Kullanıcı mesaj:Elfandorion

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Merhaba Elfandorion, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katıldığı Vikipedi'ye siz de katkıda bulunabilirsiniz. Tek yapmanız gereken üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik olmasına ve kişisel saldırı-hakaret içerikli olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsiniz. Sorularınızı Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğiniz biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Ne parlez vous pas turc? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Kemal K.ileti 16:49, 25 Temmuz 2009 (UTC)

Şatranc-ı urefa[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Merube 89msj 17:23, 25 Temmuz 2009 (UTC)


Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- M.M.ileti 21:26, 25 Temmuz 2009 (UTC)


Maç sayısı[kaynağı değiştir]

Selam. Acaba futbolcuların oynadığı maç rakamlarını değiştirirken İngilizce Vikipedi dışında TFF'yi mi esas alıyorsun?--вяí¢αи76ileti 19:57, 30 Temmuz 2009 (UTC)

Selam. Eğer maç sayılarını teker teker güncelleyeceksen, güncelleme kısmına da bu ubelirtmelisin. Yoksa maç sayıları bir rakamlar yığını olur...--вяí¢αи76ileti 19:03, 27 Ağustos 2009 (UTC)

Öncelikle uyarın ve ya önerin için teşekkür ederim.Özellikle Galatasaray'ın son 8 sezonunu detaylı bir şekilde kayıt altına alıyorum.Gerek kadroda bulunan futbolcuların istatistiği gerekse maç istatistiğini içeren bilgilerin bulunduğu bir arşivleme diyebiliriz buna.Bu yüzden ilgili futbolcuların Galatasaray kariyerindeki maç ve gol sayıları kesinlikle doğrudur.

Açıklama için teşekkürler. Ama keşke kullanıcı mesaj sayfama yazsaydın da, daha kolay görebilseydim. Bundan sonra buna dikkat edersin, bir de aşapıda belirtilen şekilde, mesajlarının sonuna imzanı koyarsın... Bu arada kullanıcı sayfan için burada da şablonlar var...--вяí¢αи76ileti 13:43, 5 Eylül 2009 (UTC)
Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ "tilde" adlı işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt Gr ve Ü harfi tuşlarına birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 10.suna yani şu işarete tıklamanız yeterli. --вяí¢αи76ileti 13:43, 5 Eylül 2009 (UTC)

Şutu gol olmadı ki[kaynağı değiştir]

  • Aydın Yılmaz'ın Fenerbahçe-Galatasaray maçında gol attığını yazmışsınız ama gol atmadı ki o maçta. --.dsm. 20:04, 25 Ekim 2009 (UTC)
  • Öncelikle Merhabalar.Mesajınızı görür görmez hemen Aydın Yılmaz sayfasına baktım.Fakat bilgilerde gol sayısının aynı olduğunu gördüm.Hata yapmış olabilirim belki şuan hatırlamıyorum.Son olarak 34 maç ve 3 gol olması gerekiyor.Doğru bilgiler bunlardır.Teşekkür ederim...--Elfandorion 16:54, 26 Ekim 2009 (UTC)
  • Ben de tekrar baktım: TFF sayımlamalarına göre 3 gol, İngilizce ve Almanca Vikipedi'ye göre ise 2 gol. Resmî sonuçlara güvenmeliyiz. Maddelerle ilgilendiğiniz için ve yanıtınız için teşekkürler, iyi çalışmalar... --.dsm. 17:07, 26 Ekim 2009 (UTC)

muratsahinileti 10:51, 6 Kasım 2009 (UTC)

Futbol biyografileri[kaynağı değiştir]

Selam. Futbol biyografilerinde kilo ve takma isimlere yer vermek bence o maddelerdeki vandallığı arttırmakta. Hem de ansiklopedikliği azaltmakta... Çünkü takma isimler ve kilolar sürekli değişebilir. Senin fikrin nedir? kaldırmalı mıyız?--вяí¢αи76ileti 17:55, 11 Aralık 2009 (UTC)

Tekrar selam. Futbol biyografi şablonundaki "kilo" kısmını kaldırdım. Ancak, Vikipedi'de ikonların kullanımı hakkındaki kurallara göre, örneğin Elano'nun şablonda doğum yeri olan Brezilya'nın bayrağını kullanmamalıyız. Çünkü bir futbolcu 3 ülkenin de vatandaşı olabilir ve şablondaki tek bayrak, sorun yaratabilir. Aynı kural, "Türkiye Göztepe" gibi kullanımlar için de geçerli. Bunu sadece milli takımın önünde kullanıyoruz. Bu da, ülkelerin {{BRAf}} gibi kolaylaştırıcı şablonlarının şablona değer katmasıyla ilgili... Buna da dikkat edersen sevinirim...--вяí¢αи76ileti 18:48, 11 Aralık 2009 (UTC)

Ali Turan'ın alt yapı kariyeriyle ilgili vandallık[kaynağı değiştir]

Yüz kere düzelttik ama adamda anlayış yok...Lütfen şu sayfayı oyuncunun takımı belli olana kadar koruma altına alırmısınız.^Ve sürekli uyarılarıma rağmen hiç dikkate almamakta ısrar ederek yanıltıcı kaynak bildiren ve sürekli oyuncunun bilgileri hakkında tahrifat yapan Kullanıcı:KirmiziAdam nikli elemanı uyarırmısınız.Ya da o konuda kime şikayet etmem gerektiğini bildirirmisiniz? Teşekkürler... Aslan Saraylı 02:11, 7 Şubat 2010 (UTC)

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba, şu tarz değişiklikler uygun olmadığından dolayı yapmıyoruz. Bilgi kutusu güncellemelerinde tarih yeterlidir. Güncelleme içerisine parantez içi metin kullanarak güncellenme limiti küçültülmekte ve bu da olası ansiklopedik olmayan bilgi girişlerine sebebiyet vermektedir. Her oynanan maç sonrası ilgili tablonun güncellenmesi olası değildir. Değişiklikleri geri almamanızı öneririm. İyi değişiklikler.--CnkALTDSmesaj/message 01:20, 11 Şubat 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 9. haftası için proje olarak Seçkin madde üretimi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--CnkALTDSmesaj/message 03:12, 2 Mart 2010 (UTC)

Bu uygulamanın hangisi doğru?[kaynağı değiştir]

Mrb. Futbolcu maddelerindeki bilgi kutusunda, oyuncunun milli takımı dışındaki yerlerde bayrak kullanmıyoruz. Örnek için Thierry Henry ve Hakan Şükür maddelerindeki bilgi kutularına göz atabilirsin. Kolay gelsin...--Rapsar 19:48, 21 Mart 2010 (UTC)

Arkadaşın biri bana böyle bir mesaj yollamış.Mesajı yollayan arkadaşa da sordum ama bunun genel bir uygulama olup olmadığını bilmek istiyorum hakkaten çünkü senin tarafından düzenlenmiş olan futbolcu sayfalarında öyle uygulamalar mevcut(bayrak ve logo uygulamaları) sen de o tarz uygulamalar yaparken(ki doğru olduğunu düşünüyorum o bayrak ve logo konusunun) o arkadaş ne için doğru olmadığını söylüyor anlamadım hakkaten.Burada bir tutarsızlık oluşmuş. Senin yaptığın mı doğru yoksa o arkadaşın mı? Cevaplarsan sevinirim.Kolay gelsin... Aslan Saraylı 23:14, 21 Mart 2010 (UTC)

Cevabını az önce gördüm Elfandorion. İzahatın için asıl ben teşekkür ederim mevzû anlaşılmıştır. Kolay gelsin...Aslan Saraylı 23:16, 23 Mart 2010 (UTC)