Kullanıcı mesaj:Theyusuf

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Öncelikle merhaba Theyusuf, ve Vikipedi'ye hoşgeldiniz! Burada sizin işinize yarayacak ve size yardımcı olacak bir rehber oluşturmaya çalıştık. Özgür hissedin ve bana soru sormaktan çekinmeyin. İyi şanslar ve iyi değişiklikler! Mutlutopuz 12:54, 26 Mart 2015 (UTC)
Başlarken
Bilmeniz Gerekenler
Vikipedi Kuralları ve Politikaları
Yardım Almak
Daha Fazlası
İleri Düzey Bilgiler


Merhaba, ben Üçüncü Adam. Oluşturduğun SineFan maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "M6. Kayda değer olmayan kurgusal veya gerçek kişi, grup, kurum, ürün, eser veya internet içerikleri ile ilgili sayfalar silinebilir." kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Üçüncü Adam (mesaj) 23:26, 19 Temmuz 2016 (UTC)

merhabalar başlıktaki konu hakkında sayfa oluşturdum fakat silinmesi gerektiğini belirten bazı maddeler belirtmişsiniz. Hocam bu website var wikipedia SinemaTürk adlı maddeyi yayınladıgı şekilde bunuda yayınlamalı hemen hemen aynı içerik. Anlatmak istediğim şu boyle bir sinema websitesi var ve takipçileride haddinden fazla, bunu yok sayamayız, Sinefan var fakat wikipedia da yok reelde var sonucta, link verilmeside önemli değil.özgür ansiklopedi tarzı kullanıcıların oluşturduğu bir site Sinefan aynı kulvarda. Lütfen tekrar gözden geciriniz. cok tesekkurler Bu imzasız yazı Theyusuf (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba, buradaki kriterleri sağlamıyor gördüğüm kadarıyla. --Üçüncü Adam (mesaj) 23:44, 19 Temmuz 2016 (UTC)