Kullanıcı mesaj:Lacivert hc

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba Lacivert hc, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katkıda bulunduğu Vikipedi'ye hoş geldiniz. Katkıda bulunmak için yapmanız gereken tek şey, üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik ve kişisel saldırıdan uzak olmasına, hakaret içerikli ve en önemlisi telif ihlali barındırıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst üçüncü sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Danışma Masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Deneyimli kullanıcılarımız yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Herhangi bir sorununuzda, diğer kullanıcılarla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
Ελληνικά: Δεν ξέρεις Τουρκικά; Κάντε κλικ εδώ.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Kolay gelsin.. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 17:05, 28 Aralık 2014 (UTC)

Lig- Ödüller[kaynağı değiştir]

Merhaba. Ödüller bölümünde bir boşluğu doldurmak adına ekleme yapmıştım. Neden iptal ettiniz? Kendi eklediğim fotografın ne tür bir telif ihlali olabilir?Bu imzasız yazı ‎Lacivert hc (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba. "Kendi çekiminiz" değil, İnternet'te daha önce kullanılan bir görsel. Bu yüzden telif hakları başkasına ait. Bu tip fotoğrafları Vikipedi'ye yükleyemiyoruz. Eğer siz çekmişseniz, ilk yüklenen siteye gidip bunu OTRS yoluyla ispat etmek gerekiyor.--RapsarEfendim? 10:47, 29 Temmuz 2016 (UTC)

Bu fotograf kulübün tarafıma kullanılmak üzere verdiği serbest lisanslı bir fotograf. Üzerinde benim modifiyelerim var. Yani telif sözkonusu değil.Bu imzasız yazı Lacivert hc (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Öncelikle imza kullanımı için şuraya bakabilirsiniz. Kulüp size izin vermişse de bunun OTRS yoluyla ispatı gerekmektedir. Kaldı ki fotoğrafı üreten kişi (tüzel kişi) de kulüp değil, başka sitelerde yayınlanmış daha önce.--RapsarEfendim? 11:03, 29 Temmuz 2016 (UTC)

Merhaba. Yeni bir fotograf ekledim. Yeni çekildi. Zaten tag bilgilerinden de göreceksiniz. Maddeyi yeniden düzenledim. Sıralamaya dokunmadım bu sefer. Kontrol ederseniz memnun olurum. Lacivert hc (mesaj) 12:57, 29 Temmuz 2016 (UTC)

Aynen, demek istediğim böyle bir fotoğraftı :) Onayladım ben de, anlaşabildiğimiz için teşekkürler. Müzeden başka fotoğraflar da bekleriz :) Hatta Wikimedia Commons'a yüklerseniz daha iyi, diğer Viki projelerinde de kullanılır.--RapsarEfendim? 12:59, 29 Temmuz 2016 (UTC)

Ben teşekkür ederim. Wikimedia'ya biraz göz atayım eklerim elimdekilerden. Kolay gelsin. Lacivert hc (mesaj) 13:13, 29 Temmuz 2016 (UTC)

Merhaba. Yüklediğim fotograf ikinci defadır siliniyor. Telif hakkı ihlali söz konusu değil. Zira kulüpün kamuya açık (basın fotografı) linkte; http://cdn.fenerbahce.org/pic_lib/c09g7527_54416_626372.JPG Sorun nedir gerçekten anlamış değilim. Lacivert hc

Sayın Lacivert hc, basın fotoğrafı yazmaları demek serbest kullanım hakkı vermiyor maalesef. Bu nedenle kullanamıyoruz. Dhaa önceden kulüp OTRS izni alabilmek için birkaç kez görüştüm yanlız daha henüz sonuç alamadık. Saygılarımla, SakhalinioBuyrun beniiiim? 17:08, 25 Şubat 2017 (UTC)
Sayın Sakhalinio [1] dosyası daha evvel onaylanmıştı. Kural değişikliği mi var zira benim mesaj sayfasında fotografın kısa hikayesi de var. Fotograf tag bilgisinde de yazdığı gibi bana ait. Talep edilen bilgiyi yayındaki benzer bir fotograf linki üzerinden örnekleyebilir misiniz? Dahası "Dosyanın tanım sayfası" nı da linkler misiniz lütfen, göremedim öyle bir başlık zira. Ayrıca müzeden kendi çektiğim fotografla ilgili tatmin edici nasıl bir bilgi vermeliyim? Samimiyetle soruyorum.
Ayrıca Ayşe Cora fotografını kulüpten alabilirim. Bununla ilgili yanında nasıl bir izin belgesi vermeliler? Saygılar. Lacivert hc 00:22, 26 Şubat 2017 (UTC)
Sayın Lacivert hc, kulüple daha önceden yaptığım görüşmelerle ilgili size bir e-posta gönderdim. Lütfen Wikipedia'ya kayıtlı e-postanızı kontrol edebilir misiniz? Saygılarımla, SakhalinioBuyrun beniiiim? 21:47, 25 Şubat 2017 (UTC)

SakhalinioBuyrun beniiiim? 17:09, 25 Şubat 2017 (UTC)


Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --SakhalinioBuyrun beniiiim? 07:12, 19 Kasım 2017 (UTC)


Dosya: Fenerbaahce 2010-2011 2 resize.jpg[kaynağı değiştir]

Selam. Başlıkta adı geçen dosya ile ilgili sorun nedir anlamış değilim. Aylar evvelinde sizin belirlediğiniz bir lisans mevcut şu anda. Bu görsel neden bu kadar sorun oldu bu sitede anlamadım. Kendi fotografımı yüklemişim periyodik olarak sorun çıkartıyorsunuz. Bilgilendirirseniz çözelim bu sorunu. İyi akşamlar. Lacivert hc (mesaj) 19:50, 21 Kasım 2017 (UTC)

Merhaba Lacivert hc, sizin bu dosyanızda bir sorun yok ki dosya Süper Lig sayfasında mevcut. Sorunlu olan içerik sizin commons a yüklediğiniz Ayşe Cora fotoğrafıdır. Saygılarımla, SakhalinioBuyrun beniiiim? 20:08, 21 Kasım 2017 (UTC)