Kullanıcı mesaj:Tuncab

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Tuncab![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Dbl2010bot 17:02, 19 Aralık 2006 (UTC)


--Alp Er Tunga 18:16, 13 Eylül 2006 (UTC)

Auferstanden aus Ruinen hk.[kaynağı değiştir]

Selam. Ben 16 Haziran'da Vikipedi'deki Auferstanden aus Ruinen maddesini Vikikaynak'a taşıyordum. Bu işlemde de "Bu madde veya bölüm kısmen ya da tamamen VikiKaynak'a taşınmaya adaydır." başlıklı şablonda yazan maddeleri takip ediyordum. Bu nedenle orijinal metni Vikikaynak'a taşıdım ve açıklama yazısı çok az olduğu için o şablonda söylendiği üzere sayfayı tamamen boşaltıp { {Sil|Madde 4} } yazarak kaydettim. Ama sonra Vikipedi maddesinde yaptığım değişiklik "Tuncab (k - m - e) tarafından yapılan değişiklik geri alınıyor." açıklamasıyla geri alınmış. Bu açıklamada bulunan e ile simgelenmiş işlem de IP'min banlanmasını sağlayan bir işlem. Ben mi yanlış anladım, yoksa yaptığım işlem vandalizm olarak mı algılandı?tuncab 15:31, 4 Eylül 2009 (UTC)

Bu mu ? Vikikaynağa taşımak doğru ama maddeyi tamamen boşaltıp {{Sil}} şablonu eklemek doğru değil. Sadece şarkı metinlerini aktarsaydınız. Engellenmenizin gerekçesini ise bilmiyorum. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 20:51, 4 Eylül 2009 (UTC)
Evet, bu. Teşekkürler açıklamanız için.tuncab 10:12, 5 Eylül 2009 (UTC)
Vikipedi:Babil
tr Bu kullanıcının ana dili Türkçedir.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
34 Bu kullanıcı İstanbul'da yaşamaktadır.
Bu kullanıcı Oğlak burcudur.
Diğer kullanıcılar
Bu kullanıcı Windows Vista işletim sistemiyle katkıda bulunuyor.


Bu kullanıcı matematik hayranıdır.



Matematikle ilgileniyorsanız bu sayafayı ziyaet edin--Osmanlı98 17:55, 12 Ekim 2009 (UTC)

Resme {'{Logo-Okul}} şablonunu ekledim. Sanırım sorun çözüldü. Lise logosunu koymanın sorun olacağını düşünmüyorum. Çünkü başka liselerde de logo bulunuyor. Bu arada dosyanın boyutunu küçültmem gerekiyor mu, eğer gerekiyorsa ne kadar küçültmem gerekiyor?--tuncab 15:02, 29 Aralık 2009 (UTC)


Pınar [m] 00:55, 24 Aralık 2009 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Tuncab,

Vikipedistleri biraraya getirmek ve başta Vikipedi olmak üzere Türkçe Wikimedia projelerini tanıtmak amacıyla bir buluşma yapılması planlıyor.

Sizin de buluşmada aramızda olmanız bizleri memnun edecektir. Konu ile ilgili tüm gelişmeler için lütfen proje sayfasını takip ediniz.


Buluşmanın tarihi ve saati:

26 Kasım 2011 Cumartesi - 15:00

Buluşmanın yapılacağı yer:

Taksim, Beyoğlu, İstanbul, Katılımcı sayısına göre organizasyon mekanı belirlenecektir.


Buluşmada sizi de görebilmek ümidiyle...