Naruto bölüm listesi (manga)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

Bu liste Masaşi Kişimoto'nun Naruto adlı mangasının bölümlerini içermektedir.

Cilt listesi[değiştir | kaynağı değiştir]

1. Kısım[değiştir | kaynağı değiştir]

1.kısım Naruto mangasının 1 — 27 tankōbon ciltlerinde bulunan ilk 244 bölümü içermektedir. Bu 27 tankōbon Japonya 'da Shueisha ve Kuzey Amerika 'da Viz Media tarafından yayınlanmış olup, ülkemizde de Gerekli Şeyler tarafından Mart 2016 itibariyle ilk 26 cildi yayınlanmıştır.

No. Başlık Japonca yayım tarihi Türkçe yayım tarihi
1 Naruto Uzumaki!!
Uzumaki Naruto!! (うずまきナルト!!)
3 Mart 2000[1]
ISBN 978-4-08-872840-7[1]
Mayıs 2011[2]
ISBN 978-605-5686-39-0[2]
2 En Kötü Müşteri
Saiaku no irainin (最悪の依頼人)
2 Haziran 2000[3]
ISBN 978-4-08-872878-0[3]
Mayıs 2012[4]
ISBN 978-605-5686-41-3[4]
3 Rüya Uğruna
Yume no tame ni...!! (夢の為に・・・!!)
4 Ağustos 2000[5]
ISBN 978-4-08-872898-8[5]
Şubat 2012[6]
ISBN 978-605-5686-47-5[6]
4 Kahramanın Köprüsü
Eiyū no hashi!! (英雄の橋!!)
4 Ekim 2000[7]
ISBN 978-4-08-873026-4[7]
Mart 2012[8]
ISBN 978-605-5686-50-5[8]
5 Düellocular
Chōsensha-tachi!! (挑戦者たち!!)
4 Aralık 2000[9]
ISBN 978-4-08-873050-9[9]
Temmuz 2012[10]
ISBN 978-605-5686-53-6[10]
6 Sakura'nın Kararı!
Sakura no ketsui!! (サクラの決意!!)
2 Mart 2001[11]
ISBN 978-4-08-873089-9[11]
Ağustos 2012[12]
ISBN 978-605-5686-58-1[12]
7 Gidilmesi Gereken Yol
Susumubeki michi...!! (進むべき道・・・!!)
1 Mayıs 2001[13]
ISBN 978-4-08-873113-1[13]
Aralık 2012[14]
ISBN 978-605-5686-60-4[14]
8 Canı Pahasına Savaşmak!
Inochigake no tatakai!! (命懸けの戦い!!)
3 Ağustos 2001[15]
ISBN 978-4-08-873147-6[15]
Kasım 2012[16]
ISBN 978-605-5686-68-0[16]
9 Neji ve Hinata
Neji to Hinata (ネジとヒナタ)
4 Ekim 2001[17]
ISBN 978-4-08-873174-2[17]
Şubat 2013[18]
ISBN 978-605-5686-74-1[18]
10 Mükemmel Ninja...!!
Rippa na ninja...!! (立派な忍者・・・!!)
4 Aralık 2001[19]
ISBN 978-4-08-873197-1[19]
Haziran 2013[20]
ISBN 978-605-5686-81-9[20]
11 Çıraklık Başvurusu!?
Deshi'iri shigan!? (弟子入り志願 !?)
4 Mart 2002[21]
ISBN 978-4-08-873236-7[21]
Ağustos 2013[22]
ISBN 978-605-5686-90-1[22]
12 The Great Flight
Ōi naru hishō!! (大いなる飛翔!!)
1 Mayıs 2002[23]
ISBN 978-4-08-873259-6[23]
Ekim 2013[24]
ISBN 978-605-5686-96-3[24]
13 Chunin Sınavı Bitiyor...!!
Chūnin shiken, shūryō...!! (中忍試験、終了・・・!!)
2 Ağustos 2002[25]
ISBN 978-4-08-873298-5[25]
Ocak 2014[26]
ISBN 978-605-5015-08-4[26]
14 Hokage'ye Karşı Hokage!!
火影VS火影!!
1 Kasım 2002[27]
ISBN 978-4-08-873341-X[27]
Şubat 2014[28]
ISBN 978-605-5015-08-4[28]
15 Naruto'nun Ninja Tekniği Defteri!!!
Naruto ninpōchō!! (ナルト忍法帖!!)
20 Aralık 2002[29]
ISBN 978-4-08-873368-1[29]
Mayıs 2014[30]
ISBN 978-605-5015-22-0[30]
16 Konoha'nın Yıkımı, Engellendi!!
Konoha kuzushi, shūketsu!! (木ノ葉崩し、終結!!)
4 Mart 2003[31]
ISBN 978-4-08-873394-0[31]
Eylül 2014[32]
ISBN 978-605-5015-27-5[32]
17 Itachi'nin Yetenekleri!!
Itachi no chikara!! (イタチの能力!!)
1 Mayıs 2003[33]
ISBN 978-4-08-873420-3[33]
Eylül 2014[34]
ISBN 978-605-5015-33-6[34]
18 Tsunade'nin Kararı!!
Tsunade no ketsui (綱手の決意!!)
4 Ağustos 2003[35]
ISBN 978-4-08-873493-9[35]
Ekim 2014[36]
ISBN 978-605-5015-38-1[36]
19 Vâris
Uketsugumono (受け継ぐ者)
11 Kasım 2003[37]
ISBN 978-4-08-873523-4[37]
Ocak 2015[38]
ISBN 978-605-5015-39-8[38]
20 Naruto Sasuke'ye Karşı!!
ナルトvsサスケ!!
19 Aralık 2003[39]
ISBN 978-4-08-873552-8[39]
Nisan 2015[40]
ISBN 978-605-9141-02-4[40]
21 Affetmeyeceğim!!
Yurusenai!! (許せない!!)
4 Mart 2004[41]
ISBN 978-4-08-873573-0[41]
Ağustos 2015[42]
ISBN 978-605-9141-07-9[42]
22 Reenkarnasyon...!!
Tensei...!! (転生・・・!!)
30 Nisan 2004[43]
ISBN 978-4-08-873595-1[43]
Ekim 2015[44]
ISBN 978-605-9141-13-0[44]
23 Zor Durum
Kukyō...!! (苦境・・・!!)
4 Ağustos 2004[45]
ISBN 978-4-08-873639-6[45]
Kasım 2015[46]
ISBN 978-605-9141-18-5[46]
24 Tehlike.Tehlike.Tehlike!!
Pinchi pinchi pinchi!! (ピンチ・ピンチ・ピンチ!!)
4 Ekim 2004[47]
ISBN 978-4-08-873660-5[47]
Aralık 2015[48]
ISBN 978-605-9141-24-6[48]
25 Itachi ve Sasuke
Itachi to Sasuke (兄と弟)
3 Aralık 2004[49]
ISBN 978-4-08-873679-2[49]
Şubat 2016[50]
ISBN 978-605-9141-24-6[50]
26 Ayrılık Günü
Wakare no hi...!! (別れの日・・・!!)
4 Şubat 2005[51]
ISBN 978-4-08-873770-9[51]
Mart 2016[52]
ISBN 978-605-9141-38-3[52]
27 Ayrılık Günü
Tabidachi no hi!! (旅立ちの日!!)
4 Nisan 2005[53]
ISBN 978-4-08-873791-1[53]
Mayıs 2016[54]
ISBN 978-605-9141-48-2[54]

2. Kısım[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu kısım şimdilik böyle bırakılmış olup yakın bir zamanda düzenlenecektir.

Kapak Başlık Cilt Çıkış tarihi
İngilizce/Türkçe Japonca Japonya ABD Türkiye

2005[değiştir | kaynağı değiştir]

Cilt 26 Japonca Kapak Ayrılık Günü 別れの日・・・!! 26 4 Şubat 2005[51] 4 Aralık 2007 Mart 2016[52]
Bölümler
  1. Chidori vs. Rasengan!! (千鳥VS螺旋丸!!?)
  2. Kakashi's Premonition (カカシの予感 "Kakashi no yokan"?)
  3. The Bond...!! (繋がり・・・!! "Tsunagari...!!"?)
  4. Awakening!! (目醒めの時!! "Mezame no toki!!"?)
  5. Special!! (特別な力!! "Tokubetsu na chikara!!"?)
  6. The Final Valley (終末の谷 "Shūmatsu no tani"?)
  7. The Worst Ending...!! (最悪の結末・・・!! "Saiaku no ketsumatsu...!!"?)
  8. Parting Ways...!! (別れの日・・・!! "Wakare no hi...!!"?)
  9. Mission Failed...!! (任務失敗・・・!! "Ninmu shippai...!!"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 27 Japonca Kapak The Day of Setting Off!! 旅立ちの日!! 27 4 Nisan 2005[53] 4 Aralık 2007
Bölümler
  1. A Broken Promise (守れなかった約束 "Mamorenakatta yakusoku"?)
  2. Fool...!! (馬鹿・・・!! "Baka...!!"?)
  3. Departure!! (旅立ちの日!! "Tabidachi no hi!!"?)
  4. Chronicle 1: The Mission Begins...!! (外伝其ノ一:任務開始...!! "Gaiden sono ichi: Misshon Sutāto...!!"?)
  5. Chronicle 2: Teamwork!! (外伝其ノ二:チームワーク!! "Gaiden sono ni: Chīmuwāku!!"?)
  6. Chronicle 3: A True Hero (外伝其ノ三:本当の英雄!! "Gaiden sono san: Hontō no eiyū!!"?)
  7. Chronicle 4: The Crybaby Ninja (外伝其ノ四:泣き虫忍者 "Gaiden sono yon: Nakimushi ninja"?)
  8. Chronicle 5: A Gift (外伝其ノ五:プレゼント "Gaiden sono go: Purezento"?)
  9. Chronicle 6: Sharingan Hero (外伝最終話:写輪眼の英雄 "Gaiden saishūwa: Sharingan no eiyū"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 28 Japonca Kapak Naruto's Homecoming!! ナルトの帰郷!! 28 3 Haziran 2005[55] 4 Mart 2008
Bölümler
  1. "Homecoming!!" (ナルトの帰郷!! "Naruto no kikyō!!"?)
  2. "My, How They've Grown!!" (二人の成長!! "Futari no seichō!!"?)
  3. "Intruders in the Sand" (砂への侵入者たち "Suna e no shinnyūsha-tachi"?)
  4. "The Sand Strike Back...!!" (迎えうつ砂・・・!! "Mukaeutsu suna...!!"?)
  5. "The Kazekage Stands Tall...!!" (風影として・・・!! "Kazekage to shite...!!"?)
  6. "New Squad, First Mission!!" (新チーム、初任務!! "Shin chīmu, hatsu ninmu!!"?)
  7. "To the Sand...!!" (砂へ・・・!! "Suna e...!!"?)
  8. "Feelings Run Wild...!!" (想い、駆ける・・・!! "Omoi, kakeru...!!"?)
  9. "Reinforcements...!!" (頼れる加勢・・・!! "Tayoreru kasei...!!"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 29 Japonca Kapak Kakashi vs. Itachi!! カカシVSイタチ!! 29 4 Ağustos 2005[56] 6 Mayıs 2008
Bölümler
  1. Siblings...!! (兄弟・・・!! "Kyōdai...!!"?)
  2. Approach...!! (接近・・・!! "Sekkin...!!"?)
  3. Enemies!! (立ちはだかる者たち!! "Tachi wa dakaru mono-tachi!!"?)
  4. Kakashi Comes Through (カカシの経験値 "Kakashi no keiken atai"?)
  5. Guy vs. Kisame!! (ガイVS鬼鮫!! "Gai VS Kisame"?)
  6. The Power of Itachi...!! (イタチの力・・・!! "Itachi no chikara...!!"?)
  7. Kakashi vs. Itachi!! (カカシVSイタチ!!?)
  8. Jinchûriki Host...!! (人柱力・・・!! "Jinchūriki...!!"?)
  9. Naruto Charges On...!! (駆ける思い・・・!! "Kakeru omoi...!!"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 30 Japonca Kapak Chiyo and Sakura チヨバアとサクラ 30 4 Kasım 2005[57] 1 Temmuz 2008
Bölümler
  1. Rage...!! (大声で怒れ・・・!! "Ōgoe de ikare...!!"?)
  2. Sasori's Masterpiece...!! (サソリの芸術・・・!! "Sasori no geijutsu...!!"?)
  3. Granny Chiyo & Sakura (チヨバアとサクラ "Chiyo-bā to Sakura"?)
  4. Sasori Revealed...!! (サソリ、現る・・・!! "Sasori, arawaru...!!"?)
  5. Fierce Determination...!! (激しき決意・・・!! "Hageshiki ketsui...!!"?)
  6. Puppet Masters!! (傀儡師VS傀儡師!! "Kugutsushi VS kugutsushi"?)
  7. What Can I Do...?! (出来ること・・・!! "Dekiru koto...!!"?)
  8. Miscalculation...!! (誤算・・・!! "Gosan...!!"?)
  9. Unknown Power...!! (未知の能力・・・!! "Michi no chikara...!!"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 31 Japonca Kapak Entrusted Thoughts!! 託された想い!! 31 26 Aralık 2005[58] 2 Eylül 2008
Bölümler
  1. Granny Chiyo vs. Sasori...!! (チヨバアVSサソリ・・・!! "Chiyo-bā VS Sasori...!!"?)
  2. Final Battle...!! (ラストバトル!! "Rasuto batoru!!"?)
  3. Impossible Dream (叶わぬ夢 "Kanawanu yume"?)
  4. Reward...!! (褒美・・・!! "Hōbi...!!"?)
  5. New Sharingan!! (新しい写輪眼!! "Atarashii Sharingan!!"?)
  6. The Ultimate Art...!! (究極の芸術!! "Kyūkyōku no geijūtsu!!"?)
  7. The Death of Gaara (我愛羅の死 "Gaara no shi"?)
  8. Power & Miracles...!! (不思議な力・・・!! "Fushigi na chikara...!!"?)
  9. Trust!! (託された想い!! "Takusareta omoi!!"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i

2006[değiştir | kaynağı değiştir]

Cilt 32 Japonca Kapak Sasuke'ye Giden Yol!! サスケへの道!! 32 4 Nisan 2006[59] 4 Kasım 2008
Bölümler
  1. Sasuke'ye Giden Yol!! (サスケへの道!! "Sasuke e no michi!!"?)
  2. Kakashi Takımı'nın Dönüşü (カカシ班帰還 "Kakashi han kikan"?)
  3. Üye Arayışı!! (メンバー探し!! "Menbā sagashi!!"?)
  4. Yeni Bir Takım Arkadaşı...!! (新しい仲間・・・!! "Atarashii nakama...!!"?)
  5. "Kök"ten Biri!! (“根”の者!! "'Ne' no mono!!"?)
  6. Naruto, Sasuke & Sakura (ナルトとサスケとサクラ "Naruto to Sasuke to Sakura"?)
  7. Sıfatsız (無題 "Mudai"?)
  8. Anlaşılmaz Duygular (分からない感情 "Wakaranai kanjō"?)
  9. "Akatsuki" Casusu!! (“暁”のスパイ!! "'Akatsuki' no supai!!"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 33 Japonca Kapak Gizli Görev...!! 極秘任務・・・!! 33 2 Haziran 2006[60] 16 Aralık 2008
Bölümler
  1. İhanetin Sonu!! (裏切りの結末!! "Uragiri no ketsumatsu!!"?)
  2. Öfkenin Tetiği!! (怒りの引き金!! "Ikari no hikigane!!"?)
  3. Üçüncü Kuyruk...!! (三本目・・・!! "Sanhonme...!!"?)
  4. Şiddetli Öfke...!! (暴走・・・!!" "Bōsō...!!"?)
  5. Dördüncü Kuyruk...!! (四本目・・・!! "Yonhonme...!!"?)
  6. Dokuz Kuyruğa Doğru...!! (九尾へ・・・!! "Kyūbi e...!!"?)
  7. Hazin Sonuç (悲しき決着 "Kanashiki ketchaku"?)
  8. Sai'nin Görevi!! (サイの任務!! "Sai no ninmu!!"?)
  9. Gizli Görev...!! (極秘任務・・・!! "Gokuhi ninmu...!!"?)
  10. Gücün Kaynağı...!! (強さの源・・・!! "Tsuyosa no minamoto...!!"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 34 Japonca Kapak Yeniden Birleşme Zamanı...!! 再会の時・・・!! 34 4 Ağustos 2006[61] 3 Şubat 2009
Bölümler
  1. Sai'nin Resim Kitabı!! (サイの絵本・・・!! "Sai no ehon...!!"?)
  2. Sai & Sasuke!! (サイとサスケ!! "Sai to Sasuke!!"?)
  3. İçeri Sızma...!! (潜入・・・!! "Sennyū...!!"?)
  4. Sai'nin İhaneti!! (サイの裏切り!! "Sai no uragiri!!"?)
  5. İhanetin Perde Arkası!! (裏切りの裏側!! "Uragiri no uragawa!!"?)
  6. Seninle Olan Bağ (キミとのつながり "Kimi to no tsunagari"?)
  7. The Reunion...!! (再会の時・・・!! "Saikai no toki...!!"?)
  8. Yeniden Birleşme Zamanı...!! (気まぐれ・・・!! "Kimagure...!!"?)
  9. Sasukenin Gücü!! (サスケの力!! "Sasuke no chikara!!"?)
  10. Dokuz Kuyruklu ile Konuşma!! (九尾との対話!! "Kyūbi to no taiwa!!"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 35 Japonca Kapak Yeni Çift!! 新たなる二人組!! 35 2 Kasım 2006[62] 3 Şubat 2009
Bölümler
  1. Başlıkタイトル ("Taitoru"?)
  2. Takma İsimler (あだ名 "Adana"?)
  3. Sessizce Yaklaşan Tehdit!! (忍び寄る脅威!! "Shinobiyoru kyōi!!"?)
  4. Yeni Çift!! (新たなる二人組!! "Aratanaru futarigumi!!"?)
  5. "Akatsuki" Saldırısı...!! (“暁”侵攻・・・!! "'Akatsuki' shinkō...!!"?)
  6. Özel Eğitim!! (特別な修業!! "Tokubetsu na shugyō!!"?)
  7. Eğitim, Başla!! (修行、始め!! "Shugyō, hajime!!"?)
  8. Kabus Başlıyor!! (悪夢の始まり!! "Akumu no hajimari!!"?)
  9. Gelişen Eğitim (順調なる修業 "Junchō naru shugyō"?)
  10. Azmin Kaynağı (つき動かすもの "Tsukiugokasumono"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 36 Japonca Kapak Takım 10 第十班 36 27 Aralık 2006[63] 3 Şubat 2009
Bölümler
  1. İkramiyeli Kafa...!! (賞金首・・・!! "Shōkin kubi...!!"?)
  2. Sakin Konuşmacı...!! (口上手・・・!! "Kuchijōzu...!!"?)
  3. O Öldürülemez (あいつは殺せない "Aitsu wa korosenai"?)
  4. Tanrı'nın Hükmü!! (神の裁き!! "Kami no sabaki!!"?)
  5. Shikamaru'nun Analizi!! (シカマルの分析!! "Shikamaru no bunseki!!"?)
  6. Daha Sonrası Yok...!! (後は無い・・・.!! "Ato wa nai...!!"?)
  7. Arzulanan Acı...!! (望んだ痛み・・・!! "Nozonda itami...!!"?)
  8. Umutsuzluk İçinde... (絶望の中に・・・ "Zetsubō no naka ni..."?)
  9. Takım 10 (第十班 "Daijippan"?)
  10. O Hedef...!! (その目的・・・!! "Sono mokuteki...!!"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i

2007[değiştir | kaynağı değiştir]

Cilt 37 Japonca Kapak Shikamaru'nun Savaşı!! シカマルの戦い!! 37 4 Nisan 2007[64] 3 Şubat 2009
Bölümler
  1. Üzüntülü Haberler...!! (悲しき報せ・・・!! "Kanashiki shirase...!!"?)
  2. Takım 10 Harekete Geçiyor...!! (第十班が行く・・・!! "Daijippan ga iku...!!"?)
  3. Shikamaru'nun Savaşı!! (シカマルの戦い!! "Shikamaru no tatakai!!"?)
  4. Eğilim...!! (相性・・・!! "Aishō...!!"?)
  5. Uğursuz Başkalaşım...!! (黒き変貌・・・!! "Kuroki henbō...!!"?)
  6. Korkunç Sır!! (恐るべき秘密!! "Osorubeki himitsu!!"?)
  7. Tamamen Ters Dönen Durum...!! (一転、窮地・・・!! "Itten, kyūchi...!!"?)
  8. Shikamaru'nun Dehası!! (シカマルの才!! "Shikamaru no sai!!"?)
  9. Birini Lanetlediğin Zaman... (人を呪わば・・・ "Hito o norowaba..."?)
  10. Yeni Jutsu...!! (新術・・・!! "Shin jutsu....!!"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 38 Japonca Kapak Eğitimin Meyveleri...!! 修業の成果・・・!! 38 4 Haziran 2007[65] 3 Mart 2009
Bölümler
  1. Tehlikeli Köprü (危ない橋 "Abunai hashi"?)
  2. Eğitimin Meyveleri...!! (修業の成果・・・!! "Shugyō no seika...!!"?)
  3. Kara Kral...!! (玉・・・!! "Gyoku...!!"?)
  4. Zalim... (非情に・・・ "Hijō ni..."?)
  5. Yılan ve... (蛇と・・・ "Hebi to..."?)
  6. Ritüel...!! (儀式・・・!! "Gishiki...!!"?)
  7. Yeni Jutsu'nun Sırrı!! (新術の秘密!! "Shin jutsu no himitsu!!"?)
  8. Varyant!! (寄り道!! "Yorimichi!!"?)
  9. Sıradaki!! (次なる一人!! "Tsugi naru hitori!!"?)
  10. Kuzey Gizli Yerinde (北のアジトにて "Kita no ajito nite"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 39 Japonca Kapak Harekettekiler 動き出す者たち 39 4 Ağustos 2007[66] 3 Mart 2009
Bölümler
  1. Şok Eden Bilgi...!! (衝撃の報せ・・・!! "Shōgeki no shirase"?)
  2. Birebir Konuşma!! (男との対話!! "Otoko to no taiwa"?)
  3. Amacımız...!! (目的は・・・!! "Mokuteki wa...!!"?)
  4. "Akatsuki" Toplantısı...!! (“暁”集合・・・!! "'Akatsuki' shūgō...!!"?)
  5. Harekete Geçenler (動き出す者たち "Ugokidasumono-tachi"?)
  6. Nereye...!? (どっちへ・・・!? "Docchi e...!?"?)
  7. Çatışma...!! (衝突・・・!! "Shōtotsu...!!"?)
  8. Deidara Sasuke'ye karşı!! (デイダラVSサスケ!!?)
  9. C2 Tarafından Köşeye Sıkıştırılmış!! (追いつめるC2!! "Oitsumeru C2!!"?)
  10. O Gözler...!! (その眼・・・!! "Sono me...!!"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 40 Japonca Kapak Son Sanat!! 究極芸術!! 40 2 Kasım 2007[67] 3 Mart 2009
Bölümler
  1. C4 Garuda (C4カルラ "C4 Karura"?)
  2. Zayıf Nokta...!! (弱点・・・!! "Jakuten...!!"?)
  3. En Üstün Sanat!! (究極芸術!! "Kyūkyoku geijutsu!!"?)
  4. Sasuke'nin Ölümü...!! (サスケの死・・・!! "Sasuke no shi...!!"?)
  5. Hedef...!! (狙いは・・・!! "Nerai wa...!!"?)
  6. Itachi'yi Takip Et (イタチを追え "Itachi o oe"?)
  7. Kardeşler (兄弟 "Kyōdai"?)
  8. Itachi ve Sasuke (イタチとサスケ "Itachi to Sasuke"?)
  9. Keşif (情報収集 "Jōhōshūshū"?)
  10. Pain Hakkında (ペインについて "Pein ni tsuite"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i

2008[değiştir | kaynağı değiştir]

Cilt 41 Japonca Kapak Jiraiya'nın Seçimi!! 自来也の選択!! 41 4 Şubat 2008[68] 3 Mart 2009
Bölümler
  1. Huzursuzluk (胸騒ぎ "Munasawagi"?)
  2. Eski Bir Arkadaş...!! (旧知・・・!! "Kyūchi...!!"?)
  3. Ağlayan Bir Ülke!! (泣いている国!! "Naiteiru kuni!!"?)
  4. Çıraklık...!! (師弟時代・・・!! "Shitei jidai...!!"?)
  5. Tanrı Olmak!! (神への成長!! "Kami e no seichō!!"?)
  6. İki Münzevi...!! (二大仙人・・・!! "Ni Daisennin...!!"?)
  7. Kehanetin Çocuğu!! (予言の子!! "Yogen no ko!!"?)
  8. Bilge Modu (仙人モード!! "Sennin mōdo!!"?)
  9. Birebir...!!" (一対一・・・!! "Ittai'ichi!!"?)
  10. Jiraiya'nın Kararı!! (自来也の選択!! "Jiraiya no sentaku!!"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 42 Japonca Kapak Mangekyou'nun Sırrı...!! 万華鏡の秘密・・・!! 42 2 Mayıs 2008[69] 7 Nisan 2009
Bölümler
  1. O Yüz...!! (その面影・・・!! "Sono omokage...!!"?)
  2. Gerçek Kimliği...!! (その正体・・・!! "Sono shōtai...!!"?)
  3. Doğru Seçim (本当の選択!! "Hontō no sentaku!!"?)
  4. Son Bölüm, ve...!! (最終章、そして・・・!! "Saishūshō, soshite...!!"?)
  5. İki Yol... (二つの道・・・ "Futatsu no michi..."?)
  6. Mangekyou'nun Sırrı...!! (万華鏡の秘密・・・!! "Mangekyō no himitsu...!!"?)
  7. Yeni Işık...!! (新たな光・・・!! "Aratana hikari...!!"?)
  8. Gerçek...!! (現実・・・!! "Genjitsu...!!"?)
  9. Güç Farkı...!! (力の差・・・!! "Chikara no sa...!!"?)
  10. Sasuke'nin Gidişi! (サスケの流れ! "Sasuke no nagare!"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 43 Japonca Kapak Gerçeği Bilen Adam 真実を知る者 43 4 Ağustos 2008[70] 7 Nisan 2009
Bölümler
  1. Son Jutsu...!! (最後の術・・・!! "Saigo no jutsu...!!"?)
  2. Şimşek ile...!! (雷鳴と共に・・・!! "Raimei to tomo ni...!!"?)
  3. Susano'o...!! (須佐能乎・・・!! "Susano'o...!!"?)
  4. Gözlerim...!! (オレの眼・・・!! "Ore no me...!!"?)
  5. Sasuke'nin Zaferi (サスケの勝利 "Sasuke no shōri"?)
  6. Tobi'nin Gizemi (トビの謎 "Tobi no nazo"?)
  7. Kendini Tanıtma (自己紹介 "Jikoshōkai"?)
  8. Gerçeği Bilen Adam (真実を知る者 "Shinjitsu o shiru mono"?)
  9. Konoha'nın Başlangıcı (木ノ葉のはじまり "Konoha no hajimari"?)
  10. Her Şeyin Başlangıcı!! (すべての始まり!! "Subete no hajimari!!"?)
  11. Cehennemin İçinde (地獄の中で "Jigoku no naka de"?)
  12. Hayal (幻術 "Maboroshi"?)
  13. Son Sözler (最後の言葉 "Saigo no kotoba"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 44 Japonca Kapak Senjutsu Varisi! 仙術伝承! 44 4 Kasım 2008[71] 7 Nisan 2009
Bölümler
  1. Gözyaşları ( "Namida"?)
  2. "Şahin" ve "Akatsuki" (“鷹”と“暁” "'Taka' to 'Akatsuki'"?)
  3. Miras (遺されたもの "Nokosaretamono"?)
  4. Geleceğin Anahtarı (未来への鍵 "Mirai e no kagi"?)
  5. Naruto'ya (ナルトに宛てて "Naruto ni atete"?)
  6. Fukasaku'nun Teklifi (フカサクの提案 "Fukasaku no teian"?)
  7. Senjutsu Varisi...!! (仙術伝承! "Senjutsu Denshō!"?)
  8. Şimşek Bulut Vadisi'ndeki Savaş!! (雲雷峡の闘い!! "Unraikyō no tatakai!!"?)
  9. Sekiz-kuyruklu, Sasuke'ye karşı!! (八尾VSサスケ!! "Hachibi VS Sasuke!!"?)
  10. Emsali Görülmemiş Dehşet (かつてない戦慄 "Katsutenai senritsu"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i

2009[değiştir | kaynağı değiştir]

Cilt 45 Japonca Kapak Savaş Alanı, Konoha!! 戦場、木ノ葉!! 45 4 Şubat 2009[72] 7 Temmuz 2009
Bölümler
  1. Çökme (崩落 "Hōraku"?)
  2. Öfkeli Boğa (暴れ牛 "Abare ushi"?)
  3. Yeni Güçler!! (新しき力!! "Atarashiki chikara!!"?)
  4. Cesur Bir Ninjanın Hikayesi (ド根性忍伝 "Dokonjō ninden"?)
  5. Raikage Harekete Geçiyor!! (雷影、動く!! "Raikage, ugoku!!"?)
  6. Bilge Naruto!! (仙人ナルト!! "Sennin Naruto!!"?)
  7. İstila!! (襲来!! "Shūrai!!"?)
  8. Savaş Alanı, Konoha!! (戦場、木ノ葉!! "Senjō, Konoha!!"?)
  9. Naruto'yu Geri Çağır!! (ナルトを呼び戻せ!! "Naruto o yobimodose!!"?)
  10. Kakashi, Pain'e karşı!! (カカシVSペイン!! "Kakashi VS Pein!!"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Naruto Geri Dönüyor!! ナルト帰還!! 46 1 Mayıs 2009[73] 7 Temmuz 2009
Bölümler
  1. Tendo'nun Yeteneği!! (天道の能力!! "Tendō no nōryoku!!"?)
  2. Kararlılık!! (決断!! "Ketsudan!!"?)
  3. Hatake Kakashi (はたけカカシ?)
  4. Naruto & Konoha!! (ナルトと木ノ葉!! "Naruto to Konoha!!"?)
  5. Birleşme (再会 "Saikai"?)
  6. Nutuk (対談!! "Taidan!!"?)
  7. Acıyı Bilmek (傷みを "Itami o"?)
  8. Naruto Geri Dönüyor!! (ナルト帰還!! "Naruto kikan!!"?)
  9. Naruto'nun Muhteşem Patlaması!! (ナルト大噴火!! "Naruto daifunka!!"?)
  10. Rasen-Shuriken'in Geri Dönüşü!! (螺旋手裏剣再び!! "Rasenshuriken futatabi!!"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Mühür Bozuldu!! 封印破壊!! 47 4 Ağustos 2009[74] 2 Şubat 2010
Bölümler
  1. Bilge Tekniği Başarısız...?!" (仙術失敗・・・!? "Senjutsu shippai...!?"?)
  2. Naruto Tendo'ya karşı!!" (ナルトVS天道!! "Naruto VS Tendō!!"?)
  3. Banshoten'in! Evrensel Çekiş!! (万象天引 "Banshō Ten'in"?)
  4. Barış (平和 "Heiwa"?)
  5. İtiraf (告白 "Kokuhaku"?)
  6. Mühür Bozuldu!! (封印破壊!! "Fūin hakai!!"?)
  7. Catastrophic Planetary Construction (地爆天星 "Chibaku Tensei"?)
  8. Dördüncü ile Konuşma!! (四代目との会話!! "Yondaime to no kaiwa!!"?)
  9. Rasen-Shuriken Shinra Tensei'ye karşı (螺旋手裏剣VS神羅天征!! "Rasenshuriken VS Shinra Tensei!!"?)
  10. Son Kumar!! (最後の賭け!! "Saigo no kake!!"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Neşelenen Köy!! 歓呼の里!! 48 4 Kasım 2009[75] 1 Haziran 2010
Bölümler
  1. Röportaj!! (対面!! "Taimen!!"?)
  2. Müdahale ( "Kotae"?)
  3. Dünyanın En İyisi (世界の天辺 "Sekai no teppen"?)
  4. Sadece Onları Korumak İstiyorum (ただ二人を守もりたい "Tada futari o mamoritai"?)
  5. İnanıyorum (信じる "Shinjiru"?)
  6. Aile Yadigârı...!! (形見・・・!! "Katami...!!"?)
  7. Umudun Çiçeklenmesi (希望の花 "Kibō no hana"?)
  8. Neşelenen Köy!! (歓呼の里!! "Kanko no sato!!"?)
  9. Sasuke'nin Kurtulması!! (サスケの処分!! "Sasuke no shobun!!"?)
  10. Danzo Tarafından Bastırılmak!!" (ダンゾウに迫る!! "Danzō ni semaru!!"?)
  11. Beş Kage Zirvesi'nin Günü (五影会談前夜・・・!! "Gokage kaidan zen'ya...!!"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i

2010[değiştir | kaynağı değiştir]

The Gokage Summit Commences 五影会談、開幕...!! 49 4 Ocak 2010[76] 5 Ekim 2010
Bölümler
  1. Enter the Gokage...!! (五影登場・・・!! "Gokage tōjō...!!"?)
  2. Links...!! (繋がり・・・!! "Tsunagari...!!"?)
  3. Naruto Heads Out...!! (ナルト出発・・・!! "Naruto shuppatsu...!!"?)
  4. The Gokage Summit Commences!! (五影会談、開幕・・・!! "Gokage kaidan, kaimaku...!!"?)
  5. The Great Gokage Debate...!! (五影の大論戦・・・!! "Gokage no dairosen...!!"?)
  6. Sakura's Resolve!! (サクラの決意!! "Sakura no ketsui!!"?)
  7. Trapping Sasuke...!! (サスケ包囲網・・・! "Sasuke hōimō...!"?)
  8. Kumogakure vs. Taka!! (雲隠れVS“鷹”!!?)
  9. Sasuke's Shinobi Way...!! (サスケの忍道・・・!! "Sasuke no nindō...!!"?)
  10. Sasuke vs. Raikage!! (サスケVS雷影!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
  • Naruto Uzumaki
  • Ei Yotsuki (Dördüncü Raikage)
  • Danzõ Shimura (Geçici Altıncı Hokage)
  • Mei Terumi (Beşinci Mizukage)
  • Gaara (Beşinci Kazekage)
  • Õnoki (Üçüncü Tsuchikage)
  • Shima
Water Prison Death Match 水牢の死闘!! 50 30 Nisan 2010[77] 1 Şubat 2011
Bölümler
  1. The Power of Darkness...!! (闇の力・・・!! "Yami no chikara...!!"?)
  2. The Summit Hall Attacked! (会談場襲撃! "Kaidanjō shūgeki!"?)
  3. The Great Battle in the Sealed Room!! (密室の大攻防戦!! "Misshitsu no daikōbōsen!!"?)
  4. Declaration of War (宣戦 "Sensen"?)
  5. Eight Tails and Nine Tails (八尾と九尾 "Hachibi to Kyūbi"?)
  6. The Confession!! (サクラの告白!! "Sakura no kokuhaku!!"?)
  7. Killer Bee vs. Kisame!! (キラービーVS鬼鮫!! "Kirābī VS Kisame!!"?)
  8. Eight Tails Version 2!! (八尾、バージョン2!! "Hachibi, Bājon Tsū!!"?)
  9. Water Prison Death Match!! (水牢の死闘!! "Suirō no shitō!!"?)
  10. Bro (ブラザー "Burazā"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Sasuke VS Danzō...!! サスケVSダンゾウ...!! 51 4 Mart 2010[78] 7 Haziran 2011
Bölümler
  1. A Hokage's Decision...!! (火影としての覚悟・・・!! "Hokage to shite no kakugo...!!"?)
  2. Madara's True Worth!! (マダラの真骨頂!! "Madara no shinkocchō!!"?)
  3. Sasuke vs. Danzo...!! (サスケVSダンゾウ・・・!! "Sasuke VS Danzō...!!"?)
  4. Do Not Speak of Itachi (イタチを語るな "Itachi o kataruna"?)
  5. Sasuke's Susano'o!! (サスケの"須佐能乎"・・・!! "Sasuke no Susano'o...!!"?)
  6. The Izanagi (イザナギ "Izanagi"?)
  7. Sacrifice (犠牲 "Gisei"?)
  8. The Death of Danzo!! (ダンゾウ死す!! "Danzō shisu!!"?)
  9. Just One More Time... (もう一度・・・ "Mō ichido..."?)
  10. Master and Student Reunited!! (再びの師弟!! "Futatabi no shitei!!"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cell Seven Reunion それぞれの第七班!! 52 4 Ağustos 2010[79] 6 Eylül 2011
Bölümler
  1. Cell Seven Reunion!! (それぞれの第七班!! "Sorezore no Dainanahan!!"?)
  2. Near Yet Far (近く・・・遠く・・・ "Chikaku... Tōku..."?)
  3. Fists ( "Kobushi"?)
  4. The Battle Begins...!! (戦いの始まり・・・!! "Tatakai no hajimari...!!"?)
  5. Every Shinobi Village (それぞれの里へ "Sorezore no sato e"?)
  6. Facing A Great Ninja War...!! (忍界大戦へ向けて・・・!! "Ninkai taisen e mukete...!!"?)
  7. The Truth About Nine-Tails!! (九尾の真実!! "Kyūbi no shinjitsu!!"?)
  8. The Jinchūriki, Detained!! (人柱力監禁!! "Jinchūriki kankin!!"?)
  9. Salutations (あいさつ "Aisatsu"?)
  10. Dark Naruto!! (闇ナルト!! "Yami Naruto!!"?)
  11. Killer Bee and Motoi (キラービーとモトイ "Kirābī to Motoi"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
The Birth of Naruto ナルトの出生 53 4 Kasım 2010[80] 6 Aralık 2011
Bölümler
  1. "Dark Naruto, Defeated!!" (闇ナルト撃破!! "Yami Naruto gekiha!!"?)
  2. Reunion with Nine Tails!! (再会九尾!! "Saikai Kyūbi!!"?)
  3. Nine Tails vs. Naruto!! (九尾VSナルト!! "Kyūbi VS Naruto!!"?)
  4. My Ma's Red Hair (母さんの赤い髪 "Kā-san no akai kami"?)
  5. A New Seal!! (新たなる封印!! "Aratanaru fūin!!"?)
  6. The Birth of Naruto (ナルトの出生 "Naruto no shusshō"?)
  7. Nine-Tails Attacks!! (九尾襲来!! "Kyūbi shūrai!!"?)
  8. The Fourth Lord's Death Match!! (四代目の死闘!! "Yondaime no shitō!!"?)
  9. Minato's Reaper Death Seal!! (ミナトの屍鬼封尽!! "Minato no Shiki Fūjin!!"?)
  10. Thank You (ありがとう "Arigatō"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Viaduct to Peace 平和への懸け橋 54 29 Aralık 2010[81] 3 Ocak 2012
Bölümler
  1. Nine-Tails Chakra, Opened!! (九尾チャクラ、開放!! "Kyūbi chakura, kaihō!!"?)
  2. Guy vs. Kisame!! (ガイVS鬼鮫!! "Gai VS Kisame!!"?)
  3. A False Existence...!! (偽りの存在・・・!! "Itsuwari no sonzai...!!"?)
  4. Shinobi Death Style (忍の死に様 "Shinobi no shinizama"?)
  5. Viaduct to Peace (平和への懸け橋 "Heiwa e no kakehashi"?)
  6. Forbidden Jutsu Shock!! (まさかの禁術!! "Masaka no kinjutsu!!"?)
  7. We Shall Return (帰ってこよう "Kaettekoyō"?)
  8. The Truth About Zetsu!! (ゼツの真実!! "Zetsu no shinjitsu!!"?)
  9. Kabuto vs. Tsuchikage!! (カブトVS土影!! "Kabuto VS Tsuchikage!!"?)
  10. Kabuto's Plan!! (カブトの目論見!! "Kabuto no mokuromi!!"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i

2011[değiştir | kaynağı değiştir]

The Great War Begins 大戦、開戦! 55 4 Ocak 2010[82] 6 Mart 2012
Bölümler
  1. The Great War Begins! (大戦、開戦! "Taisen, Kaisen!"?)
  2. Gaara's Speech (我愛羅の演説 "Gaara no enzetsu"?)
  3. Omoi's War!! (オモイの「戦争」!! "Omoi no 'sensō'!!"?)
  4. Battle of the Commando Units!! (奇襲部隊の攻防!! "Kishū butai no kōbō!!"?)
  5. The Biju Bomb (尾獣玉 "Bijūdama"?)
  6. Secrets of the Edotensei (穢土転生の秘密 "Edo Tensei no himitsu"?)
  7. The Main Regiment in Battle!! (大連隊、戦闘開始!! "Dairentai, sentō kaishi!!"?)
  8. We Died. (死んだんだ "Shin danda"?)
  9. The Legendary Seven Swordsmen of the Mist!! (伝説の忍刀七人衆!! "Densetsu no Shinobigatana Shichininshū!!"?)
  10. That Which Ought to be Protected (守るべきもの "Mamorubekimono"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Team Asuma, Reunited 再会、アスマ班! 56 3 Haziran 2011[83] 8 Mayıs 2012
Bölümler
  1. The Kage Resurrected!! (影、復活!! "Kage, fukkatsu!!"?)
  2. D Unit's Battle Challenge!! (激戦! ダルイ部隊!! "Gekisen! Darui butai!!"?)
  3. Forbidden Words (NGワード "Enu Jī wādo"?)
  4. Transcendent Drab (「だるい」を超えて "'Darui' o koete"?)
  5. Golden Bonds (金色の絆 "Konjiki no kizuna"?)
  6. Choji's Decision (チョウジの決意 "Chōji no ketsui"?)
  7. Team Asuma Reunited! (再会、アスマ班! "Saikai, Asuma han!"?)
  8. Mifune vs. Hanzo, Decided!! (ミフネVS半蔵、決着!! "Mifune VS Hanzō, ketchaku!!"?)
  9. A Time of Oaths (誓いの時 "Chikai no toki"?)
  10. {{nihongo|Farewell, Ino-Shika-Cho!!|さらば猪鹿蝶!!|"Saraba Inoshikachō!!"}
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Battle ナルト戦場へ・・・!! 57 4 Ağustos 2011[84] 10 Temmuz 2012
Bölümler
  1. Iruka's Impact (イルカの説得 "Iruka no settoku"?)
  2. Battle...!! (ナルト戦場へ・・・!! "Naruto senjō e...!!"?)
  3. Toward Nightfall...!! (夜へ・・・!! "Yoru e...!!"?)
  4. Cross-Examination (詰問 "Kitsumon"?)
  5. Blood Night...!! (血の夜・・・!! "Chi no yoru...!!"?)
  6. Madara's Scheme!! (マダラの作戦!! "Madara no sakusen!!"?)
  7. Raikage vs. Naruto!? (雷影VSナルト!??)
  8. The Secret Origin of the Ultimate Tag Team!! (最強タッグ秘話!! "Saikyō taggu hiwa!!"?)
  9. Truer Words (捨てられねェ言葉 "Suterarenē kotoba"?)
  10. Two Suns!! (二つの太陽!! "Futatsu no taiyō!!"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Naruto vs. Itachi ナルトVSイタチ!! 58 4 Kasım 2011[85] 11 Eylül 2012
Bölümler
  1. The Immortal Corps (不死身軍団!! "Fujimi gundan!!"?)
  2. Kage Showdown!! (新旧影対決!! "Shinkyū Kage taiketsu!!"?)
  3. Valued Trasures!! (価値あるもの!! "Kachi aru mono!!"?)
  4. Naruto vs. Itachi!! (ナルトVSイタチ!!?)
  5. Itachi's Question!! (イタチの問い!! "Itachi no toi!!"?)
  6. Koto'Amatsukami (別天神?)
  7. Stop Nagato!! (長門を止めろ!! "Nagato o tomero!!"?)
  8. To Be a Hokage...!! (火影の条件・・・!! "Hokage no jōken...!!"?)
  9. The Battlefield!! (主戦場到着!! "Shusenjō tōchaku!!"?)
  10. The Rasen-Shuriken Limit...!! (螺旋手裏剣の限界・・・!! "Rasenshuriken no genkai...!!"?)
  11. Paradox (矛盾 "Mujun"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i

2012[değiştir | kaynağı değiştir]

The Five Kage 五影集結・・・!! 59 3 Şubat 2012[86] 6 Kasım 2012
Bölümler
  1. Gaara vs. Mizukage!! (ガアラVS水影!!?)
  2. Steam Imp!! (蒸危暴威!! "Jōki Bōi!!"?)
  3. Kabuto's Trump Card...!! (カブトの切り札・・・!! "Kabuto no kirifuda...!!"?)
  4. Reinforcements...!! (増援到着・・・!! "Zōen tōchaku...!!"?)
  5. Uchiha Madara (うちはマダラ?)
  6. Power of a Name (その名の力 "Sono na no chikara"?)
  7. Reclamation (己を拾う場所 "Onore o hirou basho"?)
  8. The Five Kage...!! (五影集結・・・!! "Gokage shūketsu...!!"?)
  9. Nobody (誰でもない男 "Dare demo nai otoko"?)
  10. Jinchūriki vs. Jinchūriki!! (人柱力VS人柱力!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
  • Naruto Uzumaki
  • Tsunade
  • Ei Yotsuki (Dördüncü Raikage)
  • Õnoki (Üçüncü Tsuchikage)
  • Mei Terumi (Beşinci Mizukage)
Kurama!! 九喇嘛!! 60 2 Mayıs 2012[87] 5 Şubat 2013
Bölümler
  1. Eyes and Beasts (眼と獣 "Me to kemono"?)
  2. Jinchūriki of Konoha (木ノ葉の里の人柱力 "Konoha no sato no Jinchūriki"?)
  3. Four-Tails, the King of Sage Monkeys (四尾・仙猿の王 "Yonbi: Sen'en no Ō"?)
  4. Proof of Will! (意志の証明!! "Ishi no shōmei!!"?)
  5. Kurama!! (九喇嘛!!?)
  6. Biju Mode!! (尾獣モード!! "Bijū Mōdo!!"?)
  7. Nine Names (九つの名前 "Kokonotsu no namae"?)
  8. The Path to Light (輝きへと続く道 "Kagayaki e to tsuzuku michi"?)
  9. Eyes That See In The Dark (闇を見る眼 "Yami o miru me"?)
  10. A Will of Stone (石の意志 "Ishi no ishi"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
  • Naruto Uzumaki
  • Bijuular (Kuyruklu Canavarlar)
    • Shukaku (Ichibi)
    • Matatabi (Nibi)
    • Isobu (Sanbi)
    • Son Goku (Yonbi)
    • Kokuo (Gobi)
    • Saiken (Rokubi)
    • Chomei (Nanabi)
    • Gyuki (Hachibi)
    • Kurama (Kyûbi)
Uchiha Brothers United Front 兄弟、共闘!! 61 27 Temmuz 2012[88] 7 Mayıs 2013
Bölümler
  1. Signposts (再会の道標 "Saikai no michishirube"?)
  2. Hate Blade (憎しみの刃 "Nikushimi no yaiba"?)
  3. The Weak Point of Despair (絶望の弱点!! "Zetsubō no jakuten!!"?)
  4. Uchiha Brothers United Front (兄弟、共闘!! "Kyōdai, kyōtō!!"?)
  5. Brother Time (兄弟の時間 "Kyōdai no jikan"?)
  6. To Each Their Own Konoha (それぞれの木ノ葉 "Sorezore no Konoha"?)
  7. Nothing (何も無い "Nani mo nai"?)
  8. Who Are You? (これは誰だ "Kore wa dare da"?)
  9. Yakushi Kabuto (薬師カブト?)
  10. I am Me (ボクがボクであるために "Boku ga boku de aru tame ni"?)
  11. The Izanami Activated (イザナミ発動 "Izanami hatsudō"?)
  12. Nine O'clock (9時になったら "Kuji ni nattara"?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b "NARUTO―ナルト―/1" (Japonca). Shueisha. 22 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160222085957/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-872840-8&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  2. ^ a b "NARUTO 1. CİLT". Gerekli Şeyler. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150402202615/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-1-CILT,PR-325.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  3. ^ a b "NARUTO―ナルト―/2" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124233/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-872878-5&mode=1. Erişim tarihi: 2007-11-10. 
  4. ^ a b "NARUTO 2. CİLT". Gerekli Şeyler. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150402204848/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-2-CILT,PR-326.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  5. ^ a b "NARUTO―ナルト―/3" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124241/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-872898-X&mode=1. Erişim tarihi: 2007-11-10. 
  6. ^ a b "NARUTO 3. CİLT". Gerekli Şeyler. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150402202353/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-3-CILT,PR-327.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  7. ^ a b "NARUTO―ナルト―/4" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124249/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873026-7&mode=1. Erişim tarihi: 2007-11-10. 
  8. ^ a b "NARUTO 4. CİLT". Gerekli Şeyler. 3 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150403152359/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-4-CILT,PR-328.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  9. ^ a b "NARUTO―ナルト―/5" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124257/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873050-X&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  10. ^ a b "NARUTO 5. CİLT". Gerekli Şeyler. 3 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150403034748/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-5-CILT,PR-329.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  11. ^ a b "NARUTO―ナルト―/6" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124302/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873089-5&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  12. ^ a b "NARUTO 6. CİLT". Gerekli Şeyler. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150402202242/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-6-CILT,PR-330.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  13. ^ a b "NARUTO―ナルト―/7" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124310/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873113-1&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  14. ^ a b "NARUTO 7. CİLT". Gerekli Şeyler. 5 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150405225333/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-7-CILT,PR-331.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  15. ^ a b "NARUTO―ナルト―/8" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124316/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873147-6&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  16. ^ a b "NARUTO 8. CİLT". Gerekli Şeyler. 5 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150405220505/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-8-CILT,PR-332.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  17. ^ a b "NARUTO―ナルト―/9" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124323/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873174-3&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  18. ^ a b "NARUTO 9. CİLT". Gerekli Şeyler. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150402195912/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-9-CILT,PR-333.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  19. ^ a b "NARUTO―ナルト―/10" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124331/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873197-2&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  20. ^ a b "NARUTO 10. CİLT". Gerekli Şeyler. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150402194941/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-10-CILT,PR-334.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  21. ^ a b "NARUTO―ナルト―/11" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124339/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873236-7&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  22. ^ a b "NARUTO 11. CİLT". Gerekli Şeyler. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150402194855/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-11-CILT,PR-335.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  23. ^ a b "NARUTO―ナルト―/12" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124346/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873259-6&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  24. ^ a b "NARUTO 12. CİLT". Gerekli Şeyler. 3 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150403034937/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-12-CILT,PR-336.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  25. ^ a b "NARUTO―ナルト―/13" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124352/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873298-7&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  26. ^ a b "NARUTO 13. CİLT". Gerekli Şeyler. 9 Haziran 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20140609034139/http://www.gerekliseyler.com.tr:80/NARUTO-CILT-13,PR-2306.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  27. ^ a b "NARUTO―ナルト―/14" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124357/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873341-X&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  28. ^ a b "NARUTO 14. CİLT". Gerekli Şeyler. http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-CILT-14,PR-2360.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  29. ^ a b "NARUTO―ナルト―/15" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124403/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873368-1&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  30. ^ a b "NARUTO 15. CİLT". Gerekli Şeyler. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150402151845/http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-15,PR-2954.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  31. ^ a b "NARUTO―ナルト―/16" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124408/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873394-0&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  32. ^ a b "NARUTO 16. CİLT". Gerekli Şeyler. http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-16,PR-3404.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  33. ^ a b "NARUTO―ナルト―/17" (Japonca). Shueisha. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303165136/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873420-3&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  34. ^ a b "NARUTO 17. CİLT". Gerekli Şeyler. 5 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150705180236/http://www.gerekliseyler.com.tr:80/NARUTO-17-ITACININ-YETENEKLERI,PR-3322.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  35. ^ a b "NARUTO―ナルト―/18" (Japonca). Shueisha. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304063726/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873493-9&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  36. ^ a b "NARUTO 18. CİLT". Gerekli Şeyler. http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-18,PR-3405.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  37. ^ a b "NARUTO―ナルト―/19" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124423/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873523-4&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  38. ^ a b "NARUTO 19. CİLT". Gerekli Şeyler. 13 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151013001110/http://www.gerekliseyler.com.tr:80/NARUTO-19,PR-3406.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  39. ^ a b "NARUTO―ナルト―/20" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124427/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873552-8&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  40. ^ a b "NARUTO 20. CİLT". Gerekli Şeyler. 13 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151013070622/http://www.gerekliseyler.com.tr:80/NARUTO-20,PR-3366.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  41. ^ a b "NARUTO―ナルト―/21" (Japonca). Shueisha. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160305010504/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873573-0&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  42. ^ a b "NARUTO 21. CİLT". Gerekli Şeyler. 18 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150918010251/http://www.gerekliseyler.com.tr:80/NARUTO-21,PR-3418.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  43. ^ a b "NARUTO―ナルト―/22" (Japonca). Shueisha. 20 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160420155919/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873595-1&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  44. ^ a b "NARUTO 22. CİLT". Gerekli Şeyler. http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-22-CILT-REENKARNASYON,PR-4065.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  45. ^ a b "NARUTO―ナルト―/23" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124444/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873639-7&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  46. ^ a b "NARUTO 23. CİLT". Gerekli Şeyler. http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-23CILT-ZOR-DURUM,PR-3454.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  47. ^ a b "NARUTO―ナルト―/24" (Japonca). Shueisha. 17 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160417021032/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873660-5&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  48. ^ a b "NARUTO 24. CİLT". Gerekli Şeyler. http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-24-CILT-TEHLIKETEHLIKETEHLIKE,PR-8900.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  49. ^ a b "NARUTO―ナルト―/25" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124455/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873679-6&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  50. ^ a b "NARUTO 25. CİLT". Gerekli Şeyler. http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-25-CILT-ITACI-VE-SASUKE,PR-8924.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  51. ^ a b c d "NARUTO―ナルト―/26" (Japanese). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124459/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873770-9&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  52. ^ a b c d "NARUTO 26. CİLT" (Türkçe). Gerekli Şeyler. http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-26-CILT-AYRILIK-GUNU,PR-8954.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  53. ^ a b c d "NARUTO―ナルト―/27" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124502/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873791-1&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-11. 
  54. ^ a b "NARUTO 27. CİLT" (Türkçe). Gerekli Şeyler. http://www.gerekliseyler.com.tr/NARUTO-27-CILT-AYRILIK-GUNU,PR-9034.html. Erişim tarihi: 2016-04-29. 
  55. ^ a b "NARUTO―ナルト―/28" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124508/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873828-4&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-12. 
  56. ^ a b "NARUTO―ナルト―/29" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124514/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873849-7&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-12. 
  57. ^ a b "NARUTO―ナルト―/30" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124519/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-873881-0&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-12. 
  58. ^ a b "NARUTO―ナルト―/31" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124525/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-874002-5&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-12. 
  59. ^ a b "NARUTO―ナルト―/32" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124529/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-874039-4&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-12. 
  60. ^ a b "NARUTO―ナルト―/33" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124534/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-874108-0&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-12. 
  61. ^ a b "NARUTO―ナルト―/34" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124540/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-874138-2&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-12. 
  62. ^ a b "NARUTO―ナルト―/35" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124546/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-874273-7&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-12. 
  63. ^ a b "NARUTO―ナルト―/36" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124551/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=4-08-874288-5&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-12. 
  64. ^ a b "NARUTO―ナルト―/37" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124557/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874338-7&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-31. 
  65. ^ a b "NARUTO―ナルト―/38" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124603/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874364-6&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-31. 
  66. ^ a b "NARUTO―ナルト―/39" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124608/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874397-4&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-31. 
  67. ^ a b "NARUTO―ナルト―/40" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124614/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874432-2&mode=1. Erişim tarihi: 2007-10-31. 
  68. ^ a b "NARUTO―ナルト―/41" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124620/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874472-8&mode=1. Erişim tarihi: 2008-01-30. 
  69. ^ a b "NARUTO―ナルト―/42" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124627/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874512-1&mode=1. Erişim tarihi: 2008-01-30. 
  70. ^ a b "NARUTO―ナルト―/43" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124634/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874552-7&mode=1. Erişim tarihi: 2008-01-30. 
  71. ^ a b "NARUTO―ナルト―/44" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124641/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874589-3&mode=1. Erişim tarihi: 2008-10-31. 
  72. ^ a b "NARUTO―ナルト―/45" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124648/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874627-2&mode=1. Erişim tarihi: 2009-01-01. 
  73. ^ a b "NARUTO―ナルト―/46" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124655/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874663-0&mode=1. Erişim tarihi: 2009-04-29. 
  74. ^ a b "NARUTO―ナルト―/47" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124702/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874711-8&mode=1. Erişim tarihi: 2009-07-29. 
  75. ^ a b "NARUTO―ナルト―/48" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124710/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874748-4&mode=1. Erişim tarihi: 2009-10-28. 
  76. ^ a b "NARUTO―ナルト―/49" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124717/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-874784-2&mode=1. Erişim tarihi: 2009-12-25. 
  77. ^ a b "NARUTO―ナルト―/50" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124724/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870011-3&mode=1. Erişim tarihi: 2009-12-25. 
  78. ^ a b "NARUTO―ナルト―/51" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124732/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870033-5&mode=1. Erişim tarihi: 2010-04-22. 
  79. ^ a b "NARUTO―ナルト―/52" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124739/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870084-7&mode=1. Erişim tarihi: 2010-07-17. 
  80. ^ a b "NARUTO―ナルト―/53" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124746/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870126-4. Erişim tarihi: 2010-10-16. 
  81. ^ a b "NARUTO―ナルト―/54" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160111124753/http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870143-1. Erişim tarihi: 2010-12-15. 
  82. ^ a b "NARUTO―ナルト―/55" (Japonca). Shueisha. http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870185-1. Erişim tarihi: 2011-03-19. 
  83. ^ a b "NARUTO―ナルト―/56" (Japonca). Shueisha. http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870218-6. Erişim tarihi: 2011-03-19. 
  84. ^ a b "NARUTO―ナルト―/57" (Japonca). Shueisha. http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870271-1. Erişim tarihi: 2011-07-25. 
  85. ^ a b "NARUTO―ナルト―/58" (Japonca). Shueisha. http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870302-2. Erişim tarihi: 2011-09-29. 
  86. ^ a b "NARUTO―ナルト―/59" (Japonca). Shueisha. http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870368-8. Erişim tarihi: 2011-12-23. 
  87. ^ a b "NARUTO―ナルト―/60" (Japonca). Shueisha. http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870417-3. Erişim tarihi: 2012-03-03. 
  88. ^ a b "NARUTO―ナルト―/61" (Japonca). Shueisha. http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/syousai_put.cgi?isbn_cd=978-4-08-870477-7. Erişim tarihi: 2011-06-20.