İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:The Black Rain/Arşiv 2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba, sanırım vandal yarım saat önce maddeyi değiştirmiş, be nedenle engellenmesine gerek yok, belki de bir başkası şimdi o bilgisayarı kullanıyordur, kayıtlı değil sonuçta. Ama tekrar gelirse ve vandalizme devam ederse hemen engellenecek --Pinar 14:12, 3 Mayıs 2007 (UTC)

Geçmiş olsun.Umarım önemli birşey değildir çabucak geri döner ve katkılarına devam edersin.--Machiavelli' msj 18:18, 3 Mayıs 2007 (UTC)

Hakemlik politikası[kaynağı değiştir]

Arkadaşlar bir çok kullanıcı bu tür bir kuruma ihtiyaç olduğundan bahsediyor. İnsanlardan ziyade buradaki yaşam da bu tür bir ihtiyaca işaret ediyor. Zaman kaybetmeden bu tartışmanın başlatılması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda açılan tartışmaya katılmak isterseniz sevinirim. İyi çalışmalar. Vikipedi tartışma:Hakemlik politikası ----devrimdptmesaj 15:12, 8 Mayıs 2007 (UTC)

Film Şablonu[kaynağı değiştir]

Vikipedi tartışma:VikiProje Sinema#Şablon:Sinema filmi >>> Şablon:Film'de Şablon:Film bulunmakta. Oradan alıp gerekli yerleri rahatlıkla doldurabilirsin. Kolay gelsin. --Tanyel 21:20, 8 Mayıs 2007 (UTC)

İtifatın için teşekkür ederim King.Umarım iyileşmişsindir.İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 09:22, 10 Mayıs 2007 (UTC)

Değerli Vikipedi üyeleri yeni açılan ve gelişmeye muhtaç olan haber organımıza kısa yoldan ulaşmak için babilinize Haber yazın. Şablonu önceden görmek için buraya tıklayabilirsiniz. Katkılarınızı ve görüşlerinizi bekliyoruz. Sevgiler. --Elmacenderesi E=mc2 09:34, 10 Mayıs 2007 (UTC)

İsim değişikliği[kaynağı değiştir]

Merhabalar kullanıcı sayfalarını madde şeklinde bir yönlendirme yapmamalısın.Bu Kullanıcı:Emma-watson-15 sayfada yaptığın gibi...İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 15:05, 10 Mayıs 2007 (UTC)

"Yönetici" teriminin değiştirilmesine yönelik tartışma[kaynağı değiştir]

Buraya bir göz atın lütfen İyi çalışmalar Üst mevki bildiren yönetim sıfatları karşıtları --Lorem Ipsumileti 22:57, 10 Mayıs 2007 (UTC)

Selamlar.Şablon:Kullanıcı So You Think You Can Dance Burada kullanılan resim teliflidir ve adil kullanım doktrinine sığınarak burada bulunmaktadır.Vikipedi:Adil kullanım politikası'nın 9. maddesine göre bu tür resimler sadece maddelerde kullanılabilir.Bu sebeple bu şablondan çıkmak zorundadır.Resmi geri yüklemezsen sevinirim.İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 16:20, 12 Mayıs 2007 (UTC)

Kolay gelsin King Benji. Mesajına daha önce yanıt veremediğim için özür dilerim ama lütfen sakin ol. Vikipedi'de ne yazık ki bir çok madde vandalizme uğruyor. Farkettiğimiz an hemen vandalı engelleyip maddeyi düzeltiyoruz. Ama vandalizm yapılalı saatler ve ya günler geçmişse ve vandal kayıtlı bir kullanıcı değilse, onu engellemenin pek bir anlamı kalmıyor çünkü bu zaman zarfı içinde vandal çoktan IP değiştirmiş oluyor --Pinar 10:20, 13 Mayıs 2007 (UTC)

Ressamlıkla her hangi bir ilgim yok.  Can BEKCAN  ►msj   03:13, 15 Mayıs 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

TOBB ETÜ 17:36, 14 Mayıs 2007 (UTC)

Haftanın projesine bende katılmak istiyorum. Ordaki listelerden birine adımı mı yazacağım, yoksa direkt olarak yapmaya başlayabilirmiyim? Acil hemen yardım ederseniz sevinirim. --King-Benji QwEr 12:13, 15 Mayıs 2007 (UTC)
Merhaba oradaki liste yaptıklarını yazmak isteyen kullanıcılar içindir. İster yazın, ister yazmayın keyfinize kalmış:). Direkt olarak yapmaya başlayabilirsiniz yani. Hoşçakalın, kolay gelsin.--TOBB ETÜ 12:23, 15 Mayıs 2007 (UTC)

Ömer ben bu sayfaya şablon eklemek istiyorum. Nasıl yapacagım bilmiyorum. Lütfen cevap yaz. Çünkü kendim yapmak istiyorum.--EMMA-WATSON 06:32, 17 Mayıs 2007 (UTC)

Ömer ben bu sayfaya şablon eklemek istiyorum.Nasıl yapıcam.Çabuk cevap yaz.Bu ikinci sennden yardım isteyişim.Eger sen cevap yazmazsan başkasından yardım istiycem.--EMMA-WATSON 12:21, 18 Mayıs 2007 (UTC)

Ömer kullanıcı sayfamı zorla açtım. İçindekiler nasıl olmuş. Size gelince nasıl yaptıgımı gösteririm.--EMMA-WATSON 09:04, 19 Mayıs 2007 (UTC)

Tartışma ve Kullanıcı sayfanız boşaltılmış.--King-Benji QwEr 17:15, 17 Mayıs 2007 (UTC)

Merak etme ya, geldim işte burdayım.--TOBB ETÜ 10:31, 19 Mayıs 2007 (UTC)

Şablon-resim[kaynağı değiştir]

Merhabalar resmin bağlantısını verirsen yardımcı olabilirim.--Machiavelli' msj 09:37, 20 Mayıs 2007 (UTC)

Maalesef kullanamazsın.Resmi vikipedi'ye yüklemek istersen adil kullanım etiketlerinden birini koyman gerekecek.Vikipedi:Adil kullanım politikası'na göre bu resimler şablonlarda ve kullanıcı sayfalarında kullanılamaz.Şablonlarda kullanacağın resim özgür lisansa sahip resimlerden olmalı.--Machiavelli' msj 09:44, 20 Mayıs 2007 (UTC)
Tabiki.Birçok çeşidi var.Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında adil kullanım alt başlığına kadar olan açıklamalar özgür lisans veya benzeri olan resimler içindir.Vikipedi GÖBL'ü kullanır bu da buradaki tüm içeriğin ticari dahil her türlü amaç için kullanılmasına izin veren bir lisans türüdür.Bununla birlikte çok kullanılanlar arasında kamu malı olan resimlerde vardır.Sitelerde genellikle telif hakkı saklıdır şeklinde küçük bir açıklama olur fakat hiçbir açıklama yoksa gene telif hakkı saklıdır olarak kabul edilir.Buradan yükleyeceğin resimler teliflidir.Sadece ve sadece adil kullanım doktrinine göre uyarlanmış Vikipedi:Adil kullanım politikası'na uygunsa Vikipedi'ye yükleyip kullanabilirsin ki politikada göreceğin üzere bu resimler sadece maddelerde kullanılabilir.Ayrıca özgür lisanslı bir alternatifi varsa adil kullanıma giren telifli resimler silinir.Vikipedi:Özgür görüntü kaynakları bölümünde bazı özgür lisansa sahip yani vikipedide kullanabileceğin sorunsuz resimler bulunur ancak senin bu söylediğin şablon için kullanabaileceğin bir resim olduğunu zannetmiyorum. Vikipedi:Kamu malı görüntü kaynakları'da belirtilmiş bazı kaynaklar var ancak şablon için kullanabileceğin kamuya mal olmuş bir resim bulabileceğini zannetmiyorum.Çünkü ticari şirketler bu tür resimlerin haklarını saklı tutarlar ve kamu malı olarak ilan etmezler.Kendin bir fotoğraf çekersen ve bunu belirttiğim şekilde özgür lisans çeşitlerinden birini seçerek vikipedi'ye yüklersen o zaman şablonda istediğin türden bir resim kullanabilirsin.Biraz acelem var.Eğer anlaşılmayan bir yer varsa başka bir vikipediste sorabilirsin, yada bana iletiyi atarsın ancak akşama doğru cevap atabilirim.İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 10:00, 20 Mayıs 2007 (UTC)
Selamlar tekrar.Gösterdiğin şanblondaki resim uygun değil tabiki çıkardım.--Machiavelli' msj 14:52, 20 Mayıs 2007 (UTC)
Rica ederim.Eskisinden daha iyi olduğu kesin en azından politikalarımıza uyuyor.İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 19:10, 20 Mayıs 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

--TOBB ETÜ 08:17, 21 Mayıs 2007 (UTC)

Yardıma ihtiyacım yok... Sağol... --EMMA-WATSON 13:10, 23 Mayıs 2007 (UTC)

Daha önceden çıkarmıştım yeniden eklemişler.dikkatin için teşekkürler.--Machiavelli' msj 16:56, 24 Mayıs 2007 (UTC)

Sen niye yazdıklarıma cevap vermion...--212.175.115.1 12:22, 25 Mayıs 2007 (UTC)

Hemen bana yardım etmen gerek. Kullanıcı sayfamı düzeltirmisin. Bir yanlışlık yaptım, şimdide düzeltemiyorum. Vikidostlarım ve katkılarımı tekrar eski yerine getirir misin??? --212.175.115.8 13:07, 25 Mayıs 2007 (UTC)

Acaba Kim 500 Bin İster'e katıldınız mı? Merak ettim de. Ve bana byu haftanın işbirliği projesini mesaj sayfama yazdığın için thanks! :D Her hafta gönderirsen sewinirim. İyi çalışmalar. --King -_- QwEr 13:21, 25 Mayıs 2007 (UTC)

Daha yarışmaya katılmadım. Salı günü katılacağım. Haftanın işbirliğini de iki kişi oluşturup uğraşıyordu genelde. Onlar da buralara fazla uğrayamayınca iki-üç haftadır ben oluşturup, arşivlemeye ve sizin gibi etkin kullanıcılara katılım mesajları göndermeye başladım. Merak etmeyin yenilerini de gönderirim. Merakınız ve isteğiniz için teşekkürler. Kolay gelsin.--TOBB ETÜ 13:27, 25 Mayıs 2007 (UTC)

Şimdi buldum.--EMMA-WATSON 14:49, 25 Mayıs 2007 (UTC)

Kolay gelsin King Benji. İstanbul'dan bir IP ama seni tanıyan biri olduğunu sanmıyorum. Sen en iyisimi kafana takma, bir daha rahatsız ederse haber ver --Pinar 08:42, 26 Mayıs 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

TOBB ETÜ 09:07, 28 Mayıs 2007 (UTC)

Bana yardım etmen gerek... Truman show' un düzeltilmesi gerekiyormuş. Benim yerime sen yaparmısın. Ben çok meşgulüm. --EMMA-WATSON 12:43, 1 Haziran 2007 (UTC)

Merhabalar, diğer kullanıcılar sizinle iletişim kurmak istemedikleri halde israr etmek yerine lütfen Vikipedi ve katkıda bulunmak istediğiniz maddeler üzerinde yoğunlaşınız. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 17:18, 1 Haziran 2007 (UTC)

Uyarınız için çok teşekkürler ama benim iki şeye sinirim bozuldu. Birincisi; beni küçüksün diye yargıladı, kesinlikle değilim. Saygı amacıyla Sizli-Benli konuşuyorum. İkincisi; nasıl konuşuyorsun üçüncü kişi olupta söz hakkın olmadığı halde dedi. Peki ikinci kişi nerdeymiş. Bana (arkadaşım) ikinci kişi olan kullanıcı konudan çıktığını ve tartışmak istemediğini söyledi. Kullanıcı:Arinna'l üstelik üçüncü kişi olarak söz hakkın olmadığı halde. Herkese istediğin şekilde hitap edebilirsin, ama kimsenin aynı insan olmadığını da öğrenmek durumundasın. Bir kişiye hey veya dahabaşka şekillerde hitap ediyor olman, bu kişinin de buna müsade ediyor olması, herkese aynı yakınlıkla yaklaşacağın manasına gelmez. Burada yöneticilere hey diye samimi hitap etmenin hiçbir ayrıcalığı olmadığı gibi, bana dilediğin üslupta yazabileceğini düşünmen de mümkün değil. lafını dedikten sonra öyle sinirlendim ki, Vikipedi'yi terkedecektim, çok kötü moralim bozuldu. Ayrılmayı da düşünüyorum. Herkesin Vikipedi'de söz hakkı almaya hakkı yokmu? --King <3 Qwer 17:28, 1 Haziran 2007 (UTC)
Unutmayın ki, burası da günlük yaşamımızın bir parçası, küçük bir modeli gibi, herkes sizin onlara hitap etme şeklinizden hoşlanmayabilir. Yakın dostlarınıza arkadaşlarınıza hitap ettiğiniz gibi herkese hitap edemezsiniz. O nedenle Vikipedi'de de lütfen, kişilerle mesajlaşmak, iletişimde bulunmaktan daha çok maddeler üzerine eğilir ve tüm vaktinizi ilgi duyduğunuz alanlarda katkıda bulunmaya ayırırsanız, emin olun bu tür sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz çok çok azalacaktır. Vikipedi'nin değerli katkılarınıza ihtiyacı var. Teşekkürler, kolay gelsin. --Metal Militia ileti 17:35, 1 Haziran 2007 (UTC)

Şu an çok moralim bozuk sanıyorum bundan sonra fazla katkıda da bulunamam, sanki bütün suç benimmiş gibi. Sanal bir ortamda bana kimsenin bu Kullanıcı:Arinna'l'ın dedikleri gibi bir söz demeye hakkı yok. Ona mesaj bıraktığım da karşımdakinin kim olduğunu bile bilmiyorum, bana bunları yazıyor. Bu çoğu insanın gücüne gider. Anlamışsınız zaten, benim amacım kötü değil sadece dostça bir hitap şekliydi. Bende arkadaşça Hey sözcüğünü yaşamımda sıkça kullanırım. --King <3 Qwer 17:44, 1 Haziran 2007 (UTC)

Kimse amacınızın kötü olduğunu veya söz hakkınız olmadığını söylemedi, söylemiyor da zaten. Lütfen moralinizi yüksek tutun, isterseniz birkaç gün ara verin, dinlenin. Sonra gene katkılarınıza devam edersiniz. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 17:48, 1 Haziran 2007 (UTC)

Küçük bir açıklama[kaynağı değiştir]

Sevgili King-Benji QwEr, benim açıkça ifade ettiğim şeyleri anlamamakta direndiğin için yaşından dem vurdum. Hoş görüyorum ama lütfen daha fazla konu uzamasın manasında kullandım. Bunda kırılacak bir durum yok. Ben de 80 yaşında değilim. Siz-ben konuşma şeklini tercihini hayata geçirdiğin zaman eminim bir sorun oluşmayacaktır. Kullanıcıların belirli hakları vardır, kimsenin hoşnutsuzluğunu çekecek birşey de yapmamak lazım. Ben buna dikkat ediyorum, ama tahammül sınırım zorlandığından biraz sert bir dil kullandım, amacım kötü veya kasıtlı değildi. Burası hepimizin beraber bir şeyler paylaştığı bir alan, öyle veya böyle bu tür iletişim problemleri yaşanabilir. Biraz sağ duyulu yaklaşım eminim hepimize iyi gelecektir. Bunu da konuyu dallandırıp budaklandırmak için değil, mesafe beklediğim alanlara saygı için yazıyorum. Eminim iyi bir insansın ve içinde, hitap şeklinde bile kötülük yok, ama herkese aynı şekilde samimi hitap etmemelisin. Sevgilerle kal. Kolaylıklar. --Arinna'l ileti 09:29, 3 Haziran 2007 (UTC)

  • merhaba, evet sözünü ettiğin nedenle engellendi. elbette başka bir isim alarak devam edebilir. kendisine yazdığım mesajda da bunu söylemiştim zaten. kolay gelsin. --kibelemesaj 15:28, 11 Haziran 2007 (UTC)

Selamlar.Tebrik mesajın ve iltifatların için teşekkürler.İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 17:45, 11 Haziran 2007 (UTC)

Şablon ismi, bağlantı gibi birşey verebilirsen yardımcı olabilirim.Az zamanım ve yapmam gereken çok iş var .Bir iki maddeye baktım ama söylediğin türden bir şablon göremedim.--Machiavelli' msj 17:37, 18 Haziran 2007 (UTC)

İstanbul Buluşması[kaynağı değiştir]

İstanbul buluşmasını 7 Temmuz Cumartesi günü Saat 14:00'te Taksim'de AKM'nin yanındaki Gezi pastanesinde yapmayı planlıyoruz, gelirsen bizi mes'ud edersin :) --maderibeyzamsj 06:16, 21 Haziran 2007 (UTC)