Kullanıcı mesaj:Kadeem

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Kadeem![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Bahar (yine ben!) 13:50, 27 Nisan 2007 (UTC)


Türkçe sayfada bu orijinal ismin görülemeyeceğini düşünüp silmeyi uygun gördüm(Görüntülenemiyordu), birçok dilin görüntülenebilmesine rağmen bu dil görüntülenemiyor, ancak kullanıcının özel olarak bu dili bilgisayarına kurması gerekir görebilmesi için, bu yüzden ufak bir düzenleme yaptım. Yine de dilerseniz geri alabilirsiniz düzenlemeyi. Kolaylıklar.

Tekrar merhaba. İlerleyen günlerde Asya dillerindeki karakterleri içinde toplayacağım bir tablo oluşturacağım böylece göze o kadar da kötü gözükmez okunamasa bile. Şimdilik böyle idare edelim :) İlginiz için teşekkürler, iyi çalışmalar... Kadeem 22:14, 15 Mayıs 2007 (UTC)

şablon yardım[kaynağı değiştir]

Bak bakalım doğru müdehaller yapmışmıyım. Bu arada hoş geldin. Ben de Go ya yeni merak salanlardanim. eve aldim arada eşimle oynuyoruz ama bazen döngüye falan giriyoruz o durumlari net olarak bilmiyorum. ilerde sana sorularım olabilir. Tekrar hoşgeldin. Bir şey daha istersen Go terimlerinin hepsinin oldugu ve baglantili bir şablon yapabilirim senin için. Yani bana terimlerin toplu listesini verirsen ben senin için boyle bir şablon yapabilirim ve her terim maddesinin altına koyarsın böylece bir terimden öbürüne baglantı olur. Ne dersin?--Erkan 14:24, 16 Mayıs 2007 (UTC)

Good job on the go pages! I'd help out, but my Turkish is not so good. Tessekurler! CanbekEsen 17:15, 20 Mayıs 2007 (UTC)

It would be really good if we can work together, anyway. But you can keep your eyes on Turkish go pages for keep them up to date with minor edits ;) Kadeem 22:03, 20 Mayıs 2007 (UTC)

çeviri hatırlatması[kaynağı değiştir]

  • merhaba, pek uğramıyorsunuz sanırım, ama belki bir zamanlar başladığınız şu çeviriyi tamamlamak istersiniz. :) şimdilik çevrilmeyen kısımları gizleyip etiketi çıkarttım. selamlar.. --kibelemesaj 15:51, 7 Temmuz 2008 (UTC)

Utku Tanrıveremesaj 19:08, 4 Şubat 2012 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Kadeem,

Oluşturmuş olduğunuz Gaia Pharma adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden g11 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

i.e. msj 03:16, 7 Şubat 2012 (UTC)