Kullanıcı mesaj:Théoden/2016-2018

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Selam. Şu değişikliği geri alır mısın? Halihazırda bir ana kategori varken kullanıcı hiçbir mantıki gerekçe öne sürmeden alt kategorileri maddeye eklemekte ısrar ediyor. Böyle temel konularda bile anlamsız diretmelerde bulunulunca sabredemiyorum, VP:3GD'ye kadar gidecek aksi taktirde. --cobija 18:40, 11 Temmuz 2016 (UTC)

Sovyet Sosyalist Cumhuriyetleri kategorisini içeriğiyle birlikte yönlendirme halindeki Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'nin cumhuriyetleri adına taşıyabilir misin? Karışıklık oldu, daha kurcalamak istemedim. --cobija 17:38, 12 Temmuz 2016 (UTC)

VikiPera: Vikimaraton[kaynağı değiştir]


VikiPera: Vikimaraton
13 Ağustos 2016 Cumartesi 10:30-17:00, İstanbul Araştırmaları Enstitüsü

VikiPera: VikiKarekod Projesinin ilk ayağı olan ödüllü yarışma VikiPera İBP tamamlanmak üzere. Pera Müzesi’nin 2 sergisinde yer alan 32 tablo hakkında birer Vikipedi maddesi oluşturulması ve geliştirilmesi için düzenlenen yarışmada, tablolar ve ressamları hakkında el birliğiyle yeni içerik ürettik. Hepimizin eline sağlık!

Projenin ikinci aşaması, karekodların müzeye yerleştirilmesi olarak planlanmıştı. Bu konuda da hazırlıklar tamam. Ancak şimdilik bu ilk GLAM deneyiminden öğrendiğimiz önemli bir şey oldu: Maddelerin müzede karekodla kamuoyu ile paylaşılacak duruma gelmesi için yarışma sürecindeki üretim yeterli değil; ek bir çalışma daha gerekli.

Maddelerin daha kaliteli hale getirilmesi ve kayda değerlik sorunlarının çözülmesi için bir Vikimaraton yapılması planlanıyor. Pera Müzesi, eserler hakkında internetten ulaşılamayan bazı kaynakları İstanbul Araştırmaları Enstitüsü Kütüphanesi’nde (Tepebaşı’nda Pera Müzesi’ne 1 dk. yürüme mesafesinde) bulmanın mümkün olduğu ancak dışarıya ödünç kitap verilemediği bilgisini paylaştı. Bu sebeple, kaynakların proje dahilindeki maddelerin geliştirilmesinde kullanılması için vikipedistleri bir vikimaraton etkinliği kapsamında misafir etmeyi teklif etti.

Katılabilecek deneyimli vikipedistler ile kütüphanede buluşup maddelere son halini vermek üzere ikinci bir çalışma yapacağız. Cumartesi sabah 10.30'da başlayacak olan çalışmamız akşam 17.00'ye kadar sürecektir. İstanbul'da olan her yazarımızın, ilgi duyan herkesin etkinliğe katılmasını ve maddelerin gelişimine katkıda bulunmasını istiyoruz.

Gelecek olan vikipedistlerin aşağıda bir isim listesi oluşturmasını rica ederiz. Bu sayı Pera Müzesi'ne bildirilerek gerekli düzen sağlanacaktır.

Gelecek olan vikipedistlerin taşınabilir bilgisayarlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Not: Vikimaraton kapsamında yapılacak tüm değişiklikler VikiPera İBP yarışmasındaki puanlamanın dışında tutulacaktır.

Katılımınızı bekliyoruz! Sevgiler. --Wikimedia TKG Türkiye

Katılmak için etkinlik sayfasına kaydolun!
Bu duyuru mesajı size Wikimedia Topluluğu Kullanıcı Grubu Türkiye üyesi olduğunuz için gönderilmiştir.

Merhaba. [[1]] bu kullanıcıyı onaylarmısınız? lütfen çok acil dört gün beklemek istemiyorum. 2 dakikanızı almaz lütfen lütfen!!! --cobijaa 23:46, 17 Ağustos 2016 (UTC) --Mrtcndgn (mesaj) 20:46, 17 Ağustos 2016 (UTC)

Yaklaşık 1 yıldır Altay Teknik Direktörü Serdar Sabuncu sayfası oluşturmaya çalışıyorum. Sayfayı oluşturmak için bir çok şey yapmama rağmen Örneğin yüzlerce kaynaktan bir kaçını ekledim. resmi internet sitelerden link ekledim. Fakat ne yaparsam yapayım sayfa aynı gün siliniyor. Sizden ricam gerekirse kullanıcı adımı ve şifremi vereyim bu sayfanın oluşumu için yardımcı olun. Çünkü hatalarımı söylemeden silip geçiyorlar. Teşekkür ederim.FUTBOL KARİYER (mesaj) 20:23, 20 Ağustos 2016 (UTC)

yanlış anlaşılma vardır.gözden geçiriniz lütfen ![kaynağı değiştir]

Fatih Çokoy[kaynağı değiştir] http://www.itusozluk.com/muze/3213 bu siteye Google dan gir.kayda değer neresi değil.kayda al değer!dün sildin gene bi düşün.--85.102.211.37 10:20, 21 Ocak 2014 (UTC)

İlgili bağlantıda, yer alan övgü dolu içerikler yine Fatih Çokoy kullanıcı ismiyle yazılmış görünmekte. Lütfen özgeçmişinizi Vikipedi'ye eklemek çabanızdan vazgeçin. --Théoden ileti 13:21, 21 Ocak 2014 (UTC) hayır,fatih çokoy kullanıcı ismiyle yazılmamıştır.instela'da wondorous v.s yazarların yazdığı yazılardır.vikipedi alması gerekir diye düşünüyorum.ne ekleme çabası ya,ünlü kişilerin ekşi sözlükte girileri yokmu benimde var vikipedi ye girmemesi için hiçbir neden görmüyorum.--88.234.220.46 14:42, 27 Ağustos 2016 (UTC)--88.234.220.46 14:54, 27 Ağustos 2016 (UTC)

Deniz (mesaj) 14:03, 22 Ocak 2017 (UTC)

Hizmetlilik yetkilerinin geri alınmasına dair politika teklifi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Köy çeşmesinin politika kısmında, hizmetlilik yetkilerinin geri alınmasına dair bir politika teklifi sunuldu. Toplu olarak bu mesajı tüm hizmetlilere, ilgili tekliften haberdar olunması ve görüşlerini paylaşmaları ricasıyla atıyorum. İyi günler.--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 18.24, 26 Temmuz 2018 (UTC)[yanıtla]