Kullanıcı mesaj:SunSoldiers/2017 (Temmuz) Mesaj Arşivi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi


(Soru) VPN Kullanmam hakkında...

Merhaba, ne yazık ki Vikipedi erişime kapatıldığından beri siteye VPN ile giriş yapmak zorundayım. VPN kullanarak Vikiye giriş yapmam uzaklaştırılma sebebi midir? Vakit ayırdığınız için teşekkürler. -SunSoldiers 08:09, 28 Temmuz 2017 (UTC)

Selamlar @SunSoldiers. Normalde farklı IP adreslerinden ardı ardına katkı yapmak troll faaliyetleri kapsamında iceleniyor. Fakat şuan var olan Vikipedi'ye Türkiye'den erişimin engellenmesi sürecinde Vikipedi nezdinde hizmetliler, katkı yapan kullanıcıları IP engelleme muafı grubuna ekleyip sorunu bu şekilde aşıyorlar. Dolayısıyla VPN kullanmak uzaklaştırılma sebebi değil, ben bu satırları VPN kullanarak yazıyorum mesela, yoksa yazamam :) --Ahmet Turhan (mesaj) 08:18, 28 Temmuz 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği daveti

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 08:19, 28 Temmuz 2017 (UTC)

Sovyetler birliği projesi ve beyaz liste hakkında

Davetiniz için gerçekten çok teşekkür ederim, Vikipedi'de aldığım ilk proje daveti oldu. Ancak bir sorum olacaktı. Aslında Sovyetler birliği ilgi alanımda olan bir konu ancak yaşım gereği madde oluşturacak kadar bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum. Açıkçası projeye katılırsam pek bir katkım olacağını sanmam ama eğer dilerseniz sadece katılımcı olabilirim. :) Beyaz listeye katılmak için ne gibi kriterleri yerine getirmek gerekiyor bu konu hakkında beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim üyelik süremin 2 yılı geçmiş olmasına rağmen henüz bilmediğim çok şey var ve kendimi acemi Vikipedist olarak tanımlıyorum. -SunSoldiers 08:44, 28 Temmuz 2017 (UTC)

Hepimizin bu süreçleri oldu ve halen ben dahil birçok kullanıcının bilmediği bir sürü şey eminim vardır. Katkılarınıza odaklanın takıldığınız yerde bana dilediğiniz zaman mesaj yazabilirsiniz. --Ahmet Turhan (mesaj) 09:25, 28 Temmuz 2017 (UTC)

Kurtuluş Savaşı'nda SSCB-Türkiye ilişkileri konulu Sovyet işbirliği projesinin bitmesine son 3 gün

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "Kurtuluş Savaşı'nda SSCB-Türkiye ilişkileri maddesini Türkçe Vikipedi'ye kazandırma" projesine son 3 gün. Proje bitim tarihi olan 31 Temmuz 2017 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 08:03, 29 Temmuz 2017 (UTC)