Kullanıcı mesaj:Rasim Haşmet

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin. denisutku *:!? 23:41, 23 Şubat 2007 (UTC)



Vikipedi'de deneme yaptığınız için teşekkürler. Denemeniz çalıştı, ancak şu anda ya geri alındı ya da silindi. Başka bir deneme yapmak istiyorsanız lütfen deneme tahtasını kullanın. Ansiklopedimize nasıl katkıda bulunabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız hoşgeldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler.

Erhan 09:20, 24 Şubat 2007 (UTC)


Sosyalizm Portalı[kaynağı değiştir]

Wikipedia'da Sosyalizm Portalı adlı pek de aktif olmayan bir portal var. Konu ile ilgili bir çoğu sefil bir durumda olan maddeleri elden geçirmek, genişletmek için Portalı aktifleştirmek iyi olur diye düşünüyorum. İlgilenirseniz neyi nasıl yapacağız beraber karar verelim. Bu mesaj kendini sosyalist olarak tanımlayan tüm wiki üyelerine gönderilmiştir.--Devrimdpt 10:47, 9 Nisan 2007 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 7 Temmuz 2012

Genç Kalemler maddesi[kaynağı değiştir]

Merhaba Rasim Haşmet; Genç Kalemler maddesinde 3 Ocak 2015'te IP adresi 195.214.190.197 olan kullanıcı tarafından yapılan değişikliğin Kullanıcı:Vikibilim tarafından geri alındığını görüyorum. Geri alma işlemini ben yapmadım, geri alınca benim tarafımdan 7 Ocak 2014'te değiştirilmiş sürüm gelmiş. Anlaşıldığı kadarıyla değişikliği sen yapmıştın, niçin geri aldığını Vikibilim'den öğrenebilirsin. Yalnız ben de bu vesileyle öğrenmek istiyorum, kaynak değişikliğini neden yapmıştın? Ben maddeyi geliştirirken yer verdiğim bilgiyi ("Derginin adı altında on beş günde bir yayınlandığı belirtilse de düzenli olarak on beş günde bir çıkarılmamıştır." bilgisi) Hüseyin Çelik'in Türk Dili dergisinde yayımlanan makalesinde dayanarak eklemiştim. Makaleye online erişim mümkün, link çalışıyor. Neden bu kaynağı değiştirmeyi gerekli gördün? --Başak (mesaj) 07:48, 12 Şubat 2015 (UTC)