Kullanıcı mesaj:Naccos

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Veni, Vidi, Viki

Geldim, Gördüm, Vikiledim

Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye Hoşgeldiniz![kaynağı değiştir]

Kullanıcıların katkılarıyla oluşan özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Viki'ye alışmanız için birkaç küçük ipucu:

  • Vikipedi bir ansiklopedi projesidir. Ansiklopedik olmayan içerik Vikipedi'de kullanılmaz.
  • Sayfanın üst kısmındaki "değiştir" butonunu tıklayarak istediğiniz sayfada değişiklik yapabilirsiniz.
  • Bu butonu tıkladığınızda önünüze madde içeriği gelecek. Bu içeriğe yeni bilgiler ekleyebilirsiniz.
  • Eklediğiniz bilgilerdeki belli kelimeleri [[çift köşeli parantez]] içine alarak bu isimli Vikipedi maddelerine bağlantı verebilirsiniz.
  • Belli kelimeleri '''üç tırnak''' içine alarak kalın yazı, ''iki tırnak'' içine alarak italik yazı ekleyebilirsiniz.
  • Tek sınırlamamız, Vikipedi'ye kesinlikle kopyala/yapıştır yöntemiyle bilgi eklememeniz. Diğer web sitelerinde bulunan bilgiler aksi belirtilmedikçe teliflidir. Vikipedi'de telifli içerik bulundurulmaz, Vikipedi'deki tüm bilgiler kamu malıdır.

Şimdiden iyi çalışmalar dilerim. Eğer bir sorunuz olursa burayı tıklayarak bana mesaj bırakabilir veya danışma masamıza mesaj bırakarak başka bir Vikipedist'ten cevap alabilirsiniz. Cesur olun, yazılacak daha çok madde, paylaşılacak çok bilgi var! Şimdiden iyi çalışmalar.



--Khutuckmsj 13:55, 9 Nisan 2011 (UTC)


taysin (mesaj) 19:51, 18 Nisan 2011 (UTC)

taysin (mesaj) 22:25, 27 Mayıs 2011 (UTC)

Telif ihlali[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Superyetkinileti 16:31, 28 Mayıs 2011 (UTC)


Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Naccos,

Jimmy Wales, yarın bir konferans için İstanbul'da olacak ve konferanstan sonra vaktinin bir kısmında Türkiye'deki Vikipedistler ile buluşmayı planlıyor.

Sizin de buluşmaya katılımınız bizim için önemli. Konu ile ilgili gelişmeleri köy çeşmesinden takip edebilirsiniz.

Güvenlik tedbirleri gereği görüşmeye katılacak kişilerin isimlerinin önceden belirlenip bildirilmesi gerekiyor.

İsminizin listeye eklenmesi için en kısa sürede bana e-posta veya mesaj atmanız gerekli.

İletişim ve ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız bana e-posta gönderebilir veya mesaj sayfamdan bana yazabilirsiniz.


Öne

Telif hakkı var kullanmayın[kaynağı değiştir]

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir politika ihlalidir ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- вяí¢αи76ileti 10:01, 18 Mart 2012 (UTC)


Dosya:Skarabeler.JPG[kaynağı değiştir]

Merhabalar. İnşallah hala buraları okuyorsunuzdur. Dosya:Skarabeler.JPG için kendi çalışmam demişsiniz. Şu anki lisansın yanlış olduğu kesin. Eğer dosyanın burada kalmasını istiyorsanız, uygun bir lisans ekleyebilir misiniz? Kamu malı olarak, GFDL (GÖBL) lisansları veya çeşitli Creative Commons lisansları ile yayınlayabilirsiniz. Adil kullanıma uygun bir durum aklıma gelmiyor (şu an belirtilenin aksine logo olmadığı kesin mesela), varsa uygun bir durum o şekilde de yayınlayabilirsiniz. Kolay gelsin. --Deniz (mesaj) 18:51, 29 Aralık 2016 (UTC)