Naruto (manga) bölüm listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Naruto bölüm listesi (manga) sayfasından yönlendirildi)
Şuraya atla: kullan, ara

Bu liste Masaşi Kişimoto'nun Naruto adlı mangasının bölümlerini içermektedir.

Cilt listesi[değiştir | kaynağı değiştir]

1. Kısım[değiştir | kaynağı değiştir]

1.kısım Naruto mangasının 1 – 27. tankōbon ciltlerinde bulunan ilk 244 bölümü içermektedir. Bu 27 tankōbon Japonya 'da Shueisha ve Kuzey Amerika 'da Viz Media, Türkiye'de de Gerekli Şeyler tarafından yayınlanmıştır.[a]

No. Başlık Japonca yayım tarihi Türkçe yayım tarihi
1 Naruto Uzumaki!!
Uzumaki Naruto!! (うずまきナルト!!)
3 Mart 2000[1]
ISBN 978-4-08-872840-7[1]
Mayıs 2011[2]
ISBN 978-605-5686-39-0[2]
2 En Kötü Müşteri
Saiaku no irainin (最悪の依頼人)
2 Haziran 2000[3]
ISBN 978-4-08-872878-0[3]
Mayıs 2012[4]
ISBN 978-605-5686-41-3[4]
3 Rüya Uğruna
Yume no tame ni...!! (夢の為に・・・!!)
4 Ağustos 2000[5]
ISBN 978-4-08-872898-8[5]
Şubat 2012[6]
ISBN 978-605-5686-47-5[6]
4 Kahramanın Köprüsü
Eiyū no hashi!! (英雄の橋!!)
4 Ekim 2000[7]
ISBN 978-4-08-873026-4[7]
Mart 2012[8]
ISBN 978-605-5686-50-5[8]
5 Düellocular
Chōsensha-tachi!! (挑戦者たち!!)
4 Aralık 2000[9]
ISBN 978-4-08-873050-9[9]
Temmuz 2012[10]
ISBN 978-605-5686-53-6[10]
6 Sakura'nın Kararı!
Sakura no ketsui!! (サクラの決意!!)
2 Mart 2001[11]
ISBN 978-4-08-873089-9[11]
Ağustos 2012[12]
ISBN 978-605-5686-58-1[12]
7 Gidilmesi Gereken Yol
Susumubeki michi...!! (進むべき道・・・!!)
1 Mayıs 2001[13]
ISBN 978-4-08-873113-1[13]
Aralık 2012[14]
ISBN 978-605-5686-60-4[14]
8 Canı Pahasına Savaşmak!
Inochigake no tatakai!! (命懸けの戦い!!)
3 Ağustos 2001[15]
ISBN 978-4-08-873147-6[15]
Kasım 2012[16]
ISBN 978-605-5686-68-0[16]
9 Neji ve Hinata
Neji to Hinata (ネジとヒナタ)
4 Ekim 2001[17]
ISBN 978-4-08-873174-2[17]
Şubat 2013[18]
ISBN 978-605-5686-74-1[18]
10 Mükemmel Ninja...!!
Rippa na ninja...!! (立派な忍者・・・!!)
4 Aralık 2001[19]
ISBN 978-4-08-873197-1[19]
Haziran 2013[20]
ISBN 978-605-5686-81-9[20]
11 Çıraklık Başvurusu!?
Deshi'iri shigan!? (弟子入り志願 !?)
4 Mart 2002[21]
ISBN 978-4-08-873236-7[21]
Ağustos 2013[22]
ISBN 978-605-5686-90-1[22]
12 The Great Flight
Ōi naru hishō!! (大いなる飛翔!!)
1 Mayıs 2002[23]
ISBN 978-4-08-873259-6[23]
Ekim 2013[24]
ISBN 978-605-5686-96-3[24]
13 Chunin Sınavı Bitiyor...!!
Chūnin shiken, shūryō...!! (中忍試験、終了・・・!!)
2 Ağustos 2002[25]
ISBN 978-4-08-873298-5[25]
Ocak 2014[26]
ISBN 978-605-5015-08-4[26]
14 Hokage'ye Karşı Hokage!!
火影VS火影!!
1 Kasım 2002[27]
ISBN 978-4-08-873341-X[27]
Şubat 2014[28]
ISBN 978-605-5015-08-4[28]
15 Naruto'nun Ninja Tekniği Defteri!!!
Naruto ninpōchō!! (ナルト忍法帖!!)
20 Aralık 2002[29]
ISBN 978-4-08-873368-1[29]
Mayıs 2014[30]
ISBN 978-605-5015-22-0[30]
16 Konoha'nın Yıkımı, Engellendi!!
Konoha kuzushi, shūketsu!! (木ノ葉崩し、終結!!)
4 Mart 2003[31]
ISBN 978-4-08-873394-0[31]
Eylül 2014[32]
ISBN 978-605-5015-27-5[32]
17 Itachi'nin Yetenekleri!!
Itachi no chikara!! (イタチの能力!!)
1 Mayıs 2003[33]
ISBN 978-4-08-873420-3[33]
Eylül 2014[34]
ISBN 978-605-5015-33-6[34]
18 Tsunade'nin Kararı!!
Tsunade no ketsui (綱手の決意!!)
4 Ağustos 2003[35]
ISBN 978-4-08-873493-9[35]
Ekim 2014[36]
ISBN 978-605-5015-38-1[36]
19 Vâris
Uketsugumono (受け継ぐ者)
11 Kasım 2003[37]
ISBN 978-4-08-873523-4[37]
Ocak 2015[38]
ISBN 978-605-5015-39-8[38]
20 Naruto Sasuke'ye Karşı!!
ナルトvsサスケ!!
19 Aralık 2003[39]
ISBN 978-4-08-873552-8[39]
Nisan 2015[40]
ISBN 978-605-9141-02-4[40]
21 Affetmeyeceğim!!
Yurusenai!! (許せない!!)
4 Mart 2004[41]
ISBN 978-4-08-873573-0[41]
Ağustos 2015[42]
ISBN 978-605-9141-07-9[42]
22 Reenkarnasyon...!!
Tensei...!! (転生・・・!!)
30 Nisan 2004[43]
ISBN 978-4-08-873595-1[43]
Ekim 2015[44]
ISBN 978-605-9141-13-0[44]
23 Zor Durum
Kukyō...!! (苦境・・・!!)
4 Ağustos 2004[45]
ISBN 978-4-08-873639-6[45]
Kasım 2015[46]
ISBN 978-605-9141-18-5[46]
24 Tehlike.Tehlike.Tehlike!!
Pinchi pinchi pinchi!! (ピンチ・ピンチ・ピンチ!!)
4 Ekim 2004[47]
ISBN 978-4-08-873660-5[47]
Aralık 2015[48]
ISBN 978-605-9141-24-6[48]
25 Itachi ve Sasuke
Itachi to Sasuke (兄と弟)
3 Aralık 2004[49]
ISBN 978-4-08-873679-2[49]
Şubat 2016[50]
ISBN 978-605-9141-24-6[50]
26 Ayrılık Günü[b]
Wakare no hi...!! (別れの日・・・!!)
4 Şubat 2005[51]
ISBN 978-4-08-873770-9[51]
Mart 2016[52]
ISBN 978-605-9141-38-3[52]
27 Ayrılık Günü[b]
Tabidachi no hi!! (旅立ちの日!!)
4 Nisan 2005[53]
ISBN 978-4-08-873791-1[53]
Mayıs 2016[54]
ISBN 978-605-9141-48-2[54]

2. Kısım[değiştir | kaynağı değiştir]

Naruto hikâyesinin 2. kısmı 244. – 700. bölümler arasını içermektedir ve 235. bölümde yaşananların iki buçuk sene sonrasından konuyu ele almaktadır. İngilizce'ye 2. kısmın uyarlanmaya başlanması Amerikan Shonen Jump dergisiyle beraber 4 Aralık 2007' de başlanmıştır ve ilk cildi 4 Mart 2008 tarihinde yayımlanmıştır. Ülkemizde Haziran 2016 tarihi itibariyle yayımlanmaya başlamıştır.[55]

28. – 48. ciltler[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Başlık Japonca yayım tarihi Türkçe yayım tarihi
28 Naruto’nun Dönüşü!!
Naruto no kikyō!! (ナルトの帰郷!!)
3 Haziran 2005[56]
ISBN 978-4-08-873828-4[56]
Haziran 2016[55]
ISBN 978-605-9141-57-4[55]
29 Kakashi Itachi'ye Karşı!!
Kakashi vs. Itachi!! (カカシVSイタチ!!)
4 Ağustos 2005[57]
ISBN 978-4-08-873849-9[57]
Eylül 2016[58]
ISBN 978-605-9141-79-6[58]
30 Chiyo Nine ve Sakura
Chiyo-bā to Sakura (チヨバアとサクラ)
4 Kasım 2005[59]
ISBN 978-4-08-873881-9[59]
Ekim 2016[60]
ISBN 978-605-9141-79-6[60]
31 Final Battle
Takusareta omoi!! (託された想い!!)
26 Aralık 2005[61]
ISBN 978-4-08-874002-7[61]
32 Sasuke'ye Giden Yol!!
Takusareta omoi!! (託された想い!!)
4 Nisan 2006[62]
ISBN 978-4-08-874039-3[62]
33 Gizli Görev...!!
Gokuhi ninmu...!! (極秘任務・・・!!)
2 Haziran 2006[63]
ISBN 978-4-08-874108-6[63]
34 Yeniden Birleşme Zamanı...!!
Saikai no toki...!! (再会の時・・・!!)
4 Ağustos 2006[64]
ISBN 978-4-08-874138-3[64]
35 Yeni Çift!!
Aratanaru futarigumi!! (新たなる二人組!!)
2 Kasım 2006[65]
ISBN 978-4-08-874273-1[65]
36 Takım 10
Daijippan (第十班)
27 Aralık 2006[66]
ISBN 978-4-08-874288-5[66]
37 Shikamaru'nun Savaşı!!
Shikamaru no tatakai!! (シカマルの戦い!!)
4 Nisan 2007[67]
ISBN 978-4-08-874338-7[67]
38 Eğitimin Meyveleri...!!
Shugyō no seika...!! (修業の成果・・・!!)
4 Haziran 2007[68]
ISBN 978-4-08-874364-6[68]
39 Harekettekiler
Ugokidasumono-tachi (動き出す者たち)
4 Ağustos 2007[69]
ISBN 978-4-08-874397-4[69]
40 Son Sanat!!
Kyūkyoku geijutsu!! (究極芸術!!)
2 Kasım 2007[70]
ISBN 978-4-08-874432-2[70]
41 Jiraiya'nın Seçimi!!
Jiraiya no sentaku!! (自来也の選択!!)
4 Şubat 2008[71]
ISBN 978-4-08-874472-8[71]
42 Mangekyou'nun Sırrı...!!
Mangekyō no himitsu...!! (万華鏡の秘密・・・!!)
2 Mayıs 2008[72]
ISBN 978-4-08-874512-1[72]
43 Gerçeği Bilen Adam
Shinjitsu o shiru mono (真実を知る者)
4 Ağustos 2008[73]
ISBN 978-4-08-874552-7[73]
44 Senjutsu Varisi...!
Senjutsu Denshō...!! (仙術伝承・・・!!)
4 Kasım 2008[74]
ISBN 978-4-08-874589-3[74]
45 Savaş Alanı, Konoha!!
Senjō, Konoha!! (戦場、木ノ葉!!)
4 Şubat 2009[75]
ISBN 978-4-08-874627-2[75]
46 Naruto Geri Dönüyor!!
Naruto kikan!! (ナルト帰還!!)
1 Mayıs 2009[76]
ISBN 978-4-08-874663-0[76]
47 Mühür Bozuldu!!
Fūin hakai!! (封印破壊!!)
4 Ağustos 2009[77]
ISBN 978-4-08-874711-8[77]
48 Neşelenen Köy!!
Kanko no sato!! (歓呼の里!!)
4 Kasım 2009[78]
ISBN 978-4-08-874748-4[78]

49. – 72. ciltler[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Başlık Japonca yayım tarihi Türkçe yayım tarihi
49 The Gokage Summit Commences
Gokage kaidan, kaimaku...!! (五影会談、開幕・・・!!)
4 Ocak 2010[79]
ISBN 978-4-08-874784-2[79]
50 Water Prison Death Match
Suirō no shitō!! (水牢の死闘!!)
30 Nisan 2010[80]
ISBN 978-4-08-870011-3[80]
51 Sasuke vs. Danzo!
Sasuke VS Danzō...!! (サスケVSダンゾウ・・・!!)
4 Mart 2010[81]
ISBN 978-4-08-870033-5[81]
52 Cell Seven Reunion
Sorezore no Dainanahan!! (それぞれの第七班!!)
4 Ağustos 2010[82]
ISBN 978-4-08-870084-7[82]
53 The Birth of Naruto
Naruto no shusshō (ナルトの出生)
4 Kasım 2010[83]
ISBN 978-4-08-870126-4[83]
54 Viaduct to Peace
Heiwa e no kakehashi (平和への懸け橋)
29 Aralık 2010[84]
ISBN 978-4-08-870143-1[84]
55 The Great War Begins
Taisen, Kaisen! (大戦、開戦!)
4 Ocak 2010[85]
ISBN 978-4-08-870185-1[85]
56 Team Asuma, Reunited
Saikai, Asuma han! (再会、アスマ班!)
3 Haziran 2011[86]
ISBN 978-4-08-870218-6[86]
57 Battle
Naruto senjō e...!! (ナルト戦場へ・・・!!)
4 Ağustos 2011[87]
ISBN 978-4-08-870271-1[87]
58 Naruto vs. Itachi!!
ナルトVSイタチ!!
4 Kasım 2011[88]
ISBN 978-4-08-870302-2[88]
59 The Five Kage
Gokage shūketsu...!! (五影集結・・・!!)
3 Şubat 2012[89]
ISBN 978-4-08-870368-8[89]
60 Kurama!!
九喇嘛!!
2 Mayıs 2012[90]
ISBN 978-4-08-870417-3[90]
61 Uchiha Brothers United Front
Kyōdai, kyōtō!! (兄弟、共闘!!)
27 Temmuz 2012[91]
ISBN 978-4-08-870477-7[91]
62 The Crack
Hibi (皹)
4 Ekim 2012[92]
ISBN 978-4-08-870515-6[92]
63 World of Dreams
Yume no sekai (夢の世界)
28 Aralık 2012[93]
ISBN 978-4-08-870550-7[93]
64 Ten Tails
Jūbi (十尾)
4 Nisan 2013[94]
ISBN 978-4-08-870628-3[94]
65 Hashirama and Madara
Hashirama to Madara (柱間とマダラ)
4 Temmuz 2013[95]
ISBN 978-4-08-870661-0[95]
66 The New Three
Aratanaru sansukumi (新たなる三竦み)
4 Eylül 2013[96]
ISBN 978-4-08-870801-0[96]
67 An Opening
Toppakō (突破口)
4 Aralık 2013[97]
ISBN 978-4-08-870849-2[97]
68 Path
Wadachi (轍)
4 Mart 2014[98]
ISBN 978-4-08-880023-3[98]
69 The Start of a Crimson Spring
Akaki haru no hajimari (紅き春の始まり)
2 Mayıs 2014[99]
ISBN 978-4-08-880054-7[99]
70 Naruto and the Sage of Six Paths
Naruto to Rikudō Sennin...!! (ナルトと六道仙人・・・!!)
4 Ağustos 2014[100]
ISBN 978-4-08-880151-3[100]
71 I Love You Guys
Daisuki da (大好きだ)
4 Kasım 2014[101]
ISBN 978-4-08-880208-4[101]
72 Uzumaki Naruto!!
うずまきナルト!!
4 Şubat 2015[102]
ISBN 978-4-08-880220-6[102]

Notlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Türkçe belirtilen cilt ve bölüm isimleri resmî Gerekli Şeyler çevirilerinden alıntılanmıştır.
  2. ^ a b Gerekli Şeyler 26. ve 27. ciltleri aynı isimle yayınlamıştır.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b "NARUTO―ナルト―/1" (Japonca). Shueisha. 22 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160222085957/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-872840-8&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  2. ^ a b "NARUTO 1. CİLT". Gerekli Şeyler. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150402202615/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-1-CILT,PR-325.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  3. ^ a b "NARUTO―ナルト―/2" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124233/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-872878-5&mode=1. Erişim tarihi: 2007-11-10. 
  4. ^ a b "NARUTO 2. CİLT". Gerekli Şeyler. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150402204848/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-2-CILT,PR-326.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  5. ^ a b "NARUTO―ナルト―/3" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124241/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-872898-X&mode=1. Erişim tarihi: 2007-11-10. 
  6. ^ a b "NARUTO 3. CİLT". Gerekli Şeyler. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150402202353/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-3-CILT,PR-327.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  7. ^ a b "NARUTO―ナルト―/4" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124249/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873026-7&mode=1. Erişim tarihi: 2007-11-10. 
  8. ^ a b "NARUTO 4. CİLT". Gerekli Şeyler. 3 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150403152359/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-4-CILT,PR-328.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  9. ^ a b "NARUTO―ナルト―/5" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124257/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873050-X&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  10. ^ a b "NARUTO 5. CİLT". Gerekli Şeyler. 3 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150403034748/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-5-CILT,PR-329.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  11. ^ a b "NARUTO―ナルト―/6" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124302/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873089-5&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  12. ^ a b "NARUTO 6. CİLT". Gerekli Şeyler. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150402202242/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-6-CILT,PR-330.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  13. ^ a b "NARUTO―ナルト―/7" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124310/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873113-1&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  14. ^ a b "NARUTO 7. CİLT". Gerekli Şeyler. 5 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150405225333/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-7-CILT,PR-331.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  15. ^ a b "NARUTO―ナルト―/8" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124316/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873147-6&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  16. ^ a b "NARUTO 8. CİLT". Gerekli Şeyler. 5 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150405220505/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-8-CILT,PR-332.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  17. ^ a b "NARUTO―ナルト―/9" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124323/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873174-3&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  18. ^ a b "NARUTO 9. CİLT". Gerekli Şeyler. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150402195912/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-9-CILT,PR-333.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  19. ^ a b "NARUTO―ナルト―/10" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124331/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873197-2&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  20. ^ a b "NARUTO 10. CİLT". Gerekli Şeyler. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150402194941/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-10-CILT,PR-334.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  21. ^ a b "NARUTO―ナルト―/11" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124339/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873236-7&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  22. ^ a b "NARUTO 11. CİLT". Gerekli Şeyler. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150402194855/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-11-CILT,PR-335.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  23. ^ a b "NARUTO―ナルト―/12" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124346/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873259-6&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  24. ^ a b "NARUTO 12. CİLT". Gerekli Şeyler. 3 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150403034937/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-12-CILT,PR-336.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  25. ^ a b "NARUTO―ナルト―/13" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124352/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873298-7&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  26. ^ a b "NARUTO 13. CİLT". Gerekli Şeyler. 9 Haziran 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20140609034139/http://www.gerekliseyler.com.tr:80/NARUTO-CILT-13,PR-2306.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  27. ^ a b "NARUTO―ナルト―/14" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124357/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873341-X&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  28. ^ a b "NARUTO 14. CİLT". Gerekli Şeyler. http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-CILT-14,PR-2360.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  29. ^ a b "NARUTO―ナルト―/15" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124403/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873368-1&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  30. ^ a b "NARUTO 15. CİLT". Gerekli Şeyler. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150402151845/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-15,PR-2954.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  31. ^ a b "NARUTO―ナルト―/16" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124408/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873394-0&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  32. ^ a b "NARUTO 16. CİLT". Gerekli Şeyler. http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-16,PR-3404.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  33. ^ a b "NARUTO―ナルト―/17" (Japonca). Shueisha. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303165136/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873420-3&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  34. ^ a b "NARUTO 17. CİLT". Gerekli Şeyler. 5 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150705180236/http://www.gerekliseyler.com.tr:80/NARUTO-17-ITACININ-YETENEKLERI,PR-3322.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  35. ^ a b "NARUTO―ナルト―/18" (Japonca). Shueisha. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304063726/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873493-9&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  36. ^ a b "NARUTO 18. CİLT". Gerekli Şeyler. http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-18,PR-3405.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  37. ^ a b "NARUTO―ナルト―/19" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124423/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873523-4&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  38. ^ a b "NARUTO 19. CİLT". Gerekli Şeyler. 13 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151013001110/http://www.gerekliseyler.com.tr:80/NARUTO-19,PR-3406.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  39. ^ a b "NARUTO―ナルト―/20" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124427/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873552-8&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  40. ^ a b "NARUTO 20. CİLT". Gerekli Şeyler. 13 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151013070622/http://www.gerekliseyler.com.tr:80/NARUTO-20,PR-3366.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  41. ^ a b "NARUTO―ナルト―/21" (Japonca). Shueisha. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160305010504/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873573-0&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  42. ^ a b "NARUTO 21. CİLT". Gerekli Şeyler. 18 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150918010251/http://www.gerekliseyler.com.tr:80/NARUTO-21,PR-3418.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  43. ^ a b "NARUTO―ナルト―/22" (Japonca). Shueisha. 20 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160420155919/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873595-1&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  44. ^ a b "NARUTO 22. CİLT". Gerekli Şeyler. http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-22-CILT-REENKARNASYON,PR-4065.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  45. ^ a b "NARUTO―ナルト―/23" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124444/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873639-7&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  46. ^ a b "NARUTO 23. CİLT". Gerekli Şeyler. http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-23CILT-ZOR-DURUM,PR-3454.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  47. ^ a b "NARUTO―ナルト―/24" (Japonca). Shueisha. 17 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160417021032/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873660-5&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  48. ^ a b "NARUTO 24. CİLT". Gerekli Şeyler. http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-24-CILT-TEHLIKETEHLIKETEHLIKE,PR-8900.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  49. ^ a b "NARUTO―ナルト―/25" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124455/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873679-6&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  50. ^ a b "NARUTO 25. CİLT". Gerekli Şeyler. http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-25-CILT-ITACI-VE-SASUKE,PR-8924.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  51. ^ a b "NARUTO―ナルト―/26" (Japanese). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124459/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873770-9&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  52. ^ a b "NARUTO 26. CİLT" (Türkçe). Gerekli Şeyler. http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-26-CILT-AYRILIK-GUNU,PR-8954.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  53. ^ a b "NARUTO―ナルト―/27" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124502/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873791-1&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  54. ^ a b "NARUTO 27. CİLT" (Türkçe). Gerekli Şeyler. http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-27-CILT-AYRILIK-GUNU,PR-9034.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  55. ^ a b c "NARUTO 28. CİLT". Gerekli Şeyler. http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-28-CILT-NARUTONUN-DONUSU,PR-9072.html. Erişim tarihi: 2016-06-19. 
  56. ^ a b "NARUTO―ナルト―/28" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124508/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873828-4&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-12. 
  57. ^ a b "NARUTO―ナルト―/29" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124514/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873849-7&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-12. 
  58. ^ a b "NARUTO 29. CİLT “KAKAŞİ, İTAÇİ’YE KARŞI!!”". Gerekli Şeyler. http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-29-CILT-KAKASI-ITACIYE-KARSI,PR-9346.html. Erişim tarihi: 2016-11-22. 
  59. ^ a b "NARUTO―ナルト―/30" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124519/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873881-0&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-12. 
  60. ^ a b "NARUTO 30. CİLT". Gerekli Şeyler. http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-30-CILT,PR-9349.html. Erişim tarihi: 2016-11-22. 
  61. ^ a b "NARUTO―ナルト―/31" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124525/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-874002-5&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-12. 
  62. ^ a b "NARUTO―ナルト―/32" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124529/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-874039-4&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-12. 
  63. ^ a b "NARUTO―ナルト―/33" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124534/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-874108-0&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-12. 
  64. ^ a b "NARUTO―ナルト―/34" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124540/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-874138-2&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-12. 
  65. ^ a b "NARUTO―ナルト―/35" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124546/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-874273-7&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-12. 
  66. ^ a b "NARUTO―ナルト―/36" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124551/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-874288-5&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-12. 
  67. ^ a b "NARUTO―ナルト―/37" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124557/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874338-7&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-31. 
  68. ^ a b "NARUTO―ナルト―/38" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124603/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874364-6&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-31. 
  69. ^ a b "NARUTO―ナルト―/39" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124608/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874397-4&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-31. 
  70. ^ a b "NARUTO―ナルト―/40" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124614/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874432-2&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-31. 
  71. ^ a b "NARUTO―ナルト―/41" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124620/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874472-8&mode=1. Erişim tarihi: 2008-01-30. 
  72. ^ a b "NARUTO―ナルト―/42" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124627/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874512-1&mode=1. Erişim tarihi: 2008-01-30. 
  73. ^ a b "NARUTO―ナルト―/43" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124634/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874552-7&mode=1. Erişim tarihi: 2008-01-30. 
  74. ^ a b "NARUTO―ナルト―/44" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124641/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874589-3&mode=1. Erişim tarihi: 2008-10-31. 
  75. ^ a b "NARUTO―ナルト―/45" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124648/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874627-2&mode=1. Erişim tarihi: 2009-01-01. 
  76. ^ a b "NARUTO―ナルト―/46" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124655/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874663-0&mode=1. Erişim tarihi: 2009-04-29. 
  77. ^ a b "NARUTO―ナルト―/47" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124702/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874711-8&mode=1. Erişim tarihi: 2009-07-29. 
  78. ^ a b "NARUTO―ナルト―/48" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124710/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874748-4&mode=1. Erişim tarihi: 2009-10-28. 
  79. ^ a b "NARUTO―ナルト―/49" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124717/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874784-2&mode=1. Erişim tarihi: 2009-12-25. 
  80. ^ a b "NARUTO―ナルト―/50" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124724/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870011-3&mode=1. Erişim tarihi: 2009-12-25. 
  81. ^ a b "NARUTO―ナルト―/51" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124732/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870033-5&mode=1. Erişim tarihi: 2010-04-22. 
  82. ^ a b "NARUTO―ナルト―/52" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124739/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870084-7&mode=1. Erişim tarihi: 2010-07-17. 
  83. ^ a b "NARUTO―ナルト―/53" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124746/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870126-4. Erişim tarihi: 2010-10-16. 
  84. ^ a b "NARUTO―ナルト―/54" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124753/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870143-1. Erişim tarihi: 2010-12-15. 
  85. ^ a b "NARUTO―ナルト―/55" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124759/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870185-1. Erişim tarihi: 2011-03-19. 
  86. ^ a b "NARUTO―ナルト―/56" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124806/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870218-6. Erişim tarihi: 2011-03-19. 
  87. ^ a b "NARUTO―ナルト―/57" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124813/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870271-1. Erişim tarihi: 2011-07-25. 
  88. ^ a b "NARUTO―ナルト―/58" (Japonca). Shueisha. 7 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160307040910/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870302-2. Erişim tarihi: 2011-09-29. 
  89. ^ a b "NARUTO―ナルト―/59" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124826/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870368-8. Erişim tarihi: 2011-12-23. 
  90. ^ a b "NARUTO―ナルト―/60" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124855/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870417-3. Erişim tarihi: 2012-03-03. 
  91. ^ a b "NARUTO―ナルト―/61" (Japonca). Shueisha. 7 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160307055058/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870477-7. Erişim tarihi: 2011-06-20. 
  92. ^ a b "NARUTO―ナルト―/62" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124921/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870515-6. Erişim tarihi: 2012-08-08. 
  93. ^ a b "NARUTO―ナルト―/63" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124929/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870550-7. Erişim tarihi: 2012-11-16. 
  94. ^ a b "NARUTO―ナルト―/64" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124940/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870628-3. Erişim tarihi: 2013-03-16. 
  95. ^ a b "NARUTO―ナルト―/65" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124950/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870661-0. Erişim tarihi: 2013-05-27. 
  96. ^ a b "NARUTO―ナルト―/66" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124959/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870801-0. Erişim tarihi: 2013-05-27. 
  97. ^ a b "NARUTO―ナルト―/67" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111125010/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870849-2. Erişim tarihi: 2013-10-20. 
  98. ^ a b "NARUTO―ナルト―/68" (Japonca). Shueisha. 21 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160521125004/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-880023-3. Erişim tarihi: 2014-01-17. 
  99. ^ a b "NARUTO―ナルト―/69" (Japonca). Shueisha. 21 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160521125011/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-880054-7. Erişim tarihi: 2014-03-22. 
  100. ^ a b "NARUTO―ナルト―/70" (Japonca). Shueisha. 7 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160307143057/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-880151-3. Erişim tarihi: 2014-07-11. 
  101. ^ a b "NARUTO―ナルト―/71" (Japonca). Shueisha. 1 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150101024040/http://books.shueisha.co.jp:80/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-880208-4. Erişim tarihi: 2014-10-06. 
  102. ^ a b "NARUTO―ナルト―/72" (Japonca). Shueisha. 14 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150214071644/http://books.shueisha.co.jp:80/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-880220-6. Erişim tarihi: 2014-12-23. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]