Kullanıcı mesaj:Erdal Ronahi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

En iyisi orada benimle iletişim kurmaktır.

/Arşiv 2005


selamlar


erdal hocam ben kadirin yiğeni görüşebilirmiyiz mümkünse ¿ gullerin.efendisi.07@hot...

Çünkü siz kürtçe vikinin yöneticisiymişsiniz--Chemsj 12:18, 27 Ağustos 2006 (UTC)

Sosyalizm Portalı[kaynağı değiştir]

Portal:Sosyalizm acıldı. PORTALIMIZIN ACILŞINDA EMEGİ GECENLER

FİKİR:--Chemsj 12:16, 10 Eylül 2006 (UTC)

PORTALIN ALT YAPISI:.peregrinus


PORTALIN TASARIM Kullanıcı:Absar

SİZİNDE PORTALIMIZA BEKLERİZ.


Vikipedi'ye katkılarınız için[kaynağı değiştir]

Vikipedi
Teşekkürler Plaketi!
4 Ekim 2006'da, Vikipedistler tarafından ilk halkaları oluşturan katılımlarınız için verilmiştir.

İsim sorunu[kaynağı değiştir]

Selam Erdal, isim için teşekkürler, ama ben senin adın için şifre elde etmeye çalışmamıştım. Zaten öyle mümkün olmadığını biliyorum. Bir yöneticiye danışıp degiştirtecem. Sanada kürtçe Vikipedide iyi çalışmalar. selamlar --Erdall 01:23, 15 Şubat 2007 (UTC)

Merhaba, sorman icin tesekkürler. Fotograf Serxwebûn gazetesine aittir, lisansi CC-BY-SA. --Erdal Ronahi 12:44, 26 Aralık 2007 (UTC)

Zor sipas. Kürtçe wiki'nin PKK maddesindeki diğer fotoğraflar (bayraklar hariç) da Serxwebûn'a mı ait acaba? Vaktin olduğunda yanıtlarsan mutlu olacağım. İyi çalışmalar. Görüşürüz. Takabeg 12:51, 26 Aralık 2007 (UTC)
Birincisi evet. Ikincisi büyük ihtimalle bir haber ajansina aittir, Firat News Agency olabilir. --Erdal Ronahi 19:15, 31 Aralık 2007 (UTC)

Mutlu yıllar[kaynağı değiştir]

Bunun dışında bir kaç soruyu Kürtçe wikieki sayfanıza atmıştım. Çok soru soruyoum değil mi? İlginiz için teşekkür ederim ve mutlu yıllarınızı dilerim. Takabeg 19:21, 31 Aralık 2007 (UTC)

Dear Erdal; please look at the links at commons:user:i18n#useful links. Thanks in advance! Best regards Gangleri
‫·‏לערי ריינהארט‏·‏T‏·‏m‏:‏Th‏·‏T‏·‏email me‏·‏‬ 15:50, 7 Şubat 2008 (UTC)

'Agit' resmi[kaynağı değiştir]

Selam. Nasılsın? Resim tartışma:Agit PKK.jpg'da açıklama yaparsan sevineceğim. Teşekkür ederim. Görüşürüz. Takabeg ileti 14:47, 18 Temmuz 2008 (UTC)

Hoşgeldin.. --M.M.ileti 16:17, 26 Ekim 2009 (UTC)

  • Eski ve tanıdık isimleri görmek güzel. Ama sitemimiz var: aaz katkıda bulunmanız gibi.. Sizi daha sık bekleriz.  Levent İleti Katkılar   20:14, 12 Kasım 2009 (UTC)
Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik.

Eski temponuz ile devam etmeniz dileğiyle...
Sizi Bekliyoruz!
Şubat 2011

Vikihaber'de hizmetlilik oylaması[kaynağı değiştir]

  • Vikihaber'de şu anda bir hizmetlilik oylaması yapılmaktadır ve değişen oy politikasına göre oy hakkınız bulunmaktadır. Katılımın artması ve farklı görüşlerin de temsilini artırmak amacıyla kişilere oylamaya davet mesajları göndermekteyim. Oy kullanmanız ve/veya görüşlerinizi belirtmenizi rica ederim. İyi akşamlar.--Reality 19:52, 13 Temmuz 2011 (UTC)

Dear Erdal Ronahi,
I'm Nemo from Betawiki/translatewiki.net and I'm writing to you because I'm collecting some information about the history of the project and the people and facts who made the difference in it. You are user number 49, so you're probably among those; maybe you even remember that it used to be named Nuka-Wiki (from 2005 on).
It would be wonderful if you could tell me something about how you first reached the wiki (who/what told you about it and how), why you decided to register and contribute, what it meant to you, what made you come back (or not) in the following years, if you spread the word about it, what have been in your opinion the most important facts or discussions in these years, etc.: just anything you want and as much as you can or want.
You can reply here (I'm watching this page), or email me, or just use this page to add comments, missing points and/or links to other resources, summaries, blogposts, articles, wiki or mailing lists discussions, as you want. Thank you very much for you help!
Regards, Nemo 11:06, 7 Eylül 2012 (UTC)

Kürt dilleri[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Kayaoglumk1. Oluşturduğun Kürt dilleri maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "M8: Düzen ve ansiklopediklik açısından uygunsuz madde" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Kayaoglumk1 (mesaj) 15.17, 1 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

Hoşgeldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba sayın Erdal Ronahi, sizi uzun süreden sonra burada görünce bir hoşgeldin demek istedim. Selamlar, Zafer (mesaj - e-posta) 20.27, 24 Eylül 2023 (UTC)[yanıtla]