Kullanıcı mesaj:Fedkad

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba, Vikipedi'ye hos geldin. Indeksi on sayfaya eklemeyi planliyorduk zaten, taslakta degisiklik yapildi ancak sayilari koymak cok bir yarar saglamyior indeksin icerisine. Sayilari ayirmada "nokta" ve "virgul" kullanimi meselesi tartisma konusu olmustu. Bunu Vikipedi:Politikalar ve yönergeler'de Vikipedi tartışma:Türkçe'nin kullanımı'nda tartisiyoruz. Kolay gelsin, Citratmesaj 00:35, 9 Eylül 2005 (UTC)

Türkçeleştirme[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikipedi:Vikipedi sözlük değildir çevirini gördüm ve teşekkür etmek istedim. Aslında Haftanın işbirliği projesi olarak bu politikalar ve yönergeler sayfalarının oluşturulmasını başlatmıştım ama ilgilenen pek olmadı. Hala devam eden bu projey bu yaptığın çeviri çalışması gibi destek vermeye devam edersen vikipedi için çok faydalı olacaktır. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Dbl2010mesaj 17:50, 28 Eylül 2005 (UTC)

Bahsettiğin sayfaları sildim. "Vandalism" kelimesine de Türkçe birşey bulmamız lazım. Çünkü ingilizce bilmeyen birine ilk bakışta hiçbir şey ifade etmiyor. Başlığı çevirirken aynı kelimeler ile anlatmak zorunda değilsin. Sayfada anlatılanı göstermesi yeterli. Daha iyi isim çıkarsa ona değiştiririz. --Dbl2010mesaj 08:48, 30 Eylül 2005 (UTC)

Belki "3 geriye dönüştürme kuralı" diyebiliriz. Bilemiyorum. --Dbl2010mesaj 08:53, 30 Eylül 2005 (UTC)
Vandalism’in Türkçesi (TDK sözlüğünde) vandallık veya vandalizm diye geçiyor. Bu yüzden, Vikipedi:How to spot vandalism için önerilerim:
  1. Vikipedi:Vandalizm ile savaşma
  2. Vikipedi:Vandalizme karşı önlemler
  3. Vikipedi:Vandalizmi önleme
  4. Vikipedi:Vandalizm durumlarının saptanması
Tabii, Vikipedi:How to spot vandalism makalesinin içeriğinin de Türkçeleştirilmesi gerekiyor. Bir ara ona da bakacağım.

--Fedkad 10:50, 30 Eylül 2005 (UTC)

Eğer Türkçe sözlükte geçiyorsa işimiz kolay. Hayret ben hiç duymamışım ya da İngilizce duya duya Türkçe değildir diye düşündüm. Neyse. Bana bütün isimler uyar. Sen yazıyorsun sen daha hakimsin konuya. O yüzden sen seç. Yeterki içinde anlatılanı yansıtsın başlık. Kolay gele. --Dbl2010mesaj 11:02, 30 Eylül 2005 (UTC)

merhaba fedkad, yazdığın şeyi çıkarnak zorunda kaldım, onu türkiye yunanistan ilişkileri için yazılmış bir maddeye eklesen? yeri orası değildi çünkü, biliyorsun ki kaliteli bir wiki olabilmemiz için her şeyin düzenli olması gerekiyor. Danbury 15:30, 2 Aralık 2006 (UTC)

OK. Ama onu ben yazmadım. Sadece formatlamadan sonra daha fazla göze batar oldu. --Fedkad 15:38, 2 Aralık 2006 (UTC)

tekrar merhaba, ana dilin yunaca mı??? :D:D oh ne güzel, bir baka bilirmisin yanlış olan birşeyler var mı şu maddelerde? Yunanca ve Yunan alfabesi ben yaptım ama ana dilim değil sonuçta :D Danbury 15:34, 2 Aralık 2006 (UTC)


Evet. Düzenlemeye devam ediyorum. Umarım telifli bir yerden alıntı değildi. Yaptığım düzeltmeler çöpe gitmez! :) --Fedkad 15:39, 2 Aralık 2006 (UTC)

Tekrar merhaba, maalesef internetten alınan bir çok şey telifli oluyor, bu yüzden lütfen dşarıdan ekleme ki ne senin emeğin boşa gitsin ne yöneticiler onunla uğraşsın. Danbury 15:51, 2 Aralık 2006 (UTC)
Ben yeni bir şey eklemiyorum. Sadece mevcutu düzeltip düzenliyorum. Kasdettiğim, eski metnin telifli olup olmadığı idi... --Fedkad 15:55, 2 Aralık 2006 (UTC)

Yunanca öğretimi[kaynağı değiştir]

Merhaba...Şu an üniversite eğitimi için internet ortamında pek zaman bulamadığımdan dolayı, başlatmak istediğim bir konuyu başlatamıyorum.Eğer, zamanın müsaitse, bu sayfaya girip, Yunanca öğrenmek isteyenler için bu dil hakkında bir şeyler yazabilir misin? Benden önce bu sayfaya katkı yaparsan beni çok mutlu edersin... Örnek olarak bu adrese girip, nasıl metin yazılacağı hakkında fikir edinebilirsin...Kolay gelsin...*** eMRe ***mesaj 14:30, 5 Ocak 2008 (UTC)

Eksik adil kullanım gerekçesi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... homonihilis // ileti 19:40, 22 Kasım 2008 (UTC)

hizmetlilik fonksiyonu[kaynağı değiştir]

Selamlar. Şu sayfadan gördüğüm üzere Vikikitap'ta yöneticilik (hizmetlilik) fonksiyonunuz var ve 3 yıldır da kullanmamışsınız... Yetkini kullanmayacaksan Bu sayfaya başvuru yaparak geri aldırabilirsin... 3 yıldır katkı yapmayan birinin fonksiyonunu oylama yaparak da aldırtabiliriz ancak, ben kısa olması için sorma gereği duydum. İyi çalışmalar...--вяí¢αи76ileti 01:11, 11 Nisan 2010 (UTC)

VikiProjeye Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

AtakanCanileti 08:41, 7 Haziran 2012 (UTC)

Your admin status[kaynağı değiştir]

Hello. I'm a steward. A new policy regarding the removal of "advanced rights" (administrator, bureaucrat, etc.) was adopted by community consensus recently. According to this policy, the stewards are reviewing administrators' activity on wikis with no inactivity policy.   You meet the inactivity criteria (no edits and no log actions for 2 years) on trwikibooks, where you are an administrator. Since that wiki does not have its own administrators' rights review process, the global one applies.   If you want to keep your rights, you should inform the community of the wiki about the fact that the stewards have sent you this information about your inactivity. If the community has a discussion about it and then wants you to keep your rights, please contact the stewards at m:Stewards' noticeboard, and link to the discussion of the local community, where they express their wish to continue to maintain the rights, and demonstrate a continued requirement to maintain these rights.   We stewards will evaluate the responses. If there is no response at all after approximately one month, we will proceed to remove your administrative rights. In cases of doubt, we will evaluate the responses and will refer a decision back to the local community for their comment and review. If you have any questions, please contact us on m:Stewards' noticeboard.   Best regards, Rschen7754 03:59, 17 Temmuz 2014 (UTC)