Kullanıcı:Medaviki

Vikipedi, özgür ansiklopedi


HAHAHAHAHAHA Shaq at White House
















Az önce wikipediada tahta denen yerde yazımı yazdım. Kamu lisansından bahsetmiş burada telif hukukuna azami riayet olmalı bu hoş ama benim aradığım madde yok işte ne yapsam şimdi.


Bu tahta niye explorerı kilitlemiş olabilir ki? Az önce son 5 yıldır kısaltmadığım tüm saçlarımı 3 numara yaptım ve akşam eve gitmeden maillerime bakmak için yol üzerinde bulunan bir kafeye girdim. Postamda yer alan bir konuda google yapmam gerekti arkadaş akıl kundaklaması diye bir şeyden bahsetmiş tam kavrayamadığım için... ama gelgör ki wikipedia olarak karşıma ilk çıkan bir yerde bu var gözüktü ama sayfa silinmiş sanırım. Ne oylaması yapılmışsa işte onla silmiş birileri en başta Uğur diye bir isim karar açıklaması yapmış... Ne demekse silinmiş olmak bilgi yoksa bu google beni neden buraya getirdi. Gelmişken üye olayım dedim işte. Okuduklarımdan anladığım burada gönüllü bir ortam olmalı. Umarım gönüllü ortamda gönül kıranlar ve gönül koyanlar yoktur.--Medaviki 11:04, 28 Haziran 2006 (UTC)


Evet imzam olmuş ama sanırım bu sayfa bana ait olduğundan olmalı imzam siyah ama kulağında tartışma yazan sayfada niye mavi ve üzerine gelince link veriyor ki?


Az önce site botu bir hoşgeldin yazmış tartışma sayfama içinde yararlı link ve bağlantılar vardı ama yasal haklarım ve sorumluluklarım neyse bunlar daha öncelikli kendi adıma ama nasıl bulacağım öyle bir sayfa varsa yada sayfalar bütünü... Esas o lazım eğer okuyan varsa yazdıklarımı o konuları bilmem ve öğrenmem lazım. Hangi haklarımdan feragat edeceğim neleri koruyacağım yani hangi haklarım saklı kalabilecek gerektiğinde kullanmak üzere. Yada feragat etmem istenenen tüm konu ve alanlar nelerdir... Bunları nerede bulacağım... Esas sorunum bu oldu şimdi :(

Sayfa altında yer alan bağlantılar hep site sahibi şirketi koruma altına alma amaçlı doğal olarak ama benim haklarım nerede? siteyle yahut üçüncü taraflarla olan sorunlarımı nasıl halledeceğim. Örneğin site sahibinin ülke hukuku dışında kalan konularda üçüncü taraflarla ilişkilerde neler geçerli, site süreçleri neler? Kendi hukukumu zaten biliyorum ama buranın hukuku esas önemli olan değil mi? Bunun ilk gelenden gizlenmesinde kasıt yoktur umarım.

Aradıklarımı buldum umarım katkı vermeme engel bir durum görmem içeriklerinde!


Katkıda Bulunanlar İçin Bilgiler[değiştir | kaynağı değiştir]


bu ksayol lazım olacak: http://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi_tart%C4%B1%C5%9Fma:%C4%B0lkeler_ve_kurallar