Kullanıcı mesaj:Srt

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Srt![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmenizde yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

neskafefincanındatürkkahvesi 02:20, 13 Ocak 2008 (UTC)

  • Merhabalar,
  • Öncelikle Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz! Birçok güzel katılımınız olmuş, bunlar için sizi tebrik eder ve size teşekkür ederiz. Bununla birlikte ufak bir soru sormak istiyorum: acaba katkılarınızı yazarken kullandığınız kaynaklar var mı? Eğer bu kaynaklardan doğrudan alıntı yapıyorsanız, çeşitli sorunlar doğabileceği gibi kullandığınız kaynakları göstermeniz de gerekecektir. Diğer sitelerden, kitaplardan, dergilerden kısacası hiçbir yayından doğrudan bilgi aktaramıyoruz. Daha fazla bilgi için şu sayfaya bakabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 06:00, 20 Ocak 2008 (UTC)
  • Benim şu ana kadar başlattığım Türkçe vikipedi sayfalar İngilizce vikipedi'de varolan sayfalardır. Tercüme etmiş oldum. Türkçe versiyonlar bence İngilizce versiyonlardan daha iyi oldu. Ananda Sutram ve Prabhat Ranjan Sarkar konularında Türkçe kaynak yok. Türkçe vikipedi bir kaynak olsun istedim. Bundan sonra daha çok Fizik konularında yazacağım. Teşekkürler, size de iyi çalışmalar... Srt 12:59, 20 Ocak 2008 (UTC)

Tercümeler, kaynaklar...[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • O zaman isterseniz İngilizce Vikipedi'nin kaynak aldığınız sayfaları belirtin? Böylece herkes temel kaynağı görebilir. Oradan tercüme yapıyorsanız orayı belirtmeniz zaten şart... bunun için şu şablonu kullanabilirsiniz: Şablon:Kaynak wiki. Kullanımı şablonun sayfasında yazıyor ama örnek olarak şu sayfadaki kullanıma göz atabilirsiniz: Grönland müziği. Fizik konularında katılımda bulunmanız harika olur zira bu açıdan çok eksiğimiz var ne yazık ki... katılımda bulunursanız bu dalda gerçekten harika bir iş yapmış olursunuz ^_^ Tekrar hoş geldiniz; teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 17:19, 20 Ocak 2008 (UTC)

Açtığınız maddeyi silme yetkisi sadece Vikihizmetlilerinde bulunmaktadır. Silme işlemi yerine siz; sayfaya sil şablonunu ({{şablon:sil}}) koyabilir veya (yukarıdaki redirecti kullanarak) maddeyi diğerine yönlendirebilirsiniz. İyi katkılar. Cat msj 16:29, 31 Ocak 2008 (UTC)

Merhabalar,

İngilizce Wikipedia'da Sarkar's Linguistic Concepts and Criteria diye bir sayfa yarattım.

İlgilenebileceğinizi ve de belki katkıda bulunmak isteyebileceğinizi düşündüm,

Görüşmek üzere,

İçtenlikle,

--Universal Life 20:18, 13 Ağustos 2008 (UTC)

Sound Archetypes[kaynağı değiştir]

Çok güzeller,

Gerçekten çok güzel çalışmalar. Ve de gerçekten ilgilendiğim konular.

Teşekkür ederim,

(Bu arada, sizinle özel olarak da konuşmak isterim bir sakıncası yoksa, kullanıcı sayfamdan bana bir mail atarsanız, maillerimizi paylaşmış oluruz)

Namaskar,

--Universal Life 14:25, 28 Ağustos 2008 (UTC)