Kullanıcı mesaj:Loca

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin.

Cat msj 18:43, 11 Ekim 2008 (UTC)



Gülücük
Gülücük

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Merhaba. Yerleşim yeri maddesine katkınız için teşekkürler. Yerleşim yerlerine ait maddelere sıklıkla o yöreli kullanıcılar tarafından katkı yapılmaktadır. Ancak çoğu zaman düzenin devamını ve ansiklopedik özelliklerin korunmasını sağlayan bazı kurallar gözardı edilmektedir. Katkı yapmaya devam edecekseniz lütfen genel biçem kurallarına ve aşağıdaki önerilere uyunuz. Bilgi için Yardım sayfasına bakabilirsiniz. Örnek almak isterseniz Ayvalık ve Kumçelteği maddeleri size yol gösterecektir.

  1. Ansiklopedik dil kullanınız. Örneğin, köyüm ya da köyümüz yerine köy demelisiniz.
  2. Altyapı ile ilgili şikayetlerinizi burada dile getirmeyiniz. Ancak mevcut durumu ifade ediniz.
  3. Yerel yöneticileri öven veya yeren ifadeler kullanmayınız.
  4. Kişilerin isim ve soyisimlerinin sadece ilk harfini büyük harfle yazınız.
  5. Mevcut alt başlıkları ve geçmiş katkıları bozmamaya özen gösteriniz.
  6. Katkılarınızı büyük harfle yapmayınız. Büyük harfleri sadece Türkçe kuralları dahilinde kullanınız.
  7. Maddeye başka kaynaklardan kopyalanan bilgileri yapıştırmayınız. Katkıları kendi cümlelerinizle yapınız. Bu konuda VP:Telif sayfasına bakabilirsiniz.
  8. Kendi isminizi veya yörede tanınmış olan ancak ansiklopedik olmayan kişilerin isimlerini maddeye eklemeyiniz. --M. M. ileti 18:48, 11 Ekim 2008 (UTC)



Telif hakkı var kullanmayın[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --Yabancımsj 13:19, 16 Ekim 2008 (UTC)