Kullanıcı mesaj:Ecc83kt77

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Dr. Coal tarafından 2 ay önce Teori ve Eylem (dergi) silinmeye aday gösterildi başlığına

Vikipedi'ye hoş geldin Ecc83kt77![kaynağı değiştir]

Bu su soğuk değil. Cesur ol!
  • İlk maddeni hemen yazabilirsin! Hata yapmaktan korkma ve cesur ol!
  • Vikipedi'de metin biçimlendirme kurallarını hızla öğrenerek deneme tahtanda deneyebilirsin. Biçem El Kitabı ise maddelerin yapısına ilişkin kapsamlı bilgiler verir.
  • Vikipedi'de yapacak çok iş var! Bunların listesini Topluluk Portali sayfamızda bulabilirsin.
  • Vikipedi'nin lisans politikası uyarınca, bazı istisnalar dışında Vikipedi'ye kendi yazmadığın bir metni eklememen, her şeyi kendi ifadelerinle yazman gerekir. Aynı şekilde lisans durumunu bilmediğin resim ve ortam dosyalarını Vikipedi'ye yüklememen gerekir.
  • Tüm soruların için Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları seni bekliyor. Burada yanıtlanmayan bir sorun varsa Danışma Masası sayfasına başvurabilirsin.
  • Kendinle ilgili bilgiler vermek istersen kullanıcı sayfana Babil kutuları koyabilirsin.
  • 18 yaşının altındaysan mutlaka çocuk koruma politikasını okumalısın.
  • Diğer kullanıcıların "Mesaj" sayfalarına yazarak onlarla iletişime geçebilirsin. Yazdıklarının sonuna ~~~~ koyarak imza atman gerekir. Ayrıca lütfen diğer kullanıcılarla iletişimde nezaketi elden bırakmaman ve kişiye değil içeriğe odaklanman gerektiğini unutma!
  • Kolay gelsin! Dr. Coalmesaj 15.16, 28 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
    Coal tekrardan merhaba. Teşekkür ederim. Son oluşturduğum maddeye bakarsan Vikipedi'ye katkı sağlamaktaki amacım çok fazla sayıda dergi takip ediyorum ve bir online ansiklopedi olan (kendim de daha önce WikiMedia aracılığıyla bir online ansiklopedi çalışması yürüttüm, bu kavrama aşinayim) Vikipedi'nin literatüründe eksik olan dergileri Vikipedi'ye eklemek.
    Kendi yayınını yürüttüğüm dergi için de yalnız bu amaçla madde oluşturma girişiminde bulunduğumu belirtmeliyim, çünkü biliyorsun ki şu anda kağıt fiyatları ve basım masrafları nedeniyle Türkiye'de kalan son sinema dergisinin de dijitale geçmesiyle Türkiye'de bir aktif basılı sinema dergisi boşluğu oluştu, ben de literatüre bu anlamda bir katkıda bulunmak istedim.
    Bundan sonraki yapacağım herhangi bir katkının da reklam amacı taşımaktan ziyade bu misyonumun takibi olacağı, Vikipedi'ye "dergiler" odağında bir katkılar bütünü yapmak dileğinde olduğumu belirtmek isterim, iyi çalışmalar. Ecc83kt77 (mesaj) 16.33, 28 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Teori ve Eylem (dergi)[kaynağı değiştir]

Oluşturduğunuz Teori ve Eylem (dergi) maddesi hızlı silme kriterlerinden "Madde 6: Kayda değerlik ölçütlerini sağlamayan konuya sahip madde gerekçesiyle sayfanın hızlı silinmesi talep ediliyor." kriterini sağladığından silinmesi için işaretlendi. Lütfen ilgili politika ve yönergeleri okumadan maddeyi tekrardan oluşturmayınız. Israrlı tavırlarınız engellenmenize neden olabilir. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. Wooze 23.54, 28 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Teori ve Eylem (dergi) silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Teori ve Eylem (dergi)) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Teori ve Eylem (dergi) sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Wooze 21.08, 1 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

"Hakkında erişilen kaynakların tanıtım amaçlı veya bağımsız ve güvenilir kaynaklar olmaması sebebiyle kayda değer olmadığını düşünüyorum."
Muhtemelen kaynakların tamamını incelemeden üstünkörü bu fikre kapıldınız. Örneğin dergiyle hiçbir alâkası olmayan bu kaynak ve WorldCat gibi akademik güvenilirliği yüksek kaynakların nasıl dergiyle bağlantılı veya güvenilmez olduğunu düşünebildiniz? JSTOR, ProQuest, ResearchGate... Bunlar süreli yayınların duayen veri tabanları. Bana bu argümanı çürütebilir misiniz? Ya da derginin politik duruşuna muhalif davranıp da taraflı hareket etmediğinizi, maddenin niteliğinin değil de sizin maddeye olan bakış açınızın kararlarınızı etkilemediğini kanıtlayabilir misiniz? Ecc83kt77 (mesaj) 22.04, 1 Mart 2024 (UTC)Yanıtla
Merhaba,
Adaylığa ilişkin görüşlerinizi ilgili tartışmada sunmanız çok daha isabetli ve işlevsel olur.
Bu çerçevede kişi üzerine yorumlardan da ayrıca kaçınmanızı rica ederim.
İyi çalışmalar dilerim.
Dr. Coalmesaj 23.02, 1 Mart 2024 (UTC)Yanıtla