Kullanıcı mesaj:Elif-15/Mesaj Arşiv Kayıt-Temmuz 2007

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin. - Yardım gönüllüleri.



Mesaj yazdığınız üye iki haftadır aktif olmamış, yardımcı olabileceğim bir şey olursa mesaj sayfamdan bana ulaşabilirsiniz. --Arinna'l Messaggio 10:41, 15 Temmuz 2007 (UTC)

  • Bu kodlarla alakalı bir durum. Renk kodlarını bilmeme rağmen sayfaya yerleştirilecek kodlar konusunda bilgim yok. Renkli gördüğünüz kullanıcı sayfasından değiştir'e tıklayarak hangi kodların eklenmiş olduğunu görebilir veyahut bu kullanıcıdan bilgi isteyebilirsiniz. --Arinna'l Messaggio 10:54, 15 Temmuz 2007 (UTC)

Başka bir kullanıcıya ait mesaj sayfasını neden boşalttığınızı açıklar mısınız? Lütfen kendi sayfalarınız dışındaki kullanıcı sayfalarında değişiklik yapmayınız. Teşekkürler. Levent Abi ileti 06:47, 16 Temmuz 2007 (UTC)

Rica ederimi, olur böyle şeyler, kendisinden özür dilemenize gerek yok, ben düzelttim. İyi çalışmalar, sevgiler. Levent Abi ileti 06:51, 16 Temmuz 2007 (UTC)

  • Önemli değil sevgili Elif. Vikipediye hoşgeldin. Başarılar...--Düşünenadam 12:07, 16 Temmuz 2007 (UTC)
  • Selam Elif, hoşgeldin.. Kullanıcı:Düşünenadam yada Kullanıcı:Dbl2010 sayfalarında yukarda değiştir butonunu kullanarak kodları alıp kendi sayfana aynı şekilde değiştir butonu ile kopyalayıp gerekli düzeltmeleri yapman en kolay yol gibi görünüyor. Bunun dışında eğer uygun renk kodlarını arıyorsan wiki içerisinde tablo ve renk kodları ile bulabilirsin. Eğer yine sorun çıkarsa sana renk kodlarını bulurum ve düzenlemeyi yapabilirim.. Dikkat etmen gereken şey yukarda değiştir butonunu kullanırken sadece kodları alman ve başka bir işlem kaydetme , aldığın kişi üzerinde değiştirmemen gerekiyor.. Takıldığın yer olursa yine yardım ederim, kolay gelsin.--Boyalikus 00:02, 18 Temmuz 2007 (UTC)
  • Elif merhaba tam olarak ne yapmak istediğini bilmiyorum , bana biraz daha açarsan yardımcı olabilirim. Web renkleri burada tüm renk kodları mevcut. Kullanıcı sayfanın yapısını değiştirmek istiyorsan bana bir örnek vermelisin.. Yada daha önce söylediğim gibi değiştir sekmesiyle kodları kopyalayıp kendi sayfana yapıştırıp düzenleme yapmalısın... kolay gelsin--Boyalikus 19:25, 18 Temmuz 2007 (UTC)

Taslak kriterlerini karşılamayan madde girmeyiniz[kaynağı değiştir]

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, taslak kriterlerini sağlamadıkları için silineceklerdir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için en az üç-beş cümleden oluşan bir bilgi girişi yapmanız uygun olacaktır. Teşekkürler, iyi çalışmalar.

Machiavelli' msj 21:17, 21 Temmuz 2007 (UTC)

Yukarıdaki uyarıyı dikkate alınız. Taslak kriterlerini dahi sağlamayan çok kısa içerikli maddeler girmeyiniz. Engellenebilirsiniz. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 21:43, 21 Temmuz 2007 (UTC)

Telif hakkı[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!

--Eldarionmesaj 01:26, 22 Temmuz 2007 (UTC)

merhaba wikide zaman geçirdikçe, neyin nasıl yapılacağını farkedeceksin.. Zamanla kullanıcı sayfan iyi hale gelecek. Diğer sorunun cevabı, burada yapacağın her katkı, senden önceki kullanıcıyla senin katkın arasındaki fark geçmiş sekmesinde görüntülenebilir. İlkyardım konusunda geliştirme yapacaksan; sen, senden önce konuyu başlatan, senden sonra ekleyecek olan katkıda bulunmuş olur. Yazdıklarından sorumlu olacak sensindir. Tabi ki incelemedim ama yazacağın konu tek satırlık bir cümleyi geliştirmekse, doya doya sahiplenebilirsin. :) iyi çalışmalar.--Boyalikus 23:23, 22 Temmuz 2007 (UTC)

Elif, erdem yeni bir sayfa açmakta yardım etmişsin ama lütfen sayfasını değiştir, sayfalarınız çok benziyor engellenebilirsiniz. (Ayrıca Erdem yardım almadan uzun katkı yapabileceğini sanmıyorum, bura kısa Türkçe sözlük değil, özgür ansiklopedi) Vede belirtin birisi Erdem'in tartışma sayfasına adı yaşayan birine benziyor yazmış. --King Qwer 19:17, 23 Temmuz 2007 (UTC)

Merhaba Elif, istediğin zaman takıldığın şeyleri sorabilirsin. İyi çalışmalar.--Boyalikus 22:45, 23 Temmuz 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Kolay gelsin Elif. Haftanın işbirliğine bu aralar çağrı yapan bir kullanıcı olmadığından sen dahil kimsenin mesaj sayfasına ileti yapılmıyor. Yani kullanıcı adını değiştirmenle bir alakası yok Eğer bu haftanın projesine katkıda bulunmak istiyorsan bu sayfaya bakabilirsin. İyi çalışmalar --Pinar 07:30, 24 Temmuz 2007 (UTC)

Rica ederim. Bağlantısını verdiğim sayfa her hafta yenileniyor, yani o sayfayı favorilerine eklersen veya kullanıcı sayfana not edersen o hafta hangi proje seçilmiş takip edebilirsin --Pinar 08:12, 24 Temmuz 2007 (UTC)
Favoriler derken kastettiğim kullandığın ağ tarayıcısının (tahminen Internet Explorer) üstte bulunan menüsünde "Favoriler/Favorites" alt menüsü. Ctrl ve D tuştarına aynı anda basarsan favorilerine bir sayfa ekleyebilirsin ve bilgisayarını tekrar açtığında bağlantıyı burada bulabilirsin. Ama eğer okuldan veya bir internet cafeden bağlanıyorsan bu pek yardımcı olmaz. En iyisi kullanıcı sayfanın bir yerine [[Vikipedi:Haftanın işbirliği]] yazıp kaydetmek --Pinar 08:29, 24 Temmuz 2007 (UTC)

HAFTANIN İŞ BİRLİĞİ PROJESİ[kaynağı değiştir]

Vikipedi:Haftanın işbirliği

  • merhaba, değişiklik yaparken sizden önceki katkıları bozmamaya özen gösterin lütfen. kolay gelsin. --kibelemesaj 15:50, 24 Temmuz 2007 (UTC)
içeriği geliştirirken önceki katkı tek cümle bile olsa eğer doğru ise korumak ve genişletmek gerek. ayrıca interviki bağlantılarını ve taslakları da yoketmiştin. bu tür sorunlarla karşılaşmamak için ufak katkılarla ve yapılanları izleyerek bir deneme süresi geçirebilirsin. kolay gelsin. --kibelemesaj 15:56, 24 Temmuz 2007 (UTC)
deneme süresi lafı tam ifade etmiyor, haklısın. aslında yaptığın değişikliklerin bir kısmının geri alınmasından da anlayacağın gibi hem içerik, hem de biçim olarak bazı yazılı ve yazılı olmayan kurallar var vikipedi'de. katkı yaparken bir yandan da izleyerek ve öğrenerek geçireceğin süreçten sözetmiştim daha çok. hem vikipedi kurallarına, hem de tartışma sayfalarına biraz göz gezdirirsen emeklerin de boşa gitmemiş olur. kolay gelsin. --kibelemesaj 19:31, 24 Temmuz 2007 (UTC)

TABİKİ olur ama ben rock hakında bilgim var diğerleri hakkında yok oyuzden o türde bılgisi olan arkadaşlar katılrısa neden olmasın =) --Başka_nick_bulamadım 20:30, 24 Temmuz 2007 (UTC)

Babil şablonuna MSN eklemek[kaynağı değiştir]

Geç bir cevap oldu ama |MSN Messenger| yazarak ekleyebilirsin.Umarım yardımcı olmuşumdur. --Kullanıcı:MaddyRockFan 12:20, 30 Temmuz 2007 (UTC)