Kullanıcı mesaj:Medaviki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

abcd--Medaviki 11:05, 28 Haziran 2006 (UTC)

Merhaba Medaviki, Türkçe bir ansiklopedi oluşturma projesi olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Vikipedi, diğer kardeşleriyle birlikte geniş bir ailedir:

  • Bir konu hakkında ansiklopedik bilgi vermek istiyorsan Vikipedi'ye
  • Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsan Vikikaynak'a
  • Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsan Vikisözlük'e
  • Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsan Vikikitap'a
  • Özlü sözleri eklemek istiyorsan Vikisöz'e

katkıda bulunabilirsin. Kolay gelsin. - Noumenon mesajkatkılar 11:07, 28 Haziran 2006 (UTC)

Sanırım bu sitenin botu olmalı. Güzel bir uygulama hoşuma gitti.--Medaviki 11:14, 28 Haziran 2006 (UTC)

Üsteki yer alan mesaj sayfası beni neden buraya yönlendiriyor ben başkasına sormak istiyorum. Neyi yanlış yaptım anlamaya çalışıyorum.--Medaviki 12:01, 28 Haziran 2006 (UTC)

  • Bot değil, Vikipedistler yeni gelenlere hoşgeldin mesajı atabiliyor, bu mesajda Vikipedi ile ilgili bazı yararlı bağlantılar var. Sizi buraya yönlendiriyor çünkü burası sizin mesaj sayfanız. Yardım konularında daha fazla bilgi için Yardım:İçindekiler'e göz atabilirsiniz. Ayrıca sanırım İlkeler ve Kuralları aramışsınız bulamamışsınız: Vikipedi:İlkeler ve Kurallar'da bulabilirsiniz. Evet kullanıcı hesabı açtıysanız iptal ettirme şansınız yok. Kısaca bu sitenin tanıtımı ve ne olduğu için Vikipedi:Vikipedi ne değildir sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 15:12, 28 Haziran 2006 (UTC)

Bu arkadaş buraya ilk geldiğimde okuduğum sayfada olan kişi olmalı. O sayfada kararı açıkladığına göre burada birşeyler olmalı gönüllüler adına... Sayın Uğur, bir miktar bilgiye ihtiyaç duydum kendi sayfama yazdım ama o konularda nasıl bilgi alacağım konusunda bana yazan olmadı henüz. Bilgi yada bağlamlı sayfa adları yada kısayolları verebilirseniz sevinirim.--Medaviki 11:49, 28 Haziran 2006 (UTC)

Silme işlemini gördüm sayfanızın hemen üstünde VP:SAM safyasındaki kurallara göre bir oylama yapıldı ben sadece sonuca göre kararı en üste yazdım:) Kararı ben vermedim yani. Yardım:İçindekiler sayfasında ve özellikle size gelmiş olan ilk mesajdaki bağlantılarda sorularınızın cevabını bulabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Ugur Basakmesaj 12:04, 28 Haziran 2006 (UTC)

Tartışma Sayfaları[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,

Tartışma sayfalarında genelde konu ile ilgili düşüncelerimizi ortaya koymuyoruz; maddedeki içeriğin eksik, geliştirilmesi gereken yanlarını, sorunlarını vb. ele alıyor, diğer Vikipedistlerle bunları tartışıyoruz. İyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 16:00, 28 Haziran 2006 (UTC)

cvp:yardım için teşekkür ve az önce yazdığım kişi hakları eleştirisi hakkında kısa not[kaynağı değiştir]

Burada konumuzu tam olarak bilmemekle birlikte ilk geldiğim sayfada edindiğim izlenime göre 'admin' gibi konumunuz olmalı. Lütfen az önce yazdıklarımı okyunuz. Bir sayfaya çok uzun eleştiri yazdım kişi haklarını çok arka plana atmışsınız sitede. Benim gibi ilk gelen kişilerin ilk önce görmesi gereken konu eğer üye olacaksa ilk okumaları gereken konular sizin yada patronunuzun hakları değildir. Siz zaten oradasınız sizin haklarınızdan önce benim kişi olarak kendi haklarımı bilmeye ihtiyacım var ve üzgünüm ki bu konuda işi bilgi olan bir sitede bu konuları nasıl önemsemezsiniz. Şimdi ben birinci tekil şahıs olarak o maddeleri okusam ve üyelikten ölsemde çıkamadığımı öğrensem üye olmak için çok düşünürdüm ve siteyi anonim olarak inceler gerek duyar ve doğru işer yaptığınız kanısına kapılırsam üye olur aksi halde olmazdım. Burada örtük bir site sahibinin art niyeti olmalı bunun başka açıklaması yok. Eğer sahibi değilseniz sahibine iletmeniz hem sizin hemde onların adına yararlı olacaktır. İlk gelenin burnunun içine nazikçe sokmalısınız haklarını önce ve öncelikle okutmayı sağlayınız haklarını. Site içinde iç bağlantı dediğiniz mevzu hoş ama bazı şeylere yöneylem açısından kolayca ulaşım zorluğu var kullanımda. İçerik hakkında yorumda bulunamayacağım şimdilik ama sonuçta bilgi nesnelse ne ala! --Medaviki 12:56, 28 Haziran 2006 (UTC)

http://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi_tart%C4%B1%C5%9Fma:%C4%B0lkeler_ve_kurallar buraya yazdıklarımı lütfen dikkatle okuyunuz!

Tekrar merhaba, yönetici olarak geçiyor. Fakat yöneticilerinde hakları kullanıcılarla eşit. Vikipedi'de patron vs. böyle bir düzen yok. Ek olarak profesyonel bir sistem de yok burada. İsteyen istediği sayfayı düzenleyebiliyor, bilgilerin erişimini kolaylaıştırmam için çaba harcıyor vs. Yani ulaştığınız yada ulaşamadığınız bilgiler tüm üyelerin çabalarıyla oluşmuş durumda. Eklediğiniz bilgileri gördüm, ama bunları tek başıma yapmam yoğun ve ağır bir iş:) Tüm kullanıcılarla zaman içinde yapılacağını düşünüyorum. İyi çalışmalar --Ugur Basakmesaj 17:19, 28 Haziran 2006 (UTC)