Kullanıcı mesaj:MucOnur

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: MediaWiki message delivery tarafından 23 gün önce Sevgili MucOnur, yardımına ihtiyacımız var! başlığına
               ''MESAJ SAYFAMA HOŞ GELDİNİZ! MESAJINIZI ÜSTTEKİ + YA TIKLAYARAK YAZABİLİRSİNİZ.''
Merhaba MucOnur, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katkıda bulunduğu Vikipedi'ye hoş geldiniz. Katkıda bulunmak için yapmanız gereken tek şey, üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik ve kişisel saldırıdan uzak olmasına, hakaret içerikli ve en önemlisi telif ihlali barındırıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst üçüncü sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Danışma Masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Deneyimli kullanıcılarımız yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Herhangi bir sorununuzda, diğer kullanıcılarla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
Ελληνικά: Δεν ξέρεις Τουρκικά; Κάντε κλικ εδώ.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Kolay gelsin.. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:42, 11 Kasım 2014 (UTC)

Oluşturduğunuz MucOnur maddesi hızlı silme kriterlerinden "G1. Hiçbir anlam içermeyen içerikli sayfalar silinebilir." kriterini sağladığından silinmesi için işaretlendi. Lütfen ilgili politika ve yönergeleri okumadan maddeyi tekrardan oluşturmayınız. Israrlı tavırlarınız engellenmenize neden olabilir. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. Mavrikantmsj 14:59, 29 Kasım 2014 (UTC)

Yanlışlıkla MADDE olarak açtığım MucOnur sayfasını KULLANICI olarak dEeğiştirdim. Kontrol eder misinizBu imzasız yazı MucOnur (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bende öyle düşünmüştüm. MucOnur sayfasını silmek için sayfanın başına şunu ekleyebilirsiniz: {{sil|G6: Kullanıcı talebi}} Kolay gelsin. --Mavrikantmsj 17:00, 29 Kasım 2014 (UTC)

Ömer onan sayfasındaki değişiklik[kaynağı değiştir]

Merhaba, yanılmıyorsam Ömer Onan son olarak Fenerbahçe'De oynarken emekli oldu ve takım menajerliği görevine getirildi. Fakat bununla ilgili yapmış olduğum değişikliği geri almışsınız, nedenini öğrenebilir miyim? Şimdiden teşekkürler. MucOnur (mesaj) 14:34, 3 Aralık 2014 (UTC)

Ufak bir yanlışlık olmuş. Yaptığınız değişikliği geri getirdim. -KuzeyliAdam

Teşekkürler, iyi çalışmalar. MucOnur (mesaj)

Merhabalar MucOnur, size Superyetkin tarafından Beyaz listeye alındığınızı bildirmek isterim. Yani bunun anlamı artık yaptığınız değişilikler ve açtığınız yeni sayfalar herhangi bir onay gerekmeksizin yayınlanacaktır. Sadece tek şekilde onay gerekebilir, sizin yapacağınız değişiklikten önce onaysız bir kullanıcı sayfada değişiklik yaptı ise o zaman onay gerekecek. Katkılarının devam etmesi dileklerimle, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 14:10, 4 Aralık 2014 (UTC)

Teşekkurler, iyi çalismalar MucOnur (mesaj) 13:56, 5 Aralık 2014 (UTC)

Hoş geldiniz MucOnur![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:26, 19 Aralık 2014 (UTC)

Merhaba, Vikipedi'de son değişiklikler devriyesi olarak görev yapmayı az da olsa yükünüzü hafifletmeyi çok isterim fakat bilgisayarımdan kaynaklanan ve uzun zamandır çözülmeye çalışılan bir sorun var. Bu yüzden Vikipedi'ye fazla girememekteyim. Fakat bu sorun düzelir düzelmez elbetteki bu görevi yapmayı çok isterim. İyi çalışmalar MucOnur (mesaj) 14:38, 19 Aralık 2014 (UTC)

Merhaba, sizin zaten incelenmekte olan bir devriyelik başvurunuz var. Katkılarınız yeterli olmadığı, topluluğa şimdilik güven vermediği için karara bağlanmamış. Bilgisayarınızdan kaynaklanan sorunu bir an önce çözmeniz ve Vikipedi'ye katkı yapmaya devam etmeniz dileğiyle. İyi Vikiler :) --Mavrikantmsj 18:32, 19 Aralık 2014 (UTC)

Spor maddelerinin adlandırılması ve standart oluşturulması[kaynağı değiştir]

Selam. Başlıktaki konu üzerine şurada bir öneri listesi var. Konu hakkında yorum yapmanızı, önerilerde bulunmanı rica edeceğiz. Fenerli1978Buyrun beniiiim? 02:52, 26 Mart 2015 (UTC)

Şükrü Saracoğlu[kaynağı değiştir]

Selam fenerli, fark etmişsindir son birkaç gündür Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu maddesi aşırı vandalizme uğruyor. Yanılmıyorsam sen koruma altına alabiliyorsun, bi bakabilir misin? Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. MucOnurmesaj 13:57, 17 Haziran 2015 (UTC)

Selamlar MucOnur, şu anda bir geri alma yaptım. Şimdilik bi bekleyelim devamında sayfayı korumaya alırız. Uyarın için çok teşekkürler. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 14:41, 17 Haziran 2015 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje: Spor için yeni bir iş birliği projesi oluşturuldu. Katılımınızı bekleriz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:04, 8 Eylül 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

Merhaba. Eylül ayının yarısından fazlasını geride bırakmamıza rağmen Vikiproje:Spor kapsamındaki iş birliği projesine yeteri kadar katılım olmadı. Katılımlarınızı bekleriz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 01:44, 19 Eylül 2017 (UTC)

VikiProje:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Ekim aynının iş birliği projesi olarak belirlenen Asya Kış Oyunları maddelerinin açılması projesine henüz katılım olmadı :( Hep birlikte hareket ederek projeyi canlandırabilir, iş birliği ile eksiklerimizi giderebiliriz :) Katılımlarınızı bekliyoruz.--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:21, 28 Ekim 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor ayın iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Kasım ayının iş birliği projesi "Birden fazla altın Olimpiyat madalyası kazanan sporcu maddelerinin açılması" olarak belirlenmiştir. Tüm proje üyelerinin katılımını beklemekteyiz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 06:56, 2 Kasım 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. 2017'nin Kasım ayı için Vikiproje:Spor kapsamında gerçekleştirilen Birden fazla altın Olimpiyat madalyası kazanan sporcu maddelerinin açılması konulu iş birliği projesine katılımlarınızı bekleriz :) İyi günler.--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:04, 19 Kasım 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında 2017'nin Aralık ayının iş birliği projesi uluslararası spor federasyonu maddelerinin açılması olarak belirlenmiştir. Siz de projenin bir parçası olarak Vikipedi'mizdeki eksikliklerin giderilmesine yardımcı olabilirsiniz :) İyi günler.--MediaWiki message delivery (mesaj) 04:27, 1 Aralık 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Aralık 2017'nin iş birliği projesi olarak belirlenen "uluslararası spor federasyonu maddelerinin açılması" projesinde ayın yarısına gelindi. Katılımlarınızı bekliyoruz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 04:17, 15 Aralık 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor Ocak 2018 iş projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Ocak 2018'in iş birliği projesi, spor ile ilgili madde isteklerinin oluşturulması olarak belirlendi. Katılımınızı bekliyoruz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 08:40, 2 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Şubat 2018'in İş Birliği Projesi, Kış Olimpiyatları programındaki spor maddelerinin oluşturulması olarak belirlendi. Katılımınızı bekliyoruz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:43, 31 Ocak 2018 (UTC)

Vikiproje:Spor tartışması[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje:Spor kapsamında yeni bir tartışma mevcut. Fikrini belirtebilirsen sevinirim :) İyi günler.--MediaWiki message delivery (mesaj) 07.59, 21 Şubat 2018 (UTC)Yanıtla

Vikiproje:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Mayıs 2018'in iş birliği projesi Olimpik sporların dünya şampiyonalarının maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Katkılarınızı beklemekteyiz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.51, 1 Mayıs 2018 (UTC)Yanıtla

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.776 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.700 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ Yanıtla

Sevgili MucOnur, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili MucOnur, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)Yanıtla