Kullanıcı mesaj:Pinar/Nisan 2007

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Westphalia Barışı[kaynağı değiştir]

Westphalia Barışı maddesini ingilizceden tercüme yapmaya çalışıyom. Vaktin olursa bir göz gezdirimizin (gerçi tam olarak bitmedi). y.erdem 16:09, 8 Mart 2007 (UTC)

"wellhead" kelimesinin tam türkçe karşılığını söyleye bilirmisin. ben şöyle çeviridim "kuyu ağzı", "baş kuyu", "ana kaynak". bu kelime petrol platformları tercümesinde geçiyor. y.erdem 13:12, 15 Mart 2007 (UTC)

Evrim ve Evrim Kuramı.[kaynağı değiştir]

Iyi geceler,

Evrim kuramı coğu dilde (ingilizce dahil) evrim başlığına yönlendiriyor, peki vikipedi neden evrim'i evrim kuramına yönlendiriyor?

Evolution theory

Bu imzasız yorum Raufs (mesajkatkılar) 13:20, 16 Mart 2007 tarafından eklenmiştir.

"Battle" kelimesi savaş olarakmı yoksa muharebe olarakmı çevirmek daha doğru ben muharebe olarak biliyorum. eğer muharebeyse bir çok madde başlığında değişiklik yapılması gerektiğini düşünüyorum. y.erdem 13:42, 16 Mart 2007 (UTC)

*köy çeşmesinde nereye yazmak lazım, sen yazabilirmisin.y.erdem 12:53, 17 Mart 2007 (UTC)
valla battle kelimesi savaş içinde kullanılır muharebe de de kullanılır mesela battle of britain e britanya muharebesinden çok britanya savaşı denilir. II. World War gibi çok büyük bir savaşı kapsamasa da bir savaş içinde başlıca savaşları karşılayabilir diye düşünüyorum. Muharebe, savaş ve battle , çok büyük bir anlam karmaşası yaratmayacağı kanaatindeyim.Delamorenamesaj 13:30, 22 Mart 2007 (UTC)
    • Cevap için sağol amam ben yinede Dumlupınar savaşı yerine Dumlupınar muharebesi denmesini tercih ederim. Hatta tv de seyrettiğim bir programda da bu vurgulanıyordu. İngilizce metni tam aklımda değil ama tercümeyi şöyle yapmışlardı. " Osmanlı Devleti bir çok savaşı kazanmasına rağmen 1. Dünya Savaşı'nı kaybetmişti". buradaki "savaş" yerine muharebe denmesi gerekirdi. Benim belirtmek istediğim nokta buydu ilgin için tekrar teşekkür. y.erdem 14:42, 23 Mart 2007 (UTC)

Çanakkale Zaferi[kaynağı değiştir]

Bugün 18 mart lütfen ana sayfaya çanakkkale zaferi sayfasını ekler misiniz. Farkındamısınız ana sayfada yunanistan var.Az duyarlılık lütfen. Bu ülke hepimizin. --Sürmene 23:11, 17 Mart 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

--Absarileti 15:50, 19 Mart 2007 (UTC)

Selam Pınar, İngilizcen benden iyidir diye sana sormak istedim. Nevruz maddesini geliştirirken Afganlarda Nevruz alt başlığının içinde Cercis diye bir ağaçtan bahsediliyor. Acaba Türkçe karşışılığını biliyor musun?--Plenumchamber 07:33, 23 Mart 2007 (UTC)

Vandalizmi geri alayım dedim senin bottan azar işittim --Pinar 15:11, 23 Mart 2007 (UTC)

Kusura bakma Pinar, vandal kuralları ile oynuyordum, ve boşluk bırakmayı unutmuşum. Sorunun kaynağı 'taşıyarak' sözcüğümüş. Çözüldü. - Erhan 15:31, 23 Mart 2007 (UTC)

isim değiştirme[kaynağı değiştir]

  • merhaba pınar. dün bir isim değiştirme karışıklığı olmuş, vandalizmle karışık.. yanlış yönlendirmeleri sildim, ancak Gazi Yaşargil sayfasının geçmişini bulamadım. sayfamdaki mesajlardan izleyerek bir de sen bakabilir misin rica etsem. teşekkürler, kolay gelsin. --kibelemesaj 10:04, 28 Mart 2007 (UTC)
tüh, ona bakmayı unutmuşum. teşekkürler pınar.. --kibelemesaj 10:15, 28 Mart 2007 (UTC)

Nitelikli katkı ödülü[kaynağı değiştir]

Değerli Pınar, sessizce ve polemiksiz nitelikli katkılarından dolayı yılda bir kez, çok az kişiye dağıtılan "Wikipedi'nin altın parçası" ödülüne tarafımdan layık görüldünüz. Bundan sonraki nitelikli çalışmalarınıza da katkı vermesi dileğiyle.--Etrüsk 10:16, 28 Mart 2007 (UTC)

Selamlar şu her tarafa telif ihlali yapıştıran arkadaşa bir şeyler yapabilir misin.Daha önce sayfaları boşaltmayın diye mesaj attığın arkadaş.kendi sayfasında cevap yazmış.Şu anki yaptığıda bununla ilgili birşey.--Machiavelli' msj 10:43, 28 Mart 2007 (UTC)

Neden Engelemekle Uğraşıyosun ki[kaynağı değiştir]

Burda beni engellemekle vakit geçirirmen için sana bir ücret ödüyolar mı. Beni engellemek bir çözüm olmayacağını bildiğin halde neden hala neden yaptığımı soprmadan engelleyison ki? Bu engellediğin IP yi bir gün sen de alabilirsin.

resim:Rex.png[kaynağı değiştir]

Selam, sadece sayfanın şık görünmesi için yapmıştım, uyarını dikkate alıyorum

iyi çalışmalar... Tyrex_rean 16:45, 30 Mart 2007 (UTC)

Sevgili pınar.. inşaat mühendisliği ile eklediğim konuların başına yani diğerleri ile anlam olarak karışmaması için (inşaat mühendisliği) şeklinde bağlantı koyuyorum. Mesela şu anda taşkın konusunu yazıyorum. burda ne yapmalıyım sence? Çünkü bu maddede anlattığım taşkın, normal bilinen taşkından çok, işin mühendislik kısmı ile ilgili? nasıl yapsam daha uygun olabilir. Katkıda bulunduğun için teşekkür ederim. Yardımını bekliyorum----Ddenkelmesaj 10:48, 31 Mart 2007 (UTC)

benzeri bir madde olmadığının bende farkındayım ama mesela kütle merkezi maddesinde ben bu konunun inşaat mühendisliği ile ilgili kısmını açıklıyorum. normalde kütle merkezi fizik konusudur. nasıl yapıcaz?----Ddenkelmesaj 10:51, 31 Mart 2007 (UTC)
tamam. bende bundan sonra öyle yaparım. aslında o şekilde başlayacaktım fakat yanıltma olmasın diye o şekilde yaptım. Maddeleri ders notlarımdan yorumlayarak girdiğim için inşaat şablonunun kalması umarım bir sorun teşkil etmez. Çok teşekkürler. Kolay gelsin----Ddenkelmesaj 11:01, 31 Mart 2007 (UTC)

Ana sayfadaki sorun hakkında.[kaynağı değiştir]

Merhaba ana sayfadaki hoş geldiniz yazısının alt kısmı ne zamandır tam olarak gözükmüyor. Düzeltebilirseniz sevinirim.--TOBB ETÜ 17:02, 31 Mart 2007 (UTC)

Ben buraya yaklaşık 1 aydır üyeyim ve katkılarından ve başarından dolayı seni tebrik ediyorum. İyi yapıyorsun şu Denizzzz gibi lakap takanlara ve Vandalizmden korunma gibi birşey var mı? Ve de engelleyerk en iyisisini yapıyosun --King-Benji QwEr 10:33, 1 Nisan 2007 (UTC)

BİR TANE DAHA YARDIM[kaynağı değiştir]

Kullanıcı sayfam yok. Nasıl oluşturabilirim?--King-Benji QwEr 10:48, 1 Nisan 2007 (UTC)

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.----Oepidus

Sos Mi Vida maddesi[kaynağı değiştir]

Merhaba Sos mi vida maddesini 12:00, Nisan 2, 2007 tarihli sürümüne tekrar alabilir misiniz?Çünkü detaylı bilgileri o tarihli sürüm içermekte. Teşekürler ---- cemallamec

Sümerce maddesi ve cevirisi[kaynağı değiştir]

Selam Pinar, ben basimdan buyuk bir ise kalkistim ve Sümerce maddesini cevirmeye basladim. Ancak maalesef dili cok agir ve teknik oldugu icin basa cikamiyorum. Acaba bana yardim etmen olasi midir? Cunku bu maddenin bitmesini istiyorum ama ilerliyemiyorum cunku benim ingilizce bilgim daha cok muhendislik agirlikli oldugu icin terimlerin karsiligini tek tek sözlükten bakmam ve yorumlamam gerekiyor. bu sekilde de cogu zaman yanlis yapiyorum. Senden rica etsem bu maddeyi cevirmemde yardimci olur musun? Maddenin "Classification" "Varieties" ve "Phonemic inventory" kısımlarının çevirilerini yapabilir misin? Teşekkür ederim.--Plenumchamber 07:10, 13 Nisan 2007 (UTC)

Başladığını görüyorum ve çok teşekkür ederim. Bitiremediğim için rüyalarıma giriyordu Sümerliler... :))--Plenumchamber 15:30, 13 Nisan 2007 (UTC)

O mu, bu mu ?[kaynağı değiştir]

Merhaba Pınar, şu katkılara bakınca önce kendini sonra da bankasını tanıtıyor diye ikisine de "sil" koydum, ama meğerse maddenin geçmişi varmış. Haklısın. İyi de, şimdi bu kişi o maddede bahsi geçen kişi mi gerçekten :) 1982 doğumlu diyor oysa kendisine. Süryani Orotodoks Kilisesi metropoliti olamaz yani, öyle değil mi? Fakat seçtiği kullanıcı adı uygun olmuyor yani bu durumda, yaşayan kişiler/ünlüler meselesi gereği. Bilmiyorum, kafam karıştı benim. Sevgiler. --Metal Militia ileti 13:59, 17 Nisan 2007 (UTC)

isteğinizi yerine getirdim.--uannis 16:41, 17 Nisan 2007 (UTC)

Verdiğiniz hediye için teşekkür ederim.Vandalizmden ve ilginç! maddelerle uğraşmaktan bunalan birisine iyi gelebiliyormuş bu tür şeyşler.--Machiavelli' msj 10:07, 19 Nisan 2007 (UTC)

Merhabalar 21 Nisan'dayız ancak hala Mart ayından kalan resimleri temizleyemedik.İlgilenir misiniz lütfen.Teşekkürler.

Kategori:Kaynağı belirsiz resimler Kategori:Durumu belirsiz resimler

--Machiavelli' msj 02:32, 21 Nisan 2007 (UTC)

adil kullanım kapsamı ile ilgili[kaynağı değiştir]

Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Kolay gelsin Doma. Hatırla Sevgili maddesine yüklediğin resimlerin hepsi adil kullanım kapsamına giriyor, fakat yasalar gereğince her maddede birden fazla adil kullanım resmi kullanılmamalı. Bu resimlerden maddede kullanılacak olanını belirleyip diğerlerine sil etiketini koyarsan iyi olur --Pinar 07:44, 21 Nisan 2007 (UTC)

Dizi ve TV filmleriyle ilgili madde hazırlarken Lost, Prison Break, Married With Children, Buffy the Vampire Slayer gibi daha önceden hazırlanmış maddeleri ve İngilizce Wikipedia'daki orijinal maddeleri (en:The O.C. en:Prison Break, en:Married with children, en:Lost (TV series)) referans alıyorum. Bu sayfalarda da söz konusu kural ihlal edildiği için adil kullanıma aykırı olduğunu bilmiyordum. Referans sayfaların benden farklı olarak uyduğu bir prosedür var mı yoksa onlar da mı yasal kullanım haklarını ihlal ediyorlar? Bir de bu konuyla ilgili Vikipedi kural sayfasına nasıl ulaşabilirim?
İyi çalışmalar...
Domamesaj 14:29, 21 Nisan 2007 (UTC)

Lüzumsuz maddeler.[kaynağı değiştir]

sana kolay gelsin bu kadar gereksiz maddeyi silmek kolay değil--Ebudun 07:31, 22 Nisan 2007 (UTC)

Selam Pınar, ben iki gün önce bir resim yükledim. Resmi İngilizce Wikipedia'da bulmuştum. Sayfaya bağlantısını belirttim ve lisans etiketi olarak da en wiki dekinin aynısını ekledim. Hatta arkadaşlar bunu seçkin resim adayı olarak göstermişler. Ama ben yaptığım iş doğru mu bilemiyorum hala. Bu resim telifi konularında çömezlikten kurtulamadım da bir türlü. Yanlış birşey yapmış olmak istemem. Commons haricindeki vikilerden resim ekleme konusunda bi açıklama yaparsan sevinirim. Kolay gele... --maderibeyzamsj 10:14, 23 Nisan 2007 (UTC)

Merhaba Metal Militia. Senin bilgisayarında saat kaç görünüyor? Yöneticilik oylamanda süre dolduysa oylamayı kapatabilirim --Pinar 13:33, 23 Nisan 2007 (UTC)

Merhaba Pınar, şu anda bilgisayarın saati 16:37 görünüyor. --Metal Militia ileti 13:37, 23 Nisan 2007 (UTC)
Ozaman tam 20 dakika kaldı :-) --Pinar 13:42, 23 Nisan 2007 (UTC)
Teşekkürler Pınar, azı gitmiş çoğu kalmış :) --Metal Militia ileti 13:44, 23 Nisan 2007 (UTC)

katkılarına bak[kaynağı değiştir]

yaptığın katkılara bakarsan anlarsın sorun kğrt olması değil tabiki--Uannismsj 14:11, 23 Nisan 2007 (UTC)

Boris Yeltsin[kaynağı değiştir]

Selamlar Boris Yeltsin'i ana sayfaya taşır mısın lütfen.Teşekkürler.--Machiavelli' msj 14:23, 23 Nisan 2007 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Teşekkürler Pınar, daha da zengin içerikli, temiz, düzenli, seçkin maddelerle dolu bir Vikipedi'ye, hep birlikte! --Metal Militia ileti 14:31, 23 Nisan 2007 (UTC)

Pinar merhaba! Animal Planet maddesine sil şablonu koymuştum ancak geri almışsınız. (Bu arada bir vandalmışım gibi, değişikliklerimin scriptle geri alınmasından rahatsız olduğumu belirteyim.) Benim silme gerekçesi olarak yazdığım hızlı silme kriteri der ki: "Bir başka Wikimedia projesinde mevcut olan, yabancı dildeki maddeler silinebilir." Animal Planet, olduğu gibi en:Animal Planet maddesinin kopyası, tek bir kelimesi çevirilmemiş, yani hızlı sil ile silinmesi gerekiyor. Sizinle alakası yok, ama benim yöneticilik oylamamda kafama kakıldığı için bu hızlı silme gerekçeleri, biraz takıntılıyım bu konuda. Kolay gelsin. denisutku *:!? 18:44, 23 Nisan 2007 (UTC)

Resimleri nasıl etiketleyebilirim? --King-Benji QwEr 07:42, 24 Nisan 2007 (UTC)

Anlam Ayrımı[kaynağı değiştir]

Merhabalar... Anlam ayrımı sayfasını yapmakta bir kaç problemim mevcut. Mesla gerilim için anlam ayrımı sayfası oluşturdum ( Gerilim ( anlam ayrımı ) ) ancak ilk maddedeki sayfaya şablonuda koyduğum halde sayfada anlam ayrımı sayfasına geri yönlendirme yapılamıyor. Yardım konularında da dediğim probleme ilişkin bir çözüm ya ben bulamadım ya da yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Kolaylıklar dilerim, saygılar...--Tanyel 11:46, 24 Nisan 2007 (UTC)

Selmalar.Resim:Metin oktay.gif resmine Vikipedi:Adil kullanım sayfasındaki madde 10'u karşılamadığı "adil kullanım gerekçesi" belirtilmediği için sil etiketi koymuştum ama gerekçeyi tam olarak açıklamamışım resimlerin çokluğundan dolayı bazen olabildiğince kısa tanımlar yapmak durumunda kalıyorum.--Machiavelli' msj 11:54, 24 Nisan 2007 (UTC)

En vikiden bir örnek vereyim http://en.wikipedia.org/wiki/Image:1994-0207-1.jpg Bu resmi politika bizde tam olarak çevirileri olmasa da sorumlu olmadığımız anlamına gelmiyor.Gerçi bizdeki bütün fair use resimleri bu kurala aykırı bulunuyor ama şimdiye kadar aykırı davranılmış olması bundan sonra da aykırı davranabileceğimizi anlamına gelmiyor.Gene de seninde dediğin gibi Vito'ya danışmak en iyisi.--Machiavelli' msj 12:10, 24 Nisan 2007 (UTC)

Ben kullanıcı sayfamı oluşturdum bakabilirsin istersen. --King-Benji QwEr 12:39, 24 Nisan 2007 (UTC)

Etrüsk Engellenme Nedenleri[kaynağı değiştir]

Sayın Pınar Hanım,

  • 1.Robot kullanıyordu diyorsunuz ve yerleşim yerleri taslaklarının girimini örnek veriyorsunuz. İşte efendim dakikada 5-6 yerleşimyeri girilmiş . Bunu bende önceden yaptığım hazırlıkla, herkesin bildiği kopyala yapıştır tekniği ile yapabilirim. O zaman bende mi robot oluyorum. Yada kullanırken neden bir dakika arkadaş sen bunu izinsiz yapazsın demedinizde şimdi diyorsunuz.
  • 2. LandScape'in kuklasıydı diyorsunuz. Verdiğiniz Örneklere bakıyorum. İskilip, Çorum maddesine katkıda bulunmuş. Muhtemelen bu maddeyi LandScape açtığı için bağlantı kuruyorsunuz. Ee bende bu maddeye katkıda bulundum, O zaman bende LandScape olabilirmiyim acaba? yada adam bot olsa daha iyi olurdu demesi bot kullandığına mı delil oluyor size göre...
  • 3. [1] yazının sonundaki gülümseme açık, adam matrak geçmiş. Şu ana kadar ironi yapmadığı bir yazısına denk gelmedim ben. O'nun tarzı bu olmalı. Buna siz tehdit diyorsunuz anladığım kadarıyla. O zaman bizler ağzımızı hiç açmayalım. Burda bir kişiyi tehdit ettiğini ben görmüyorum. Espri falan yapmıyorsunuz sanırım?
  • 4."Burada cok yeni degilsiniz, bu tur seylerin vandallige girdigini bilmeniz gerek" diyor Citrat. Oda uyarın için teşekkür ederim diyor. Vandallığı zaten kabul etmiyor orada. Bir soru sordu diyede Citrat Onu engellemiş. Herneyse bu deliller bana inandırıcı gelmiyor. Kişi engellenirken gerekçeli kararda ispatlarıyla açıklanmalı bence. Bu şekilde yakışıksız oldu. Yöneticeler bu tür kararları alırken daha hassas inceleme ve değerlendirme yapmalarında topluluğun geleceği ve madde üretimi açısından fayda var kanısındayım.--Alperx 17:34, 24 Nisan 2007 (UTC)
etrüsk konusu oldu bittiye getirilmiş bir konudur.eğer kukla olduğuna inanıyorsanız tamam ama bizede YETERLİ ve KESİN kaynaklar gösterinki bizde inanalım.ya da oylamaya açın etrüsk meselesini.bu kadar insan etrüskü destekliyorsa ve bunbları yapmadığına inanıyorsa bunda bişey vardır değil mi.--Uannismsj 17:39, 24 Nisan 2007 (UTC)

Kişi kategorileri[kaynağı değiştir]

Merhaba Pınar.

Sana bir sorum olacak. Bu günlerde kişi taslakları ile uğraşıyorum ve Biyografi Portalı'nı canlandırmaya çalışıyorum. Biyografi portalı şablonunu girerken bazı kategorileride ekliyorum. Fakat meslek dalı kategorileri inanılmaz derecede karmaşık. Bu konuda bir şey yapabilmemiz mümkün mü? Ne düşünürsün? Bu portala en fazla katkısı olanlardan birisi sen olduğun için sana danışıyorum, hatta sanırım açab bile sensin..Teşekkürler ve iyi çalışmalar...----Ddenkelmesaj 06:50, 25 Nisan 2007 (UTC)

Kategori Birleştirme[kaynağı değiştir]

Merhaba,"Kategori:Aksiyon anime" ve "Kategori:Macera anime" sayfalarını "Macera anime" kategorisi altında birleştirsek olabilir mi? Çünkü birine dahil olan ötekine de dahil olmuş oluyor ve birleştirmek gerekirse Türkçe olanın seçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kategoriyi siz açmışsınız o yüzden danışmadan saygısızlık yapmak istemedim. Teşekkür ederim. |Tinuvielileti 15:47, 27 Nisan 2007 (UTC)

adil kullanım resimleri[kaynağı değiştir]

Selamlar.Dün adil kullanım resimlerinden bahsetmiştik.Bazı tecrübeli vikipedistlere bu konuyu sordum.İlgilenirseniz eğer:Kullanıcı mesaj:Mach#Adil kullanım.Saygılar--Machiavelli' msj 19:54, 25 Nisan 2007 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Çok teşekkürler Pınar :) Ben de siz silerken açıklama kısmında görünen VP:HS - Genel 2, 8, 16 lar nasıl çıkıyor diye düşünüyordum. Ellerin dert görmeye! --Metal Militia ileti 06:45, 26 Nisan 2007 (UTC)

Görüldüğü yerde ve anda Uğur'un ifadesi alınacak o halde :).. anlaşılmıştır. Çok teşekkürler tekrar Pınar, sana da iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 06:57, 26 Nisan 2007 (UTC)
Demek Uğur'unki daha güzel. HIH!
Eheh onlar çoktan güncellendi bu arada. Benim monobook'u aynen kopyalarsan hem Uğur'unkileri hem de benimkileri kullanabilirsin en yeni haliyle. Ayrıca kalem filan da veriyoruz, firmamızın promosyonu.--Vito Genovese 08:38, 26 Nisan 2007 (UTC)

Çember diyagramlar[kaynağı değiştir]

Selam Pınar, eline sağlık çok güzel olmuş. Ancak iki sayı hatalıydı = Diğerleri %5,92 değil %5,95 ve Argu grubu %0,0031 değil %0,03 olması gerekirdi. Sonradan düzeltmiştim sayıları görmemişsin galiba. Bu şekildede kullanabilirim okadar önemli değil aslında, ama düzeltebilirsen tabi mükemmel olurdu? selamlar --Erdall 12:54, 26 Nisan 2007 (UTC)

Zahmetin için teşekkürler, çok şık oldu. Eğer yine diyagram lazım olursa sana başvururum artık:-) Eline sağlık, kolay gelsin. --Erdall 03:13, 27 Nisan 2007 (UTC)

Merhaba. Ben Lost'un bölümlerini eklerken ...And Found (Lost) ekledim fakat sanırım başında nokta olduğundan sayfa görüntülenemiyor. Ben de o bölüm için And Found (Lost) maddesini açtım, ...'lı olanın silinmesini istiyorum ama silinecek diye işaretlemek için de açamıyorum. Ne yapabilirim silinmesi için? Sevgiler, --LostMyMind 14:48, 27 Nisan 2007 (UTC)

Merhaba, ben maddeyi görebiliyorum, belki sizin bilgisayarınızda bir sorun olabilir. And Found (Lost) maddesinden Maderibeyza tarafından yönlendirme yapılmış fakat yine de silmek istiyorsaniz {{sil}} yazmanız yeterli. Kolay gelsin --Pinar 06:08, 28 Nisan 2007 (UTC
Merhaba, benim soru sordugumu görünce Maderibeyza halletmis o maddedeki sorunu, silinmesine gerek yok artik. Tesekkür ederim. Sevgiler, --LostMyMind 09:10, 30 Nisan 2007 (UTC)

yönetici olmak ne demek?viki yönetici ne işe yarar?--88.244.25.125 11:35, 29 Nisan 2007 (UTC)

--Mekanik 11:36, 29 Nisan 2007 (UTC)

Tatmin edici bir cevap idi teşekkür ederim.Çalışmalarıma bilişim konusundaki yetersizliğim için başlayamıyorum,üzgünüm.--Mekanik 14:23, 30 Nisan 2007 (UTC)