Kullanıcı mesaj:Oktaytanhu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz Oktaytanhu![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da yandaki yeşil el işaretinin gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... --Kemal K.ileti 15:50, 26 Ekim 2008 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
中文: 你不会说土耳其语吗?点击这里
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки   其他語言

Muratsahinmesaj 20:56, 27 Haziran 2009 (UTC)

Muratsahinmesaj 21:03, 27 Haziran 2009 (UTC)

Muratsahinmesaj 21:11, 27 Haziran 2009 (UTC)

Muratsahinmesaj 21:17, 27 Haziran 2009 (UTC)

Muratsahinmesaj 21:18, 27 Haziran 2009 (UTC)

Lütfen mesajlarınızı çıkarmayınız.[kaynağı değiştir]

Kendi mesaj(laşma) sayfanızdaki içeriği değiştirmekte özgür olmakla birlikte, size gönderilen mesajları silmeniz Vikipedi'de hoş karşılanmayan bir tutumdur. Takdir edersiniz ki, diğer kullanıcılarla olan yazışmalarınızı, hem sizin hem de diğer kullanıcıların kolaylıkla takip edebilmesi açısından mesaj sayfanızdaki içeriğin silinmemesi gerekir. Aslında yaptığınız, tam olarak bir silme de olmayıp, sayfayı boşaltmaktan ibarettir. Zira, silme işlemini sadece hizmetliler gerçekleştirebilir. İsterseniz, mesaj sayfanızı burada anlatıldığı şekilde arşivleyebilirsiniz. Maddeleri taşıma ve yeniden adlandırma hakkında daha fazla şey öğrenmek için bu yardım sayfasına da bir göz atabilirsiniz.
C. Jones msj 10:02, 15 Temmuz 2009 (UTC)
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoş geldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, sayfa boşaltma, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler.

--Kadirmesaj sayfam 20:42, 31 Temmuz 2009 (UTC)

Bu vandallık yaptığım için aldığım bir uyarı mı; yoksa 'ileride yaparsın belki, biz şimdiden uyaralım' gibi bir düşüncenin ürünü mü? Belki de genelde herkese yollanan bir kalıptır ve 'çaylak' olduğumdan ötürü, ekleniş manasını tam anlamamış olabilirim(ki sanırım öyle :) ).

Eğer vandallık kapsamında birşey yapmışsam, ne olduğunu söyleyebilir misiniz('boş, hakaret içerikli' tabirleriyle yaptığım değişiklik ve açtığım maddeleri ilişkilendiremedim zira)? Üstünkörü okuduğum kurallar içinde gözden kaçırmış olabileceğim bir kuralı ihlal etmiş (zannetmiyorum ama...) olabilirim.--Oktaytanhu 11:18, 1 Ağustos 2009 (UTC)

Öncelikle cevap vermek için kendi mesaj sayfanızı değil, cevap vereceğiniz kullanıcının sayfasını tercih etmelisiniz. Bazı kuralları hemen kavrayabilmeniz zor olsada vanalizmin yasak olduğunu bir an evvel kavrayıp vandalizm içeren değişikliklerden uzak durmanız sizin yararınıza olacaktır. Timur maddesini bu şekilde bozduğunuzdan dolayı bu mesajı aldınız. --Kadirmesaj sayfam 17:41, 1 Ağustos 2009 (UTC)

  • Tabiiki ben ve diğer vikipedistler iyi niyetli ve katıda bulunmak isteyen tüm kullanıcıların her zaman yanındayız. Vikipediyi sabotaj edenlerin ise her zaman karşısındayız. Size tavsiyem biçem el kitabına göre maddeler girmeniz ve özellikle yüklediğiniz resimler konusunda titiz davranmanız.

Bir ihtiyacınız olduğunda bir mesaj ötenizdeyim. İyi günler, iyi çalışmalar. --Kadirmesaj sayfam 15:18, 2 Ağustos 2009 (UTC)

Merhaba sayın Oktaytanhu. Sayın Fagus ile görüşüp onayladığımız bir proje var. Şöyle ki: Seçkin madde yaratmak amacıyla Hayvanbilim projesi çerçevesinde zoolojik içerikli maddeler seçerek bu maddelerin başlıklarını kullanıcılar arasında paylaştıracağız. Örneğin tırtak ile ilgili bir madde yazarken bir kullanıcı morfoloji bölümünü, bir başka kullanıcı coğrafi dağılım başlığını geliştirecek. Bu projede sayın Fagus ve bana eşlik ederseniz çok mutlu oluruz. Yanıtınızı bekliyorum. İlginize şimdiden teşekkürler.

 The Emirr İletiKatkılarTasarılar 09:44, 07 Eylül 2009 (UTC)

Teşekkürler, iyi günler.  The Emirr İletiKatkılarTasarılar 10:21, 07 Eylül 2009 (UTC)

Merhaba. İstediğiniz bir kategori var mı (sınıflandırma, beslenme, üreme, insanla ilişkisi, korunma durumu, düşmanlar vb.)?

 The Emirr İletiKatkılarTasarılar 18:30, 10 Eylül 2009 (UTC)

Merhaba Oktaytanhu. Görev dağılımı burada verilmiştir. İyi günler.

 The Emirr İletiKatkılarTasarılar 13:30, 11 Eylül 2009 (UTC)

Merhaba Oktaytanhu. Lütfen size verilen Davranış kategorisine sayın Gökhan'a ait olan Avlanma ve Beslenme başlığını eklemeyiniz. Kaynak için başvurabilirsiniz. Teşekkürler. İyi günler.

 The Emirr İletiKatkılarTasarılar 20:59, 12 Eylül 2009 (UTC)

Seçkin resim oylaması[kaynağı değiştir]

Merhaba. Zooloji'yle ilgilendiğinizi gördüm, birde kullanıcı sayfanıza bir dinozor resmi koymuşsunuz, acaba Vikipedi:Seçkin resim adayları/Achelousaurus dinosaur.png sayfasındaki Seçkin Resim oylamasında görüş belirtebilir misiniz? --İnfoCan 15:30, 23 Aralık 2009 (UTC)

"Biliyor muydunuz?" adaylığı[kaynağı değiştir]

Merhaba. Üzerinde çalışmış olduğunuz Macaroni pengueni maddesini, Ana Sayfa'da, Vikipedi:Biliyor muydunuz bölümünde çıkması için aday gösterdim. Maddeye bağlantı veren bilgi cümlesini şurada görebilirsiniz, arzu ederseniz onu dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. İnfoCan 14:54, 20 Ocak 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Oktaytanhu,

Jimmy Wales, yarın bir konferans için İstanbul'da olacak ve konferanstan sonra vaktinin bir kısmında Türkiye'deki Vikipedistler ile buluşmayı planlıyor.

Sizin de buluşmaya katılımınız bizim için önemli. Konu ile ilgili gelişmeleri köy çeşmesinden takip edebilirsiniz.

Güvenlik tedbirleri gereği görüşmeye katılacak kişilerin isimlerinin önceden belirlenip bildirilmesi gerekiyor.

İsminizin listeye eklenmesi için en kısa sürede bana e-posta veya mesaj atmanız gerekli.

İletişim ve ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız bana e-posta gönderebilir veya mesaj sayfamdan bana yazabilirsiniz.


Önemli: Ayrıca bir telefon numarası belirtmeniz yarınki iletişim için kolaylık sağlayacaktır ve önemlidir. E-postanıza yanıt olarak kendi telefon numaramı size ileteceğim.


Görüşmenin tarihi ve saati:

5 Ekim 2011 Çarşamba - 16:00, Lütfen belirtilen saatten daha önce alanda bulunmaya özen gösteriniz görüşmenin kısa sürmesi planlanıyor

Görüşmenin yapılacağı yer:

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Harbiye, İstanbul


Bu mesaj, İstanbul'da yaşadığını belirten Vikipedistlere, bilgilendirme amacıyla gönderilmiştir.

Yarın görüşmek ümidiyle... Nazif İLBEK 20:49, 4 Ekim 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Oktaytanhu,

Vikipedistleri biraraya getirmek ve başta Vikipedi olmak üzere Türkçe Wikimedia projelerini tanıtmak amacıyla bir buluşma yapılması planlıyor.

Sizin de buluşmada aramızda olmanız bizleri memnun edecektir. Konu ile ilgili tüm gelişmeler için lütfen proje sayfasını takip ediniz.


Buluşmanın tarihi ve saati:

26 Kasım 2011 Cumartesi - 15:00

Buluşmanın yapılacağı yer:

Taksim, Beyoğlu, İstanbul, Katılımcı sayısına göre organizasyon mekanı belirlenecektir.


Buluşmada sizi de görebilmek ümidiyle...

en:Macaroni Penguin#Behaviour

Merhabalar. Bu projeye bence iyi bir hayat öpücüğü gerekli. Ne dersiniz? Bence hemen çalışmaya başlayalım, katılımcı sayısını artıralım ve ayın projesini düzenli olarak uygulanabilir hale getirelim. Değerli katkılarınızla proje için umudum bir hayli artacak. Şimdiden teşekkürler. İyi günler.

 The Emirr İleti 19:07, 02 Aralık 2011 (UTC+4)

SakhalinioBuyrun beniiiim? 07:17, 22 Mayıs 2016 (UTC)

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.