İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Hzltrkl

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Kadir.wtf tarafından 3 yıl önce kendi makalem başlığına
  • Hazal merhaba. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne eklediğin bilgiyi gördüm ve kaynağı inceledim. 8,5 milyar tl projeye harcanan toplam para gibi gözüküyor, köprü maddesinde köprünün maliyetini ayrı ve otoyolun maliyetinin ayrı yazılmasının daha anlaşılır olacağını düşünüyorum. Bilginize. Kolay gelsin. MEOGLOBALBana mesaj atın 16:07, 29 Eylül 2016 (UTC)

Hoşgeldiniz.[kaynağı değiştir]

Hazal Hanım, gecikmiş bir hoşgeldiniz. Zehra Neşe Kavak maddesinde gördüğüm kullanıcı adını kafamda "Hazal Türkili" (veya "Türkeli") diye canlandırmıştım. Şimdi sayfanıza girince görüyorum ki ya adınız gerçekten Hazal ya da başkası da benimle aynı şeyi düşündü. Vikipediye bu değerli akademisyenimizin maddesini kazandırdığınız için teşekkürler. Hala yeni olduğunuz için size (gerçi ben eskiyorum ama çok da şey öğrenmiş değilim :) birkaç şey öğretmek isterim: Herşeyden önce, bir maddeniz silinmeye kalkışılırsa sükuneti kaybetmeyin. Öncelikle maddenizin bir örneğini kopyalayıp saklayın (mesela bu sayfada). Böylece onu "kaynaklarla geliştirip" yeniden sunabilirsiniz. (Silinen bir maddeyi kaynaklarını geliştirmeden aman geri getirmeyin, sorun olur.) Şimdi de ufak bir ayrıntı: "Kategoriler" konusunu biraz inceleyin. Maddede "Türk profesörler" kategorisi olduğu için "Türk akademisyenler" kategorisini kaldırdım; zira ilki ikincisinin alt kategorisi, ancak bu şekilde kullanabiliyoruz. Haa, eğer "Tük kadın akademisyenler" diye bir alt kategorimiz olsa -bence olmalı- onu ekleyebilirdiniz elbette. Şimdi biraz da şakalaşma: Bakın dün "maddeniz" siliniyordu, ben ve birkaç Vikidaş bunu engelledik, maddeyi kurtardık. Sizden bir "sağolun valla" bile gelmedi. Oysa ben Commons'a girip oradan bizlere birer fincan kahve "resmi" ısmarlayacağınızı/sunacağınızı ummak isterdim. (Biraz politikacı konuşması gibi oldu, ben de tam anlayamadım. :) Commons deyince aklıma geldi, hocamızın resimleri orada silinmek üzereydi, ayıptır söylemesi ben kurtardım. Bu nedenle kahvemin yanına küçük bir bardak -sanal da olsa- kaynak suyunu da hakettim sanıyorum. Son olarak (sizin hospital'de "last but not the least" de derler :) hızımı alamayınca hocanın başka bir dilde de maddesini açtım ki artık bunun için de kahvenin yanına birkaç sanal lokum konabilirdi. (Türk kahvesi maddemizdeki resimlerin en üstte olanında bu unsurların hepsi bir arada var. Ancak artık geç oldu, bir dahaki madde kurtarma operasyonunda Vikisevgi mesajlarımızı bekleriz. :) Kendinize iyi bakın ve bir sorunuz olursa -bana değil- hizmetlilere ve devriyelere yöneltin lütfen. İyi günler. --E4024 (mesaj) 08:02, 30 Kasım 2016 (UTC)

Merhaba dünyalı. Sana bu mesajı yazmak için bir kaç wiki sayfası okumak gerekti mesaj atma hakkında içerik yazmışlar ama gelen mesaja cevap yazma hakkında içerik yok inanılır gibi değil :p

Sana size? kaç kahve ısmarlasam az. Seni/sizi kahveye lokuma boğmak istiyorum. Bu yaptığın düzenlemeler ile beni bugün bulutların üzerine çıkardın. Ben daha Wikipedia dünyasını anlayabilmiş değilim. Bir şeyler yazıyorum siliyorum ekliyorum çıkarıyorum ama tamamen bilinç dışı. Maddeler üzerinde hiç bir kontrol yetkisi hissetmiyorum. Bir giriyorum sayfa yok bir giriyorum fotoğraflar yok bir girmiyorum bir şeyler... İnanır mısın hayatta hiç bir konunun bu kadar üzerine düşmedim. Nokta atışı tahminlerin için de seni ayrıca tebrik ediyorum ama senin ki kadar komplex bir ad değildi zaten. En hızlı yoldan oluşturulmuş bir wikipedia hesabı :)

Bana daha çok yardım et lütfen lütfen lütfen!

Kaynağım uygun bulunmazsa ne yapayım mesela? REferans nasıl gösterebilirim kaynakla aynı şey demek mi bu? Şablon oluşturdum fakat şablonda belirttiğim maddeler sayfada çıkmıyor neden? Fotoğrafı değiştirmek istiyorum ama uygun bulunmuyor hiç. Bir de daha çok fotoğraf yüklemek istiyorum.

Sağ olun var olun çok teşekkür ederim tekrar tekrar. sevgiler,Hzltrkl (mesaj) 18:03, 30 Kasım 2016 (UTC)

Birşey değil, ne yaptık ki? Yani kişisel olarak birşey yapmadık. Vikipedist olarak görevimizi yaptık: Vikipedi'ye değerli bir akademisyenimizin maddesini kazandırdık. (Sıra kendi öz ablamınkinde ama benim yapmam doğru olmaz, başkası açsın diye bekliyorum. :) Sizden bir ricam var, sevgi tezahüratını (gösterilerini) abartmayın, burada kişisel saldırı yasağı diye bir kural var: Nedir o öyle "Seni/sizi kahveye lokuma boğmak istiyorum." İyi ki memba suyunu unuttun(uz). Diğerlerini bilmem ama beni boğma(yın) lütfen. Yanıt bekleyen sorulara gelirsek, kaynak işlerini en iyi bilen, bu maddenin kaynakçasını da düzenleyen arkadaşımızın adı İnceleme elemanı. Bu alandaki sorular -ve teşekkürler- lütfen ona. Fotoğraf konusu ise biraz benden sorulabilir. Maddede kendi beğendiğim resmi empoze ettim. Metin kısa sayılmaz, o nedenle belki bir foto daha eklenebilir; ama bu biraz değişik olsa, örneğin çocuklarıyla birlikte, ya da bir hastaya bakarken, yahut bir ödül alırken... Sevgiler. --E4024 (mesaj) 09:09, 1 Aralık 2016 (UTC)
Hazal'cığım, hiç söz dinlemiyorsun(uz :). Ben de seni yakaladığım yerde kahveye lokuma boğmaz mıyım? :-) Şaka, şaka... --E4024 (mesaj) 12:41, 6 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği davet[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 12:07, 23 Ocak 2017 (UTC)

Reklam uyarısı[kaynağı değiştir]

Bilgilenmeyle doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan içerikler reklam olarak algılanabilir. Kendinize veya gruplarınıza ait blog ve/veya forum sitelerine yönlendirici bağlantılar eklemeyin, Vikipedi; şirket, kurum ve kuruluşlarınızı ya da web sitenizi tanıtma yeri değil, bir ansiklopedidir.
Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Ticari olsun ya da olmasın, bu veya bu gibi içerikler eklemeye devam etmenize izin verilemez ve bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir. Lütfen bu tür içerik eklemeyiniz. - Dr. Coalmesaj 09.52, 13 Mart 2020 (UTC)Yanıtla

kendi makalem[kaynağı değiştir]

merhabalar benim adıma bir makale açabilir misiniz milli tekvandocuyum adım abdulkadir akyüz instagramım kadir.wtf Kadir.wtf (mesaj) 22.38, 11 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla