Kullanıcı mesaj:Zeyna123

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Zeyna123, herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Vikipedi sayfalarında yaptığınız değişiklikleri bu sayfadan tüm Vikipedistler inceleyebiliyor ve herhangi bir sayfada yanlışlık yapsanız bile, siz veya herhangi bir vikipedist işlemi geri alabiliyor. Bu yüzden hata yapmaktan korkmayın, cesur olun!
  • Herhangi bir maddeye gidip sayfanın üst kısmındaki Değiştir veya Kaynağı değiştir butonuna basarak, o sayfaya yeni bilgiler ekleyebilir, yanlış ve kaynaksız bazı bilgileri çıkartabilir veya hatalı kısımları düzeltebilirsiniz.
  • Denemelerinizi deneme tahtasında yapabilirsiniz. Vikipedi'de şu an hangi kullanıcıların hangi değişiklikleri yaptığını görmek için sol menüde bulunan son değişikliklere tıklayabilirsiniz.
  • Yardım ve SSS sayfalarını okuduktan sonra Vikipedi ile ilgili sorularınız varsa danışma masasına, bilge sayfasına veya son değişikliklerde gördüğünüz herhangi bir Vikipediste mesaj yolu ile danışabilirsiniz. Tüm Vikipedistleri ilgilendiren konularda ise toplu mesaj atmak yerine köy çeşmesinde ilgili kısma mesaj bırakabilirsiniz.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında mesajlarınızın sonuna, "~~~~" yazarak imza atmayı unutmayın!.
Son olarak!
  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz. (Sizin kullanıcı sayfanız sitenin en üstünde yer alan isminize basınca çıkan buradaki sayfadır.)
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri ekleyemiyoruz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Maddelerde değişiklik yaparken, lütfen tarafsız bir bakış açısıyla ve ansiklopedik bir dilde yazmaya özen gösterin, engelleme politikası, oy kullanımı gibi politika ve yönergelerini vakit buldukça mutlaka okuyun.
Haydi başlayın!
  • Vikipedi'yi daha iyi kullanabilmek için buradaki bilgileri ara ara okuyabilirsiniz. Bir kaç gün içinde ne kadar basit olduğunu anlayacaksınız. Vikipedi'de yazılan tüm bilgilerin belirli editör veya yazarlar tarafından değil, Vikipedi'ye yeni kayıt olan tüm kullanıcılar tarafından yazıldığını unutmayın!

Kolay gelsin!

Diyapazon, 07:47, 28 Ekim 2015 (UTC)

Nasıl iletişim kuracağınız hakında yardım almak istemişsiniz. Mesaj sayfamdan bana sorularınızı sorabilirsiniz. --KediÇobanı🐈 10:01, 28 Ekim 2015 (UTC)

kedi cobani birda yeniyim kullanmayo bilmiyorum yardimci olurmusunuz tesekurlerZeyna123

Burdan sohbet nasıl yapılıyor rica etsem yardımcı olurmusunuz (mesaj)

Merhaba Zeyna123, kullanıcı mesaj sayfalarının sağ üst köşesindeki + ya tıklayın, açılan sayfadaki başlık kısmına başlık metnini yazın, altındaki kısma da yazmak istediklerinizi yazın ve sonuna --~~~~ eklemeyi unutmayın, sayfanın en altındaki önizlemeyi göster e tıklayıp yanlış var mı diye bakın ve son olarak sayfayı kaydet e tıklayın. Kolay gelsin. --KediÇobanı🐈 16:25, 31 Ekim 2015 (UTC)

Size cok soruyorum ozur iceriklerin icinde eylence kismi vardi kaldirilmis herkezle normal sohbet edecegimiz neresi var bakiyorum hepsi bir konu uzerinde tartisma burda sohbet edilebilecek bir yer yokmu.

Izati unuttum Zeyna123

Size cok soruyorum ozur iceriklerin icinde eylence kismi vardi kaldirilmis herkezle normal sohbet edecegimiz neresi var bakiyorum hepsi bir konu uzerinde tartisma burda sohbet edilebilecek bir yer yokmu Zeyna123 (mesaj) 12:41, 5 Kasım 2015 (UTC)]]

Tekrar merhaba Zeyna123, Vikipedi kullanıcı mesaj sayfalarında Vikipedi ile ilgili mesajlaşmalar yapılır. Kullanıcı mesaj sayfaları içeriğe yönelik tasarlanmışlardır, sohbet veya eğlence için oluşturulmamışlardır. İsterseniz Vikipedi:IRC kanalını kullanabilirsiniz. Ayrıca mesajlarınızı tarif ettiğim gibi göndermeye dikkat edin ve mesajlarınıza kategori eklemeyin. Kolay gelsin. --KediÇobanı🐈 08:40, 6 Kasım 2015 (UTC)

can sıkıktısı[kaynağı değiştir]

Bu insanlar neden sinir bozucu biraz mutlu olak hakkimiz degilmi sadece kendilerini dusunuyorlar karsisindaki insanin duygularini hice sayitorlar artik insanlari sevmez oldum Zeyna123 (mesaj) 10:50, 5 Kasım 2015 (UTC)

Can sıkıntısı için[kaynağı değiştir]

Biraz oyun oynayın, geçer , ben bunları oynuyorum:

http://agar.io/
http://curvefever.com/play2.php
http://armorgames.com/play/15717/kingdom-rush-frontiers

--Diyapazon (mesaj) 01:37, 2 Aralık 2015 (UTC)

neler yapabilirim[kaynağı değiştir]

Iyi gecler diyapazon burda neler yapabilirim nasil kullanabilirim hic bir bilgim yok cok yardim istedim ama aciklayici degildi mesajin nereye yazilacaginida bilmiyorum supryetkinede yazdim ama sayfasinda degisiklik yaptiniz dedi kimseye herhangi bir zarar vermek istemem yanlislikla birsey yapiyorsam ozur dilerim yardimci olursaniz sevinirim teskkurler zeyna123 22:53, 18 Aralık 2015 (UTC)

Mesaj sayfanızın en üst kısmında "hoşgeldin" mesajı var. O kısmı okuyarak Vikipedi'de neler yapabileceğinize dair bilgi edinebilirsiniz. --Diyapazon (mesaj) 23:10, 18 Aralık 2015 (UTC)