Kullanıcı mesaj:Fcn/Arşiv 2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi


fcn

kullanıcı mesaj arşiv sayfası - 21 Ekim 2006


Lütfen bu sayfada değişiklik yapmayınız. Bana iletmek istediklerinizi mesaj sayfama yazabilirsiniz.

Merhaba. Kutup Yıldızı'na katkınızdan ötürü teşekkürler. İngilizce Vikipedi'deki şekli buraya taşımayı ben de düşünmüştüm ama tereddütlerim var:

  • Şu ana kadar Türkçe Vikipedi'deki yıldız maddelerinin kendi üslup standardı oluşmuş. Sirius ve Betelgeuse maddelerine bakınız. Çok şahane bir standart değil belki ama onlara uymak ihtiyacı hissettim.
  • Üzerinde ingilizce yazılar olan fotoğrafları Türkçe Vikipedi'ye koymak ne denli doğru bilemiyorum. Bunun yerine Türkçelerini bizim hazırlamamız daha iyi olabilir.
  • Ursae Majoris ve Polaris gibi yabancı kelimelerin resim başlıklarında olmasına kesinlikle karşıyım.

Ne dersiniz, sizin görüşünüz nedir? Bu imzasız yazı Filanca (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Takımyıldızları[kaynağı değiştir]

Takımyıldızlar konusunda yapmış olduğunuz katkılardan dolayı tebrik ederim.--Burçin SARIHAN mesaj 12:11, 7 Temmuz 2006 (UTC)

Topluluk portalındaki..[kaynağı değiştir]

Sorun için: Bir tek durutular sayfası var. İkiside aynı sayfaya yönlemiş dudurmda.--GraphicDesigner 00:40, 29 Temmuz 2006 (UTC)

selam! wiki kanalında karşılaşmıştık. yetişemedim son mesajına. çok selamlar, (cigiyede selamlar)--Kutu su 00:19, 6 Ağustos 2006 (UTC)

tekrar selam. olay farklı görüşler üzerine şu hale geldi -->Şablon tartışma:Astronomi Portalı bakarsan sevinirim. senin fikrin olduğuna göre olumlu fikir belirtirsin değilmi? yok aksi olursa çok gülerim kendime bi saatimi aldı orayı hazırlamak :) --Kutu su 06:18, 30 Ağustos 2006 (UTC)

vandalizm ha. internetteki demokrasi arayışına gülüyorum ben sadece ve insanların vampircik sözlük içeriğinden çok kalıbına bakmasına kızıyorum. ben böyle bir yapı görmedim türkiye'de güzel şeylere destek yerine köstek olan bir anlayışmış burası vay canına. ha bu arada eğer vampircik sözlük silinirse birkaç şey daha var onlara da el atın

birebir sözlük nedir net ekşi sözlük zibidi sözlük birebir sözlük itü sözlük

hepsi katılım sözlükleri başlığında var. ama benimn diyarım silinir onlar durursa ben bu wikipedia nın birşey e ulaşamayacağına adım gibi emin olacağım. Bu imzasız yazı Gilgalad (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

cvp: takımyıldız yönlendirmeleri[kaynağı değiştir]

Takımyıldız maddelerine botunu kullanarak açtığın yönlendirme sayfaları için çok teşekkürler :) · fcn × mesaj · 23:25 · 9 Ağustos 2006

Ben sana teşekkür ederim fcn, Vikipedi'de faydalı katkıların tümüne yardımcı olmak isterim ve elimden geldiği sürece yapmaya çalışırım. --Ugur Basakmesaj 23:33, 9 Ağustos 2006 (UTC)

yine mi telif, evet yine telif[kaynağı değiştir]

  • sağol, eline sağlık. bu mesajlar telif konusunu gündeme getiriyor diye seviniyorum. ha gayret..:) --kibele 07:32, 11 Ağustos 2006 (UTC)

telif etiketi[kaynağı değiştir]

  • ama ben bu yeni etiketleri kullanmayı başaramadım :( bir bilen varsa Bülent Ecevit maddesi iki yerden şahane telifli ve taraflı olarak orada öyle duruyor. yoksa ben sonra yine denerim. --kibele 17:47, 12 Ağustos 2006 (UTC)

merhaba uğur. bu madde yönlendirme değildi ancak silme sebebi olarak VP:HS#Yönlendirmeler #1'i göstermişsin. sayfayı tekrar incelersen iyi olur. o madde bir taslaktı. ayrıca ingilizce vikipedi'de de bu konuda bir madde mevcut. ben geliştirecektim ama silmişsin :) iyi çalışmalar. · fcn × mesaj · 00:55 · 17 Ağustos 2006

Merhaba Fcn, o sayfayı ben silmiştim evet:) Sildiğim anda yönlendirme idi göreceğin gibi daha önce ismi değiştirilmiş ve o isme ait silme kaydı ise burada İyi çalışmalar --Ugur Basakmesaj 08:41, 17 Ağustos 2006 (UTC)

Wounded Knee[kaynağı değiştir]

Peregrinus Vikikaynak'a girmişti. İyi çalışmalar. --Mskyrider 04:11, 20 Ağustos 2006 (UTC)

30.000'inci madde[kaynağı değiştir]

30.000'inci madde dolayısı ile bana göndermiş olduğunuz tebrik mesajından dolayı size teşekkür ederim. Özgür ansiklopediyi daha üst seviyelere çıkarma temennisiyle çalışmalarınızda başarılar dilerim--Tarih 12:50, 24 Ağustos 2006 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Mailime yazdığın cevap için teşekkürler. Gerçekten bu kullanıcı yenilere yardım etmeyi seviyor :)--TheTurkSoN 17:36, 2 Eylül 2006 (UTC)

Merhaba Fcn Gezegenimsi Bulutsular maddesindeki hafif patlama teriminin ingilizcesinin ne olduğunu biliyor musun:) ? Soruyu başka bir kullanıcı sordu bana da, en:dwarf nova olarak cevap verdim ama doğruluğundan emin değilim. --Ugur Basakmesaj 07:37, 6 Eylül 2006 (UTC)

Slm fcn. Ben birey sormak istiyorum, wiki ile alakalı değil Debian ile alakalı. Geçen gün yine debian paketlerini araştırıyordum. Bir baktım unstable paketlerin hepsi en güncel, kernel aynı şekilde. Dedim oo sallyalım o zaman sargeyi side geçelim :) Yanlız şimdi sidi araştırıyorum ama download adresi filan bulamadım. Şimdi ben bi 3.1r3 netinstall cdsi çeksem buna unstable paketler kursam sid mi oluyor? Yoksa bu sid in ayrı diskleri mi var? Ha bak burda [1] sid i buldum, bunları mı çekmem lazım sid için? --Ono 00:12, 7 Eylül 2006 (UTC)

cüce gezegen[kaynağı değiştir]

valahi ben de anlayamadım :) hangi ruh haliyle onu yazmışım hatırlayamıyorum, bana bu maddeye yazmamışım gibi geliyor ama neyse siliyorum tartışma sayfasını? Delamorena 11:49, 7 Eylül 2006 (UTC)

hafif patlama[kaynağı değiştir]

Bu terimi ilk kez duydum ve internette aradım. Senin Gayver'e de bahsettiğin kaynağa ulaştım. Başka bir bilgim veya kaynağım yok. Bu yüzden maalesef bir şey söyleyemeyeceğim. Bir de düzenleme sayfasındaki kutucuk resimlerinden, fr.wiki'den olanlar commons'a taşınmış. Eğer sen vikipedi'ye gelene kadar düzeltilmemişse css'e bir bakıver :) Kendine iyi bak. İyi çalışmalar. · fcn × mesaj · 13:27 · 6 Eylül 2006

terimden bende emin değilim fakat nova sıralamasına göre en uygun o gibi gelmişti:) Commons olayını hallettim. İyi çalışmalar --Ugur Basakmesaj 12:07, 7 Eylül 2006 (UTC)

irc için çok teşekkürler hemen denedim çalışıyor ssüper oldu ya, cüce gezegeni valahi hatırlamıyorumDelamorena 08:02, 9 Eylül 2006 (UTC)

İzmir Toplantısı[kaynağı değiştir]

Sayın Fcn, bana attığınız mesajı çok geç gördüm. Köy Çeşmesine de baktım ama toplanının tarihini anlayamadım. Kaçırdım mı acaba yoksan henüz olmadı mı? Katılırsam çok sevinirim. Özgür ERÇELİK mesaj

selam tembelejderha, beraber gidiyoruz değil mi :) · fcn × mesaj · 13:49 · 14 Eylül 2006

Evet fcn, beraber gidiyoruz. Bu gece saat 23:00 gibi irc'de olucam, eğer sen de olabilirsen konuşuruz. olmadı sana bir email atarım. Görüşmek üzere. Tembelejderha 15:14, 14 Eylül 2006 (UTC)

Fcn,

Seni ordaki eşşek kadar panoda "Fotoğraf çekmek yasaktır!" yazdığı halde Bölge durağının resmini çektiğin, bir de gelip elin internetinde yaydığın için uyarıyorum. Tekrarlaman halinde daha yürüyen merdivenlere bile varamadan etkisiz hale getirileceksin ve Kentkart'ın iptal edilecek.

Saygılar

Vito Genovese 12:25, 16 Eylül 2006 (UTC)

fotoları bekliyorum maile unutmayın bak;)Delamorena 11:44, 19 Eylül 2006 (UTC)

yüce şövalye, fotoğrafları bilgisayara atar atmaz göndereceğim. umarım bu gece halledebilirim. görüşmek üzere. · fcn × mesaj · 13:20 · 19 Eylül 2006
fotoları alddım saolDelamorena 08:15, 20 Eylül 2006 (UTC)
hiç farketmemiştim orda şarkıları vallahi iyiki söyledin hemen indirdim zaten:)sağolDelamorena 07:35, 21 Eylül 2006 (UTC)

Teşekkürler.--Pompei 18:38, 19 Eylül 2006 (UTC)

fotolar ve klemence[kaynağı değiştir]

Selam fcn, fotoları aldım. Ben de elimdekileri bir ara yollayacağım. Bu arada Klemence kim olur? quelqu un qui court ne güzel bir şarkıymış! Gerisini de dinlemek isterdim.. -Tembelejderha 16:10, 20 Eylül 2006 (UTC)

aslında vikipedi felsefesiyle neredeyse birebir örtüşen bir şarkı o! http://www.jamendo.org adresinde, şarkıcıların creative commons'la lisansladıkları pek çok albüm bulabilirsin. ben ilk Klemence'in Ami ami albümünü indirmiştim. aslında pek de ümitli değildim ne yalan söyleyeyim :) ancak şansıma çok güzel bir albüm çıktı. o albümdeki en sevdiğim şarkılardan biri quelqu un qui court. aslında ne anlattığına dair bir fikrim yok :) olsun, yine de güzel şarkı. http://www.jamendo.com/en/artist/klemence/ adresinden indirmiştim, ama şimdi baktım da albümü yok gibi görünüyor. işte bu ilginç. istersen diğerlerini de gönderebilirim. · fcn × mesaj · 22:39 · 20 Eylül 2006
Teşekkürler, aslında diğer şarkıları da yüklersen hiç fena olmaz. Klemence'i ve Jamendo.org sitesini sana attığım mesajdan sonra keşfettim, fakat dediğin gibi albümü kaldırmışlar. Ben de bir iki grup denedim, önce biraz dinleyeyim beğenirsem sana haber veririm. Bu arada kullanıcı sayfanın başlığını değiştiren kodu arakladım. :) İyi geceler. Tembelejderha 22:53, 20 Eylül 2006 (UTC)
hehe, ben de zaten dbl'den araklamıştım ;) senden bir ricam olacak, bir ara fr.wiki'nin anasayfasının ie'de nasıl göründüğüne bakabilir misin? firefox'ta çok iyi görünüyor da, ie'de nasıl, merak ettim. iyi geceler. · fcn × mesaj · 23:07 · 20 Eylül 2006

ben de istiyorummmm[kaynağı değiştir]

ben de istiyorum o başlık yazısından denedim ama oturmadı Delamorena yazısı "kullanıcı " tamamen açıkta kaldı alttaDelamorena 16:22, 22 Eylül 2006 (UTC)

abi internet explorer kullanıyorsan güzel göstermiyor olabilir. firefox dene. · fcn × mesaj · 16:37 · 22 Eylül 2006


Hoşgeldin Fcn![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım:İçindekiler ve Sıkça Sorulan Sorular sayfalarımız, size kaydınızın ardından çok yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağınıza, nasıl madde düzenleyeceğinize ya da temel lisans politikamıza dair açıklamalar bulabilirsiniz. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olmanız gerekmez. Katkıda bulunurken cesur olun ve diğerlerinin maksadı hakkında iyi niyet varsayın. Burası bir wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay.

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsiniz. Sorularınızı Yardım masasında, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Ayrıca bazı kullanıcılar yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyarlar. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğiniz biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Lütfen tartışma sayfalarına yazdıklarınızın sonuna ~~~~ koyarak imzalayınız.
  • Kullanıcı sayfanıza Babil kutularını koymanız, diğer kullanıcıların hakkınızda bilgilenmesini sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklemeyiniz!
  • Yüklediğiniz resimleri size ait olan bir galeride görebilirsiniz.
  • Yaptığınız katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsanız, katkıda bulunmayınız.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez


Hoşgeldin sayfan güzel olmuş izninle çalıyorum :) Yalnız Cesur ol ve İyi niyet varsay sayfalarına bağlantı vermemişsin ben ekledim. --Ruzgarmesaj 20:38, 3 Ekim 2006 (UTC)

ben onu kendi mesaj sayfama ön çalışma amaçlı koymuştum. bitince Şablon:Hoş geldin sayfasına da koydum. istersen orada çalışabilirsin. aslında bir Şablon:Hoşgeldin mevcut biliyorum, fakat ikincisini onun üzerine koymak istemedim. hem zaten doğrusu hoş geldin değil mi :) benimki zaten aslında commons:Template:Welcome şablonunun bir uyarlaması. isteyen ikisinden birini seçip göndersin işte :) iyi çalışmalar. · fcn × mesaj · 17:41 · 4 Ekim 2006

tembelejderha, her şeyden önce büyük bir özür borçluyum, lütfen beni affet. bu kadar geç kalması benim suçum değil, ıııı, şeyin suçu, ya şeyi tanıyorsun işte, hani vardı ya, hıh işte o, onun suçu. tamam git şimdi indir sen onu :) eski adres aynen devam. 10. şarkıyı koymak için yer kalmadı serverda, onu da daha sonra koyarım artık (bir, bilemedin iki sene filan sürer taş çatlasın). ami ami'yi de indirmiştin galiba. neyse, tekrar özür dilerim. görüşmek üzere. · fcn × mesaj · 18:13 · 4 Ekim 2006

Selam fcn, ne affetmesi, hiç önemli değil.. Şarkılar için teşekkür ederim ama henüz indiremiyorum, evden ve internetten uzağım bir süre. Görüşmek üzere -Tembelejderha 09:55, 6 Ekim 2006 (UTC)

Merhaba Fcn Kolay gelsin,

Vikipedi:Haftanın işbirliği#Haftanın Projesinde bu hafta çift maddelerle ilgileniyoruz. Hemen hemen hepsi bitti, fakat {{Yazılım Künyesi}} ve {{Yazılım Bilgi Kutusu}} kalmış. Konuya uzak olduğumdan ve şablonlardan birini sen oluşturduğun için konuya hakim olduğunu düşünerek şablonların birleştirilmesi ( ya da ne yapılması gerekiyorsa) konusunda yardımını isteyeceğim. Tşk.--renegademsj 10:04, 7 Ekim 2006 (UTC)

merhaba renegade, {{Yazılım Künyesi}} şablonunu kullanan tüm maddeleri {{Yazılım Bilgi Kutusu}} şablonunu kullanacak şekilde değiştirdim ve {{Yazılım Künyesi}} şablonuna {{sil}} koydum. beni haberdar ettiğin için çok teşekkürler. haftanın işbirliği konusundaki çabandan ötürü seni tebrik etmek isterim. iyi çalışmalar. · fcn × mesaj · 22:57 · 8 Ekim 2006
Katılımın ve yardımın için çok teşekkürler. Herkes elinden geleni yapınca ortaya güzel işler çıkıyor. Görüşmek üzere.--renegademsj 06:15, 9 Ekim 2006 (UTC)

merhaba ugur basak, http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96zel:Captcha/help sayfasının çevirisi ahanda burada. yerleştirmek için sizi şöyle alayım: [2]. yüce yöneticim, ellerinizden öper :) arada çevirisinden emin olamadığım bir cümle <!-- --> içinde yazıyor. ardından Kullanıcı:Fcn/captcha'yı da siliniz bir zahmet :) iyi çalışmalar. · fcn × mesaj · 00:55 · 9 Ekim 2006

Benim anladığım kadarıyla, hani demiş ya resimleri göremeyenler fln, resim göremeyenler yazamayacağından yöneticilerden hesap açımında destek isteyecekler:) O şekilde yazdım sayfanı sildim. Bu arada Fcn/çalışma fln açsan tüm çalışmalarını orada yapsan nasıl olur, hem hepsinin geçmişide orada kalır. Çeviri için ellerine sağlık özete ismini ekledim:) İyi çalışmalar --Ugur Basakmesaj 01:14, 9 Ekim 2006 (UTC)