İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:JusticeforLGBT+

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba JusticeforLGBT+, herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Vikipedi sayfalarında yaptığınız değişiklikleri bu sayfadan tüm Vikipedistler inceleyebiliyor ve herhangi bir sayfada yanlışlık yapsanız bile, siz veya herhangi bir vikipedist işlemi geri alabiliyor. Bu yüzden hata yapmaktan korkmayın, cesur olun!
  • Herhangi bir maddeye gidip sayfanın üst kısmındaki Değiştir veya Kaynağı değiştir butonuna basarak, o sayfaya yeni bilgiler ekleyebilir, yanlış ve kaynaksız bazı bilgileri çıkartabilir veya hatalı kısımları düzeltebilirsiniz.
  • Denemelerinizi deneme tahtasında yapabilirsiniz. Vikipedi'de şu an hangi kullanıcıların hangi değişiklikleri yaptığını görmek için sol menüde bulunan son değişikliklere tıklayabilirsiniz.
  • Yardım ve SSS sayfalarını okuduktan sonra Vikipedi ile ilgili sorularınız varsa danışma masasına, bilge sayfasına veya son değişikliklerde gördüğünüz herhangi bir Vikipediste mesaj yolu ile danışabilirsiniz. Tüm Vikipedistleri ilgilendiren konularda ise toplu mesaj atmak yerine köy çeşmesinde ilgili kısma mesaj bırakabilirsiniz.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında mesajlarınızın sonuna, "~~~~" yazarak imza atmayı unutmayın!.
Son olarak!
  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz. (Sizin kullanıcı sayfanız sitenin en üstünde yer alan isminize basınca çıkan buradaki sayfadır.)
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri ekleyemiyoruz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Maddelerde değişiklik yaparken, lütfen tarafsız bir bakış açısıyla ve ansiklopedik bir dilde yazmaya özen gösterin, engelleme politikası, oy kullanımı gibi politika ve yönergelerini vakit buldukça mutlaka okuyun.
Haydi başlayın!
  • Vikipedi'yi daha iyi kullanabilmek için buradaki bilgileri ara ara okuyabilirsiniz. Bir kaç gün içinde ne kadar basit olduğunu anlayacaksınız. Vikipedi'de yazılan tüm bilgilerin belirli editör veya yazarlar tarafından değil, Vikipedi'ye yeni kayıt olan tüm kullanıcılar tarafından yazıldığını unutmayın!

Kolay gelsin!

KumulBot (mesaj) 10:30, 8 Eylül 2015 (UTC)

LGBT sayfasındaki içeriğim ile ilgili yaptığınız düzenleme

[kaynağı değiştir]

LGBT sayfasındaki "Tanımlar" başlığı altında yaptığım değişikliği niye sayfadan kaldırdığınızı sormak istiyorum. Çoğunlukla LGBT olarak bilinse de aslında o kısaltma LGBTQ+'dır ve Lezbiyen Gey Biseksüel ve Transeksüelden daha fazla cinsel yönelimi içerir. Benim eklediğim içerikte bazı LGBTQ+'da olan ama sayfada olmayan tanımlar yazılıydı. Cevabınızı bekliyorum. JusticeforLGBT+ (mesaj) 18:12, 16 Eylül 2015 (UTC)

Selamlar. Bu tür maddeler çok vandalizm saldırılarına maruz kalıyor. Tanım listesinin bu şekilde uzatılmasını bir çeşit maddeye saldırı gibi algılamıştım. Maddenin İngilizcesine baktım, kenardaki LGBT şablonuna baktım, tanımı eklenen terimleri görmeyince kabul etmemeyi tercih ettim. Bazen maddeler gereksiz uzatılarak ya da anlamsız eklemelerle de saldırıya maruz kalabiliyor. Amacınızın vandalizm olmadığını öğrenmek beni üzdü. Demek ki yanlış anlamışım. İsterseniz tekrar ekleyin, onaylayayım, ancak yine de LGBT kısaltmasında yer almayan terimlerin tanımlarının dikkat dağıttığını ve maddeye eklemenin çok anlamlı olmadığını düşünüyorum. Bu düşüncemi dikkate alıp maddeyi farklı şekilde geliştirmeyi de düşünebilirsiniz. Tabii, bu bir görüş, takdir sizin. İyi vikiler, katkılarınızın devamını bekleriz. Sultan Galiyev (mesaj) 20:33, 16 Eylül 2015 (UTC)