Kullanıcı mesaj:Lannister~trwiki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikipedi'de deneme yaptığınız veya katkıda bulunmak istediğiniz için teşekkürler. Denemeniz işe yaradı, ancak şu anda geri alındı, silindi ya da silinmek üzere işaretlendi. Başka bir deneme yapmak istiyorsanız lütfen deneme tahtasını kullanın. Vikipedi'ye gerçekten katkıda bulunmak istiyorsanız, nasıl katkıda bulunabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoş geldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler. --Garbino ileti 12:56, 5 Nisan 2013 (UTC)


Geri besleme[kaynağı değiştir]

İyi günler, Ben bir yönlerndirmeden ibaret olan geri besleme maddesini baştan yazıyordum. Fakat galiba madde sildiğim falan düşünülüp harekete geçildi sanırsam.. tabi ben o sırada yazmaya devam ediyorum... sonra değişiklilerim onaylanmak üzere beklediği falan yazdı ben de "geribildirim" maddesine taşımaya çalıştım yanlış bişey mi yaptım ben ? Lannister (mesaj) 17:19, 5 Nisan 2013 (UTC)

Merhabalar, "Geri besleme" sayfası yaygın kullanım gerekçesiyle "Geribildirim" sayfasına taşınmış daha önce. Eğer içeriğin yer değiştirmesi gerek olduğunu düşünüyorsanız, maddenin tartışma sayfasında durumu izah eden bir açıklama ile konsensüs sağlamanızı önerebilirim. Ancak, geçmişi olan iki maddeyi kopyala-yapıştır, yönlendirme ya da taşıma işlemi ile bir araya getiremeyiz. İki maddenin geçmişlerinin birleştirilmesi gerekir ve bunun içinde Sayfa taşıma talepleri kullanılmalıdır. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 20:42, 5 Nisan 2013 (UTC)

Geribildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba, Geribildirim sayfasında biraz değişiklik yaptım da .. bence daha iyi oldu, ama onay bekliyor diğer insanların da görebilmesi için. Acaba bu maddedeki değişiklikleri onaylayabilir misiniz ?.. Bir de benim yaptığım değişikliklerin onay beklemesinin sebebi nedir çaylak gibi bir statüde miyim şu an? Lannister (mesaj) 13:14, 6 Nisan 2013 (UTC)

merhaba lannister. değişikliğinizi onayladım. katkılarınızı kaynaklandırırsanız çok iyi olur. sürüm kontrolü devriyelerin sahip olduğu bir fonksiyon.biraz daha deneyim kazandıktan sonra başvurabilirsiniz. kolay gelsin. --kibele 10:12, 7 Nisan 2013 (UTC)

i.e.msj 10:12, 28 Nisan 2013 (UTC)

Your account will be renamed[kaynağı değiştir]

09:31, 20 Mart 2015 (UTC)

00:09, 23 Nisan 2015 (UTC)