Kullanıcı mesaj:Bozulus

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Styyx tarafından 2 yıl önce Abdallar (Türkiye) başlığına

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Bozulus. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipedi'ye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedi'de neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

KumulBot (mesaj) 21:14, 12 Ağustos 2015 (UTC)

Balâ ilçesi[kaynağı değiştir]

İyi günler attığınız mesaj için tesekkur ederim. Ankara Balâ ilçesi tarihçesi uzun araştırmalar sonucu güncellenmiştir. Sayfamızın son halini onaylayıp yayınlarsanız sevinirim. Bozulus (mesaj) 00:39, 14 Ağustos 2015 (UTC)

Tşk. Balâ Kontrol edildi. Kumul (mesaj) 14:30, 14 Ağustos 2015 (UTC)

merhaba. Tüm Balâ sözcüklerini köşeli parantez içine alıp kalın yapmazsanız iyi olur. Bu biçem kurallarına aykırı. Kolay gelsin.--Abuk Sabuk 23:50, 17 Kasım 2015 (UTC)

Tarihçe için satıriçi kaynak gerekli. Kolay gelsin.--Abuk Sabuk 01:51, 20 Aralık 2015 (UTC)

Lütfen Sayfamızı Güncelleyin...[kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/wiki/Bal%C3%A2?venotify=restored

Üstteki linkteki sizin en son güncellediğiniz bilgiler doğrudur. Fakat bilinmeyen kişiler tarafından değiştirilmekte ilçemizle alakası olmayan şeyler yazılmaktadır.. Lütfen üstteki linkteki şekilde sayfamızı yayınlar güncellerseniz seviniriz..Bu imzasız yazı Bozulus (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhaba, o sayfadaki değişiklikleriniz geri alınmış, geri alan kullanıcıya mesaj atarsanız daha doğru olur diye düşünüyorum. İyi çalışmalar...Vikiçizer (mesaj) 15:09, 21 Ocak 2016 (UTC)

Tekrar Merhaba :)[kaynağı değiştir]

Vikipedi den cok fazla anlamıyorum. Anlamadığım için size mesaj attım. :) Balâ sayfasını siz güncellerseniz seviniriz. :)

Ben sadece kaynaksız değişiklikleri geri alıyorum. O bahsettiğiniz detayları ben girmedim. Yorum eklemeden sadece o rakamları düzeltirseniz onaylanır muhtemelen. Kolay gelsin.--Abuk Sabuk 01:46, 6 Mart 2016 (UTC)

Balâ ve köyleri[kaynağı değiştir]

Balâ ve köyleri ile yaptığımız tarihsel kültürel düzenlemeleri niye red ediyorsun kardeşim bizim memleketimizi bizden dahamı iyi biliyorsun. Lütfen yaptığımız değişiklikleri onayla... Bozulus (mesaj) 20:23, 16 Kasım 2016 (UTC)

Selamlar, öncelikle belirteyim vikipedide hiç bir madde hiç kimsenin değildir. Hiç bir köyü de bilmiyorum. Diğer tüm yerleşim yeri maddelerinde olduğu gibi kaynaksız ve ansiklopedik olmayan bilgileri temizliyorum. Eğer siz de benim Yeniyapanşeyhli, Bala maddesinde yaptığım gibi maddeyi kaynaklandırırsanız inanın hiç kimse silmez ve onaylar. Bir de küçük hatırlatma Balâ ve Balâ bağlantılarına ayrı ayrı tıklarsanız göreceksiniz ki çok farklı yerlere bağlanıyorlar. İyi vikiler.--Teacher0691 (mesaj) 21:29, 16 Kasım 2016 (UTC)

Tamam ben yarın kaynak göstercem hepsine. YeniYapanŞeyhli köyünde göstermiş olduğunuz köyün eski adıda yanlış. Köyün eski adı YeniBayatŞeyhli dir. Ben yarın hepsine kaynaklı değişiklik yapcam onaylarsanız sevinirim. Bozulus (mesaj) 23:49, 16 Kasım 2016 (UTC)

Tekrar selamlar (ısrarla). Yanlış ise kaynak gösteriniz lütfen. Mahalle adı Yeniyapanşeyhli ortada büyük harf olmaz Türkçe'de. Bir de göstercem değil göstereceğim sanırım. Ayrıca yapcam değil yapacağım sanırım. Bir de adıda derken da ayrı yazılır. (öğretmenlik damarım tuttu).--Teacher0691 (mesaj) 00:45, 17 Kasım 2016 (UTC)

Balâ ve belli köylerinin sayfalarında yaptığım değişikliklere kaynak gösterdim onaylarsanız sevinirim Bozulus (mesaj) 18:43, 18 Kasım 2016 (UTC)

Facebook kaynak değildir.--Teacher0691 (mesaj) 19:14, 18 Kasım 2016 (UTC)

Ya kardeşim sayfamız var. Bazı köylerimizinde internet sayfası var. Sana ansiklopedimi göstercem burdan gıcıklık yapmada güncelle sayfaları yoksa ben başka editör den ca edeceğim güncellemesi için Bozulus (mesaj) 00:18, 19 Kasım 2016 (UTC)

Lütfen üslubunuzu düzeltin gıcıklık yapma diye konuşulmaz ayrıca yazımlarınıza da dikkat ediniz ısrarlı değişiklikler Vandalizm e giriyor engellene bilirsiniz saygılar iyi vikiler --Doruk455 09:35, 19 Kasım 2016 (UTC)

Haziran 2020[kaynağı değiştir]

Bilgilendirme simgesi Merhaba, ben Talhaaisk. Fark ettim ki Kenan İmirzalıoğlu adlı maddede değişiklik yaptın fakat bu değişiklik için güvenilir bir kaynak sağlamadın. Değişikliğin maddenin geçmişinde arşivlenmek kaydı ile şimdilik silindi. Eğer bir kaynak sağlayarak bilgiyi eklemek istersen lütfen yap! Eğer kaynak gösterme için yardıma ihtiyacın varsa kaynak gösterme yardımcısına göz atabilirsin. Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsan veya sormak istediğin bir soru varsa mesaj sayfam aracılığıyla benimle iletişime geçebilirsin. Teşekkürler! ---Talhaaisk Dinliyorum? 00.37, 1 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla

İmza atmayı unutmayın :)[kaynağı değiştir]

Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ (tilde) işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt gr+Ü tuşlarına (Mac'te: ⌥ Opt+Ü veya N) birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 6.sına tıklamanız yeterli.

Abdallar (Türkiye)[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Styyx. Oluşturduğun Abdallar (Türkiye) maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Telif ihlali" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --~StyyxEvet? 05.39, 4 Ekim 2021 (UTC)Yanıtla