Kullanıcı mesaj:Flaggrandallk/Arşiv

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Burada kriterleri açıkça görebilirsiniz. Kayda değer olduğunu düşündüğünüz biyografinizin kayda değerliğini buradakine uygun kaynaklar ile ortaya koyamamışsınız. Madde bu yüzden silindi. --Eldarion 12:49, 25 Ekim 2011 (UTC)

Eklemeden geçemeyeceğim. Yazdığı ve yönettiği film Türkiye'yi temsil etmek üzere Oscar adayı olmuş bir yönetmen ile kendi biyografinizi aynı kefeye koymanız da gerçekten ilginç geldi şahsen bana. --Eldarion 12:54, 25 Ekim 2011 (UTC)

Hoş Geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Flaggrandallk/Arşiv!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portali
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (saldırı yasaktır) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... --i.e. msj 22:52, 6 Şubat 2012 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
i.e. msj 22:52, 6 Şubat 2012 (UTC)


Alper Kaya & Aytuğ Akdoğan[kaynağı değiştir]

İyi günler, "Aytuğ Akdoğan"ın wikipedia sayfası varken "Alper Kaya" sayfasını hızlı silme listesine almanız ayrımcılık olmuyor mu?

Flaggrandallk 13:28, 7 Şubat 2012 (UTC)flaggrandallk

Merhabalar, iyi çalışmalar. Öncelikle şunu belirteyim ki, siz de lütfen sözlerimi yanlış anlamayın. Efendim, bende aynı sizin gibi yalnızca Vikipedi'ye gönül vermiş sıradan bir katkıcıyım. Emin olun, söylediğiniz şey aklımın ucun bile geçmedi. Ancak belirttiğiniz Aytuğ Akdoğan maddesine de çok iyi gözle baktığımı söyleyemem doğrusu. Vikipedi'ye hala ülkemizde çok bilinen ama eklenmeyen, eklenenlerden de eksik bilgileri bulunan onca yazarımız, değerli büyüğümüz varken, emin olun söz konusu maddeler ile uğraşmak bazen elzem geliyor. Şahsi düşüncem böyle. Ancak bir de Vikipedi'mizin politika ve kuralları var ki, benim düşüncelerimin hiçbir önemi yok. Aslında size şöyle söylemeliyim. Sizin de basitçe yapabileceğiniz gibi, benim söz konusu sayfaya sil şablonu koymam silineceği ve haklı olduğum anlamına gelmiyor. Vikipedi'de genelde gördüğümüz durum şu. İnsanlar yalnızca sevdiği bir veya bir kaç kişi için buraya gelip katkı yapıyorlar ve bu katkılarında, Biçem Rehberi olsun, Vikipedi kuralları olsun bunlara hiç uymadan maddeyi o haliyle bırakıp, bir daha dönmemek üzere gidiyorlar. Aynı zamanda yalnızca Vikipedi:Biçem el kitabıda değil, bir de şöyle bir polikitamız var : Vikipedi:Kayda değerlik. Tüm bunları inceleyip, topluluğu bu maddenin VP:KD olduğuna inandırabilirseniz. Benim yaptığım değişikliklerin hiçbir önemi yok ve inanın bu duruma kesinlikle kızıp, darılmam. Karar sizin? isterseniz polikita ve yönergeleri inceleyip, benim yaptıklarımı hiçe sayarak ya da söz ettiğiniz kişi hakkındaki maddeyi kaliteli hale getirebilirsiniz veya maddeyi diğer madde ile birlikte Silinmeye Aday Sayfalar'a alarak devam edebilirsiniz. Ancak bilmelisiniz ki, SAS'ta kalınması veya silinmesi için alınan kararlar kesindir. Teşekkür ederim. Umarım üzerinize alınmadınız. Çok değerli katkılarınızın devamını bekliyoruz. --i.e. msj 13:43, 7 Şubat 2012 (UTC)
Şikayeti yanlış yere yapmışsınız düzelttim biçime soktum imza atmamışsınız onu da hallettim. Vikipedi:Şikâyet/Hizmetli sayfasından şikayeti takip edebilirsiniz.--Reality 16:50, 9 Şubat 2012 (UTC)
Uyarı
Uyarı
Lütfen kendi mesaj(laşma) sayfanızdaki içeriği çıkarmayınız.
Bu hareketiniz vandalizm olarak algılanabilir. Eski mesajlarınızı arşivlemeyi düşünebilirsiniz. Maddeleri taşıma ve yeniden adlandırma hakkında daha fazla bilgi alabilmek için yardım sayfasına göz atabilirsiniz.

İyi çalışmalar. --Utku Tanrıveremesaj 23:05, 7 Şubat 2012 (UTC)
  • VP:Ş/H sayfasında hizmetlilik fonksiyonları ile ilgili VP:Ş sayfasında ise normal fonksiyonlar ile alakalı şikayetler yapılmaktadır. Ek olarak Aytuğ Akdoğanın silinmesine ben değil topluluk karar vermiş. Alper Kaya maddesinde ise kendi insiyatifimi kullandım. Her ikisinin de kayda değer olduğunu düşünmüyorum.--Reality 16:22, 9 Şubat 2012 (UTC)
    • Burada o işler öyle yürümüyor. Şikayetler yukarıda belirttiğim iki sayfadan birine yapılıyor ki siz burada birinciye yapmalısınız. Ardından benim haricimdeki 25 hizmetliden herhangi biri şikayeti karara bağlayacaktır. Yaptığım işlemin yanlış olduğunu düşünmüyorum siz bilmiyorsunuz ama hizmetlilerin m6 dan silmeye hakları vardır. Ama madem rahatsız oldunuz topluluğun onayına sunalım maddeyi bir de. SAS oylaması başlatıyorum bilginize.--Reality 16:27, 9 Şubat 2012 (UTC)
      • Aytuğ Akdoğan ile hiçbir alakam yok. Hatta onun yaptığı sahtekarlıkları haberleştirdiğim için bana dava açacaktı.

Ayrıca "silinsin" diyenler kıstaslarını da yazarsa sevinirim. Flaggrandallk 16:55, 9 Şubat 2012 (UTC)flaggrandalk