13:45, 1 Ocak 2017 (UTC)

ve Türkmeneli'nin ve Erşat Salihi'nin ve belli ki eklemekte olduğunuz diğer ırak türkmen maddelerinin.. --kibele 13:46, 1 Ocak 2017 (UTC)
İsmet Hürmüzlü maddesinin Irak Türkmenleri kategorisi ülkelerine göre azeriler kategorisine girdiği için azerbaycanla ilgisi oluyor :) Biraz saçma oldu kabul ediyorum lakin Azerbaycan kategorisinde bulunuyor.--HKN DRN MesajKatkılar 13:49, 1 Ocak 2017 (UTC)
kerkük'te doğduğu için o kategoriye eklenen, o kategoride olduğu için diğerinin kapsamında değerlendirilen bir oyuncunun mesaj sayfasında bunların değil {{VikiProje Sanat}}'ın yer alması daha doğru, işlevsel ve ansiklopedik olur. bu bir kategorilendirme sistemi değil, bu kadar dolayımlı yollardan proje eklemesi yapılmasını doğru bulmuyorum. konuyu tartışma sayfasına taşıyor, etiketi çıkartıyor ve konuyla ilgili daha önce yorumlarına rastladığım için @Mskyrider'ı davet ediyorum.. --kibele 14:05, 1 Ocak 2017 (UTC)
@Kibele haklı sayın @Hakan Duran.Ayrıca şablonları koyarken dolaylı yoldan o kategoride olmasını değilde cidden Azerbaycan ile alakası var mı? diye düşünürek koymanızı rica ediyorum --By erdo can • msj 14:09, 1 Ocak 2017 (UTC)
  • merhaba Hakan Duran, evet Kibele'ye bu konuda hak veriyorum. VikiProje şablonlarını maddelere eklerken genellikle o proje ile ilgili maddelerin gelişmesine yönelik bir tasnifleme yöntemi olarak kullanıyoruz. Aşırı ve zorlama bağlantılara kaçmamak gerekli. Örnek verecek olursam, Azerbaycan bir zamanlar Sovyetler Birliği'nin içinde yer alıyordu o zaman SSCB'ye de bu şablonu ekleyelim, SSCB Soğuk Savaş döneminde ABD'nin rakibiydi o zaman bu iki maddeye de bu şablonu ekleyelim, ABD Amerika kıtasında yer alır bunu da Kristof Kolomb keşfetmiş o zaman bu iki maddeye de ekleyelim diye bir mantık silsilesi içinde tüm Vikipedi maddelerine VikiProje:Azerbaycan etiketini ekleyebilirim. Bu etiketlerin amacının bu olmadığı açık ancak aşırıya kaçanlara her zaman rastlanabiliyor, lütfen sağduyunuzun sesini dinleyiniz bu şablonu eklerken. --Mskyrider ileti 14:14, 1 Ocak 2017 (UTC)