İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Sems00034

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Modern primat tarafından 2 yıl önce Şems maddesiyle ilgili başlığına

Vikipedi'ye hoş geldin Sems00034![kaynağı değiştir]

Bu su soğuk değil. Cesur ol!

Şems maddesiyle ilgili[kaynağı değiştir]

esenlikler @Sems00034. Şems maddesinde yaptığınız değişiklik bence hatalı. çünkü Şems bir yönlendirme maddesi ve "Şems Suresi" maddesine gidiyor. size önerim ayrı olarak "Şems(şarkıcı)" maddesini açmanız. buraya bakın: Vikipedi:Adlandırma kuralları. şartları karşıladığında Şems maddesinde sure ve şarkıcı için anlam ayrımı yapılabilir.

ancak dahası da var.... burada [1] belirttiğiniz üzere sizin Şems'in kullanıcı hesabı olduğunuzu görüyorum. madde açarken madde açma kritelerine dikkat edin. mesela, Vikipedi:Otobiyografi ve Vikipedi:Kayda değerlik (kişiler) sayfalarına dikkat edin. oradaki özet bilgileri aynen buraya koyyorum:

vikipedi: otobiyografi, """"Ceviz kabuğuna sığacak şekilde bu sayfa: Kendiniz hakkında madde oluşturmaktan veya eğer böyle bir madde mevcutsa üzerinde değişiklik yapmaktan kaçınınız. Zira konu kendimiz olduğundan tarafsız davranmakta zorluk çekebiliriz. Bu tür maddeler sıklıkla tarafsızlık, doğrulanabilirlik ve saygınlık gibi anahtar ilkeleri ihlal etmektedir. Bu nedenle, eğer bu tür bir madde varsa tartışma sayfasına katkıda bulunmayı tercih ediniz. Fakat kendiniz hakkındaki eskimiş veya hatalı bilgileri düzeltebilirsiniz; yine de bu bilgilerin yorumsal sonuçlarını değil kesinlik arz eden, olgusal olanlarını düzeltebileceğinizi aklınızdan çıkarmayın.""""

vikipedi: kayda değerlik(kişiler), bu sayfanın özeti yok, ama ilk iki paragrafı koyayım bari: """"Kayda değerlik (kişiler) yönergesi, yaşayan veya tarihî bir kişinin, Vikipedi'de hakkında bir madde sahibi olmaya değer olduğunun belirlenmesinde kullanılacak adil değerlendirme kriterleri ile ilgili standartları belirler. Bu yönerge birbiriyle yakın ilişkili kişilerden oluşan küçük gruplar için de geçerlidir. Bunlar arasında aileler, müzik grupları, ortak yazar ve mucitler sayılabilir. Birbiriyle ilişkisiz insan grupları için Vikipedi:Kayda değerlik (organizasyonlar ve şirketler) yönergesine bakınız.

Genelde bir maddenin metninde o kişinin neden kayda değer olduğuna dair bilgi bulunmalıdır. Nihai ve en önemli olarak, maddenin içeriği güvenilir kaynaklarca doğrulanabilir olmalıdır ve Vikipedi:Yaşayan insanların biyografileri sayfasında belirtilen politikalara uymak gereklidir. """"

bunlara göre lütfen kendinizle ilgili bir madde açmayın. başkalarının açmasını bekleyin. Vikipedi:Otobiyografi sayfasında güzel bir cümle var: """"Kişisel olarak doğrudan bağlantılı olduğunuz herhangi bir konuyu başkalarının yazmasını beklemelisiniz. Kendiniz, başarılarınız, işiniz, yayınlarınız, web siteniz, akrabalarınız ve benzeri konular buna dahildir. """"

ek olarak, lütfen kuklacılık yapmayın. kuklacılık kendi hesabı duruyorken başka bir hesabı kullanmaktır. kukla ve sahibi engellenebilirler. buraya bakın: Vikipedi:Kukla

esenlikler... ----Modern primat ඞඞඞ ileti 11.04, 26 Kasım 2021 (UTC)Yanıtla