Kullanıcı mesaj:Lvnt06

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoş geldiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Lvnt06, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz.

Herkesin katkıda bulunup geliştirebileceği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye sizin de aktif katılımlarınızı bekliyoruz.

Eğer nasıl katkıda bulunacağınızı bilmiyorsanız bir videolu anlatım veya yardım sayfası sizin için faydalı olabilir.

İlk zamanlarda bazı hatalar yapmanız tüm kullanıcılar tarafından anlayışla karşılanacaktır fakat Vikipedi'nin diğer politikalarını da en kısa sürede inceleyeceğinizi umuyorum.

Ayrıca herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden, mesaj sayfamı kullanarak bana ulaşabilirsiniz.

Kullanıcılar ile nasıl iletişim kuracağınızı ise bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim... Nazif İLBEK 20:55, 30 Eylül 2011 (UTC)

Vikipedi'de yeniyim . :)[kaynağı değiştir]

Ben Vikipedi ye resim eklemek istiyorum. Yıldız Masalı diye bi dizi varda . onun vikipedi bilgilerini ekledim ama resimde eklemek isterim nasıl yapıcam ? Bu imzasız yazı Lvnt06 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Türkçe Vikipedi'ye Vikipedi:Yükle sayfasını kullanarak resim yükleyebilirsiniz. Fakat yeni kullanıcılar ilk 4 gün içerisinde resim yükleyemezler. Bu sürenin dolmasını beklemenizi tavsiye ederim. Daha sonrasında belirttiğim sayfadaki açıklamaları okuyarak ve özellikle lisans ve kaynak bilgilerine özen göstererek yeni dosyalar yükleyebilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşarsanız veya bir sorunuz olursa aynı şekilde ve hiç çekinmeden bana ulaşabilirsiniz. Kolay gelsin. Nazif İLBEK 23:36, 1 Ekim 2011 (UTC)

http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Y%C4%B1ld%C4%B1z-masal%C4%B122.jpg#filelinks

vikipediye resimimi ekledim fakat bu resimi sayfaya nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum :) bana yardımcı olurmusunuz ?

link - buraya ekliyeceğim - http://tr.wikipedia.org/wiki/Y%C4%B1ld%C4%B1z_Masal%C4%B1 Bu imzasız yazı Lvnt06 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar. Yıldız Masalı sayfasından gördüğüm üzere resmi eklemişsiniz fakat o resmin kısa süre içerisinde silineceğini belirtmek isterim. Çünkü siz kaynak ve lisans bilgilerini eklememişsiniz. Dosya yüklerken dikkat edilmesi gereken hususları ve açıklamaları okumadığınızı düşünüyorum. Bu sebeple, Vikipedi:Yükle sayfasındaki ve ilerledikçe her adımdaki açıklamaları lütfen dikkatle okuyunuz. Herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden mesaj yazarak iletebilirsiniz. Kolay gelsin. Nazif İLBEK 15:57, 6 Ekim 2011 (UTC)

Sadrettinmesaj 20:11, 6 Ekim 2011 (UTC)

Reality 15:01, 9 Ekim 2011 (UTC)

Reality 15:01, 9 Ekim 2011 (UTC)

Reality 15:01, 9 Ekim 2011 (UTC)

Utku Tanrıveremesaj 08:07, 7 Ocak 2012 (UTC)

Utku Tanrıveremesaj 08:07, 7 Ocak 2012 (UTC)

Utku Tanrıveremesaj 08:07, 7 Ocak 2012 (UTC)

Utku Tanrıveremesaj 08:07, 7 Ocak 2012 (UTC)

Utku Tanrıveremesaj 08:07, 7 Ocak 2012 (UTC)


Utku Tanrıveremesaj 09:33, 8 Ocak 2012 (UTC)

Lütfen robot çeviri kullanmayınız...[kaynağı değiştir]

Robot çeviri eklemeyin.
Lütfen, çeşitli programlar ya da web sayfaları aracılığıyla Türkçe dışında bir dilden çevirisi yapılmış sayfaları Vikipedi'ye eklemeyiniz. Bu tür sayfalar, ifade ve anlam bozuklukları içerdiğinden, Hızlı silme kuralları, madde:8 gereği silinecektir. Eğer dil bilginiz yeterli değilse, çeviri grubumuzdan yardım isteyebilirsiniz. Vikipedi'ye farklı alanlarda katkıda bulunmak istiyorsanız, neler yapabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoş geldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler.
вяí¢αи76ileti 06:53, 5 Nisan 2012 (UTC)


Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir politika ihlalidir ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- Garbino ileti 22:33, 2 Kasım 2012 (UTC)


Bilgilenmeyle doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan içerikler reklam olarak algılanabilir. Kendinize veya gruplarınıza ait blog ve/veya forum sitelerine yönlendirici bağlantılar eklemeyin, Vikipedi; şirket, kurum ve kuruluşlarınızı ya da web sitenizi tanıtma yeri değil, bir ansiklopedidir.
Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Ticari olsun ya da olmasın, bu tip maddeler/içerik eklemeye devam etmenize izin verilemez ve bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir. Lütfen bu tür içerik eklemeyiniz. - Garbino ileti 00:36, 15 Kasım 2012 (UTC)


i.e.msj 10:28, 17 Kasım 2012 (UTC)