Kullanıcı mesaj:Doğu/Arşiv 27

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Arşiv 20 Arşiv 25 Arşiv 26 Arşiv 27 Arşiv 28 Arşiv 29 Arşiv 30

Cartoonito (Türkiye) Sayfası

Merhaba sayfaya eklediğim her şey doğruydu. Nesi vandalizmdi de sildiniz?

Şablon

Merhaba. Sayfanızı arşivlemişsiniz, oysa size bir sorundan bahsetmiştim. Baktınız mı? Gadir (mesaj) 07.21, 2 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Yanıt Selam @Gadir, rica etsem sorunu detaylı biçimde açıklar mısın?
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 08.10, 2 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]
Selamlar. Aslında detaylı açıkladığımı düşünüyorum. Mesela şu şablona bir bak: {{Kolera (müzisyen)}}. Şablona gir ve her hangi bir maddeye tıkla. Sonra o maddeden şablonu görüntüle tıkla, o sayfaya değil, parantez (anlam ayrımı) olmayan sablon sayfasına yönlendiriyor seni. Onu nasıl düzeltebiliriz? Teşekkür ederim önceden. Gadir (mesaj) 05.05, 3 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]
@Gadir, denk geldim şu şekilde halledebiliyorsun. --anerka'ya söyleyin 13.55, 3 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Kayda değerlik sorunu

Merhaba. Oluşturduğum bir madde kayda değer olmadığı sebebiyle etikletlenmişti, sanırım siz de silmişsiniz. Tartışma sayfasında detaylı şekilde kayda değerlik kriterlerinin yeterli ölçüde sağlandığını, hala eksik varsa yine kriterlere göre bu eksiklerin maddenin iyileştirilerek giderilebileceğini aktarmıştım. Tartışma başlığı da kalktığı için buraya aktarıyorum. İnceleyip, nasıl bir yol izlenebileceği konusunda bilgilendirirseniz, ona göre uygun şekilde maddeyi oluşturmak istiyorum. Saygılar.

"(...)Maddesini oluşturmaya çalıştığım kişi TV/Habercilik sektöründen tanıdığımız dolayısıyla Türkiye'de bu sektörde tanınan bir kişi. Vikipedi "Kayda değerlik" kriterlerini biraz inceledim; burada tanınmışlığın "şöhret" ile eş anlamlı olmadığını "bilinmeye veya farkına varılmaya değer" veya "dikkat çekici" anlamına geldiği yazıyor. Söz konusu kişi Türkiye'de yeni medya ve habercilik alanında kanıtlanabilir şekilde(birkaç örnek, örnek2) milyonlara ulaşan belgesel ve programlarıyla "dikkat çekici" çalışmalara imza atmış ve "farkına varılmaya değer" kapsamına girecek bir kişidir. Dolayısıyla yine kriterlerde ifade edilen "kayda değerlik öznel değildir" kriterine de uygun olarak ortaya koyduğu çalışmaların hem niteliği hem de etki ettiği popülasyon göz önüne alındığında kayda değerlik kriterlerine uygun olduğu görülüyor.

Ayrıca aynı kriterlerin yer aldığı sayfada bir maddenin kayda değerliliğini ortaya koymak için iyileştirmeler yapılabileceği yazıyor. Kayda değerlik kriterlerini asgari düzeyde sağlayan bir maddeyi doğrudan silmek yerine iyileştirmek için neler yapılabileceği konusunda bilgilendirilebilirsek daha makul bir yol olacağını düşünüyorum. Saygılar." Hikayeanlatici (mesaj) 08.49, 2 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Cevap Cevap Selam! Vikipedi'deki maddeler politikalar ve yönergeler doğrultusunda kabul edilir, VP:HS sayfsından maddenizin silinme gerekçesinin açıklamasını öğrenebilirsiniz. Yeni bir madde oluşturmadan önce lütfen VP:Kayda değerlik politikamızı inceleyiniz. Ayrıca maddenizi ısrarlı biçimde oluşturmaya devam ederseniz VP:Koruma politikası kapsamında maddenize oluşturma koruması uygulanabilir. Madde içeriğinizin özgün araştırma olmamasına dikkat edin, ayrıca bir başka web sitesinden ya da kaynaktan doğrudan kopyala-yapıştır ile alınmadığından emin olunuz, bu durum Vikipedi'nin Vikipedi:Telif hakları politikasının ihlali olarak değerlendirilir ve maddeniz silinebilir.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 20.42, 4 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Bekleyen değişikliklerin eritilmesi hususunda desteğinizi rica ederiz.

Türkçe Vikipedi'nin değerli kullanıcısı; Vikipedi'mizde bildiğiniz üzere sürüm kontrolü uygulaması vandalizmi önlemek amacıyla kullanılıyor. Projemize artan ilginin neticesi olarak sürüm kontrolü sebebiyle bekleyen değişikliklerimizin sayısı tekrar ivme kazandı. İşbu değişikliklerin incelenmemesi okuyucunun motivasyonunun düşmesine zemin hazırlayacaktır. Türkçe Vikipedi'nin şiarı okuyucularına özgürce kaliteli bilgi sunmaktır, bekleyen değişiklikler içerisinde uygun olanların kabulü, yıkıcı olanların ise reddiyle birlikte okuyuculara kaliteli bilgi sunabileceğiz.

Haydi, değişiklikleri eritelim! Klavyelerinize ve dimağınıza kuvvet!

(Sürüm kontrolü yetkiniz olması sebebiyle bu mesaj tarafınıza bir bot hesap vasıtasıyla Kadı tarafından gönderilmiştir, devriye veya hizmetli değilseniz mesajı dikkate almayınız.)

Kadı Mesaj 15.45, 3 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Selçuk Eracun

Merhabalar,


Vikipedi:Kayda değerlik gösterilerek Selçuk Eracun sayfası silindi. Bunu öneren kişi olan Kadı'ya sorduğum da net bir cevap vermedi. Sadece bu sayfaya bakın dedi. Fakat bu sayfayı incelediğim de buradakilere ters düşen bir şey olduğunu kendim görmedim. Sayfayı kaldıran kişi olarak da bir kez de size sormak istiyorum. Kayda Değerlilik maddelerinden hangisine dayanarak bu sayfa kaldırıldı? Bunu bilelim ki, farklı içerikler oluştururken hem sizleri yormayalım hem de bizim de zamanımıza yazık olmasın. Açıklama yaparak destek olursanız çok sevinirim.

Msalman369 (mesaj) 22.09, 6 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Vikipedi'deki maddeler politikalar ve yönergeler doğrultusunda kabul edilir, yeni bir madde oluşturmadan önce lütfen VP:Kayda değerlik ve Vikipedi:Kayda değerlik (kişiler) politikalarımızı inceleyiniz. Oluşturduğunuz madde güvenilir ve bağımsız kaynaklar tarafından desteklenmiyor ve kayda değerliği ispat edilemiyor, ayrıca ilgili maddenin daha önce bir tartışma ile de silinme kaydı mevcut.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 22.22, 6 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]
Üstat çok teşekkürler. Msalman369 (mesaj) 22.25, 6 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Invitation to Rejoin the Healthcare Translation Task Force

You have been a medical translators within Wikipedia. We have recently relaunched our efforts and invite you to join the new process. Let me know if you have questions. Best Doc James (talk · contribs · email) 12:34, 6 August 2023 (UTC)

Hitay Holding

Merhaba Vikipolimer;

Neden ısrar ile bu maddeyi siliyorsunuz anlamıyorum.

İçerik özgün, referansları düzgün; sayfaları hiç incelemeden silmeniz doğru değil. Yoğun olabilirsiniz ancak inceleme yapmadan otomatik silmeniz çok yanlış.

Kaldı ki Hitay Holding Vikipedi Türkiye'deki holding şirketler listesinde hala yer alıyor.

Lütfen özenli bir şekilde oluşturduğum sayfayı inceleyin; emeklerimiz boşuna gidiyor.

Teşekkürler, Tansutaskiran (mesaj) 12.44, 7 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Yanıt Selam @Tansutaskiran, Vikipedi'deki maddeler politikalar ve yönergeler doğrultusunda kabul edilir, VP:HS sayfsından maddenizin silinme gerekçesinin açıklamasını öğrenebilirsiniz. Ayrıca siz neden bu maddeyi ısrarlı bir şekilde oluşturuyorsunuz, bu maddeye konu şirket ile ne gibi bir ilişkiniz var? VP:Çıkar çatışması politikamızı da ayrıca incelemenizi tavsiye ederim. Yeni bir madde oluşturmadan önce lütfen VP:Kayda değerlik politikamızı inceleyiniz. Ayrıca maddenizi ısrarlı biçimde oluşturmaya devam ederseniz VP:Koruma politikası kapsamında maddenize oluşturma koruması uygulanabilir. Madde içeriğinizin özgün araştırma olmamasına dikkat edin, ayrıca bir başka web sitesinden ya da kaynaktan doğrudan kopyala-yapıştır ile alınmadığından emin olunuz, bu durum Vikipedi'nin Vikipedi:Telif hakları politikasının ihlali olarak değerlendirilir ve maddeniz silinebilir.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 15.32, 7 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]
Olması gereken bir madde olduğu için oluşturuyorum. Bkz. Vikipedi Türkiye'deki Holding Şirketler listesi: Türkiye'deki holding şirketler Burada yer alıyor, madde oluşturulmamış. Siz niye ısrarla içeriği kontrol etmeden Vikipedi'nin kendi listesinde yer alan bir maddeyi siliyorsunuz onu soruyorum. Telif hakkı ihlali, kayda değerlilik vs her seferinde kontrol edilmeden, zaman harcanmadan otomatik kopyala yapıştır cevaplar veriliyor.
Yanlış yapıyorsunuz,, yanlışınızı da kabul etmiyorsunuz, tek taraflı otoriteniz olduğu için yanlışınızı da anlatamıyoruz.
Vikipedi'nin güvenilirliğini ve emeğe saygısını tehlikeye atıyorsunuz.
Dilerseniz maddeyi siz oluşturun; aşağıda kaynakça derledim.
Teşekkürler,
https://www.sabah.com.tr/ekonomi/2020/04/16/milli-dayanismaya-cekilisle-destek
https://www.dunya.com/ekonomi/simdi-nakit-kral-2018-satis-ve-devir-yili-olacak-haberi-369732
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/endonezya-dan-sonra-sira-yeni-zelanda-da-2767384
https://www.hurriyet.com.tr/kitap-sanat/odulleri-art-basel-gezisi-40780245
https://www.dunya.com/ekonomi/hitay039dan-is-dunyasina-yatirim-cagrisi-haberi-262629
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/endonezyada-enerji-ariyor-40106849
https://www.sozcu.com.tr/hayatim/kultur-sanat-haberleri/mimar-sinan-guzel-sanatlar-fakultesi-ogrencileri-venedik-bienalinde/
https://www.dunya.com/kultur-sanat/hitay-holdingden-sanatci-adaylarina-destek-haberi-409880
https://www.ekonomim.com/hafta/hayat-senin-ne-istersen-onu-yap-haberi-661222
https://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/hitay-holding-fujitsunun-turkiyedeki-sirketini-satin-aldi-41654652 Tansutaskiran (mesaj) 08.58, 8 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]
Yanıt @Tansutaskiran, maddeyi inceleyerek sildim, maddenin Türkiye'deki holding şirketler listesinde yer alması, maddeyi kayda değer yapmaz, ayrıca lütfen içerik üzerine yorum yapınız katılımcı üzerine değil, buradaki çıkar çatışması şüphesi ve iüy nedeni ile @Vincent Vega'ya sesleniyorum.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 09.47, 8 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

No.1

Merhaba sayın Vikipolimer ben No.1 sayfası için sizi rahatsız etmiştim bu sayfa yaklaşık 2022'den beri bulunmaktaydı ve ben bu sayfayı oluşturduğum zamandan beri de hiçbir şekilde kayda değerlilik ile ilgili sorun yaşamadım ve şunu da eklemek isterim ki çıkardığı rap müziklerle piyasada yer edinmiş bir rapçinin viki sayfasını silmek ne kadar doğru? VikiTR 49 (mesaj) 18.22, 7 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Bilgi kutusunda hata

@Vikipolimer, 2023 maddesindeki bilgi kutusuna bakabilir misiniz? Betik hatası: "YUZYIL" işlevi mevcut değil. diye bir hata çıkıyor bütün yılların maddelerinde. Eemirrgs (mesaj) 18.49, 7 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

@Superyetkin. Eemirrgs (mesaj) 19.44, 7 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Engelleme Talebi Hk.

Ben bir kullanıcıya kullanıcı adı reklam içerdiği için engel talebi oluşturdum. Ancak o da benim hakkımda aynı gerekçe ile engel talebinde bulunmuş. Acaba iki davayı da sonuçlandırabilir misiniz? İyi vikiler. Ekrembjk09'a sorun (mesaj) 14.11, 11 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

2018 Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası - Erkekler 50 metre kurbağalama sayfası

Merhaba Vikipolimer "2018 Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası - Erkekler 50 metre kurbağalama" sayfasının deneme amaçlı sayfa şeklinde oluşturulduğu kanısına neye dayanarak vardınız? Bunu bana açıklayabilir misiniz?--Ali95Acar (mesaj) 12.37, 13 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Yanıt @Ali95Acar, Adiutor ile etiketleme testi yapıyorum :)
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 12.39, 13 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Karşılama şablonları

Selamlar. Bence buradakı gibi tüm kodu eklemesine gerek yok, şablon olarak eklenmesi daha iyi. Ayrıca tek bir geniş şablon yapılsa ve hepsi oraya eklense çok daha faydalı olacaktır. İyi vikiler. Gadir (mesaj) 14.01, 13 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Semiz Ahmed Paşa

https://islamansiklopedisi.org.tr/semiz-ali-pasa 34.

https://islamansiklopedisi.org.tr/semiz-ahmed-pasa

https://islamansiklopedisi.org.tr/semsi-ahmed-pasa

Bunlar üç farklı insan. Lütfen Semiz Ahmed Paşa sayfasını silin.--Max45789 (mesaj) 22.55, 18 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

@Vikipolimer
https://islamansiklopedisi.org.tr/semiz-ali-pasa, Bosnalı kökenli, 34. Sadrazam
https://islamansiklopedisi.org.tr/semiz-ahmed-pasa, Arnavutluk, 36. Sadrazam
https://islamansiklopedisi.org.tr/semsi-ahmed-pasa, Candaroğlu, beylerbey
Bunlar üç farklı insan. Lütfen Semiz Ahmed Paşa sayfasını silin. Max45789 (mesaj) 22.57, 18 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]
Yanıt @Max45789, sayfayı sildim?
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 22.59, 18 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]
@Vikipolimer Kullanıcı adınız ortaya çıktı. Yeni bir Semiz Ahmed Paşa sayfası tersine çevirebilir veya yaratabilir misiniz? Max45789 (mesaj) 23.02, 18 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]
Yanıt @Max45789 Ne demek istediğinize dair hiçbir fikrim yok, eğer Türkçe bilmiyorsanız lütfen İngilizce yazınız.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 23.08, 18 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]
Semiz Ahmed Paşa @Vikipolimer
Adınız bu sayfada. Hala onu geliştirmeye çalışıyordum. Max45789 (mesaj) 23.20, 18 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]
Onlar üç farklı insan. Max45789 (mesaj) 23.22, 18 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]
@Vikipolimer Karışmak istemem ama, 3. kişi olarak bir görüş bildirmek istedim. @Max45789 Demek istediğini ben de anlamadım. @Vikipolimer haklı. Ekrembjk09'a sorun (mesaj) 23.34, 18 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]
@Ekrembjk09@Vikipolimer sayfayı iade ettiğiniz için teşekkürler. Max45789 (mesaj) 23.46, 18 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Hizmetlilik Başvurumda Kullanılan Oy Sayısı

Yapmış olduğum hizmetli başvurumda, 4 gün olmasına ve kendi sayfamda şablon oluşturmama karşın, yalnızca 1 oy kullanılmış. Bu normal midir? Bunun artması gerekmez mi? Kullanıcıların oy kullanımını arttırmak için ne yapabilirm? İyi vikiler. Ekrembjk09'a sorun (mesaj) 14.53, 21 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

duygu taylan

sayfayı silmenizin sebebini anlayamıyorum. Dtyln (mesaj) 14.55, 21 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Cevap Cevap Selam! Vikipedi'deki maddeler politikalar ve yönergeler doğrultusunda kabul edilir, VP:HS sayfsından maddenizin silinme gerekçesinin açıklamasını öğrenebilirsiniz. Yeni bir madde oluşturmadan önce lütfen VP:Kayda değerlik politikamızı inceleyiniz. Ayrıca maddenizi ısrarlı biçimde oluşturmaya devam ederseniz VP:Koruma politikası kapsamında maddenize oluşturma koruması uygulanabilir. Madde içeriğinizin özgün araştırma olmamasına dikkat edin, ayrıca bir başka web sitesinden ya da kaynaktan doğrudan kopyala-yapıştır ile alınmadığından emin olunuz, bu durum Vikipedi'nin Vikipedi:Telif hakları politikasının ihlali olarak değerlendirilir ve maddeniz silinebilir.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 14.57, 21 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

duygu taylan

Asım Bezirci adına düzenlenen şiir yarışmasında ikincilik ardından mansiyon ödülüne layık görülmüş olan yazarın biyografisi kayda değer görülmemesini anlamamakla birlikte acemi bir wiki kullanıcısı olduğumdan belki editleyememişimdir diye düşünmekteyim. Dtyln (mesaj) 15.00, 21 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Yanıt Sayın @Dtyln, ilgili maddeye konu kişi kayda değerlik kriterlerimizi sağlamamktadır.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 15.04, 21 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]
ilginiz için teşekkür ederim...Wikipedianın kültür sanat edebiyat konusunda destekleyici bir yaklaşımı olduğuna inancım sarsılmış durumda...kayda değerlilik kriterlerinin sorgulanması gerektiğine inanıyorum.
Kolaylıklar dilerim... Dtyln (mesaj) 15.09, 21 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Kuluçka Vikipediler

Merhaba Vikipolimer, sildiğin Şablon:Türk dillerinde Kuluçka Vikipediler, şablonundaki dillerin iso-3 kodlarını yazabilir misin buraya. Nevmit ☛☛ mesaj 15.16, 21 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Yanıt Selam @Nevmit, şablonu ben silmemiştim ama yine de buraya getirdim.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 15.19, 21 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]
Teşekkürler Nevmit ☛☛ mesaj 15.35, 21 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Sayfa Kaldırma Hakkında

@Vikipolimer İpek Ilıcak Kayaalp sayfasını neden kaldırdığınızı daha net iletebilirseniz sayfayı ona göre geliştirebiliriz. Yeteri kadar kaynak zaten mevcut ve verildi. Noyankalay (mesaj) 17.31, 22 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Cevap Cevap Selam! Vikipedi'deki maddeler politikalar ve yönergeler doğrultusunda kabul edilir, VP:HS sayfsından maddenizin silinme gerekçesinin açıklamasını öğrenebilirsiniz. Yeni bir madde oluşturmadan önce lütfen VP:Kayda değerlik politikamızı inceleyiniz. Ayrıca maddenizi ısrarlı biçimde oluşturmaya devam ederseniz VP:Koruma politikası kapsamında maddenize oluşturma koruması uygulanabilir. Madde içeriğinizin özgün araştırma olmamasına dikkat edin, ayrıca bir başka web sitesinden ya da kaynaktan doğrudan kopyala-yapıştır ile alınmadığından emin olunuz, bu durum Vikipedi'nin Vikipedi:Telif hakları politikasının ihlali olarak değerlendirilir ve maddeniz silinebilir.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 17.38, 22 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]
@Vikipolimer cevapladığın için teşekkür ederim. Silinme gerekçesi: "Oluşturduğunuz İpek Ilıcak Kayaalp maddesi hızlı silme kriterlerinden "Genel 4: Daha önce silinmiş içerik" kriterini sağladığından silinmesi için işaretlendi. Lütfen ilgili politika ve yönergeleri okumadan maddeyi tekrardan oluşturmayınız. Israrlı tavırlarınız engellenmenize neden olabilir. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. Wooze "
Yani bu mantıkta G4 ile durmadan sonsuza kadar sayfa etiketlenerek oluşturulmasının önüne geçilebilir. Gönderilen içerik Wikipedia prensiplerinde, kesinlikle birbirinden tamamen farklı içerikler. Yani hem ilk silinme gerekçesi hem de G4 ile sonradan etiketlenen içerik kararı doğru değil. Bu konuda yardımlarını rica ediyorum. Düzeltebileceğim bir şey varsa düzeltmek isterim.
İlgili içeriğe bu PDF den de ulaşabilirsin: [1] Noyankalay (mesaj) 19.23, 22 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

D Media Maddesinin Silinmesi

Dizi ve Film alanında hizmet veren yapım şirketiyiz. Daha önce hatalı verilerle oluşturulan silinmiş sayfayı güncel ve doğru bilgilerle güncelleyerek değiştirdim. Etiketlendiğimiz birçok projede, madde etiketimizde sayfanın silinmiş olarak görülmesi, markamızın karizmasını biraz düşürüyor. Cevabınızı bekliyorum ve varsa profesyonel bir arkadaş maddeyi oluşturabilir bizim adımıza 2A02:4E0:2D76:A6D:81EF:6531:1468:AD98 19.55, 22 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Yanıt İlgili madde kayda değerlik kriterlerini karşılamıyor, buna ek olarak lütfen Vikipedi:Çıkar çatışması sayfasını inceleyiniz.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 00.02, 23 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]
Bu kararınıza katılmıyoruz, neyse burda olmasak birşey kaybetmeyiz. Kayde değerlilik kastınız ne acaba? D Media değerli bir şirkettir ve kayda değersiz değildi. D Media olarak burda herhangi bir sayfa istemiyoruz, ilgili sayfayı düzenlemeye kapattığınız için teşekkür ederiz. 2A02:4E0:2D71:89F0:F91B:6E16:9909:9BFD 07.46, 26 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Hepiyi Maddesinin Silinmesi

Merhaba,

Aşağı yukarı tüm sigorta şirketlerinin Wikipedia TR üzerinde maddeleri bulunmaktadır, ilgili şirkette büyük bir sigorta şirketidir. Neden sildiğinizi öğrenebilir miyim? Hakaretamiz (mesaj) 20.56, 23 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

@Elmacenderesi, @Vincent Vega, ayrıca bu mesaj da kanıt olarak değerlendirilebilir.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 22.24, 24 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Hepiyi Sigorta İçerik Kaldırılması Hakkında

Merhaba,

Bugün eklediğim Hepiyi Sigorta içeriğini onaylamanız için ne yapabilirim? Sigortam.net başlığından tek farkı reklam amaçlı olmaması için websitesine bağlantı vermemem. İlk madde için bir çok kaynağı okudum ve silinme nedenini anlayamadım. Yardımınızı rica ederim. Yasin Alıcı (mesaj) 20.58, 23 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

@Elmacenderesi, @Vincent Vega, @Anerka, ilgili kullanıcının ilgili madde ile olan bağlantısı ve akabinde maddeyi sildiğim için kişisel saldırılara başlamış olması buradan görülebilir.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 22.14, 24 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]
@Elmacenderesi, @Vincent Vega, @Anerka, sayın bürokratlar, hizmetliler ve denetçiler arkadaşın şu anki tavrının ne kadar komik olduğunu ve yıllardır (tırnak içerisinde) wikipedia'da olan birisinin bu denli bir kişisel kavgaya tutuşmasının nedenini anlayamıyorum. Kendisinin hizmetlilik başvurusuna attığım yorum sonrasında (lütfen ilgili yorumu kontrol edin, kesinlikle bir kişisel saldırı yoktur.) kendisi muhtemelen anlamış olacak ki denetçi talebinde bulundu, o talep sizde incelediğinizde oldukça alakasız olduğu ortaya çıkacak, bu wikipedia yazarı arkadaş ile ilgili ana sorun kendisini farklı platformlardan uzun süredir takip etmem ve Wikipedia üzerindeki yetkilerini çıkar amaçlı kullanıp, platformda vandalizme varan şeyler uygulamasıdır. Vikipolimer'in benimle ilgili oluşturduğu denetçilik talebini lütfen okuyun sonrasında kendisi hakkında oluşturduğum denetçi talebinde her şeyi paylaşacağım. Kendisi olayı giderek çirkinleştirmektedir. Hakaretamiz (mesaj) 22.21, 24 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]
Ayrıca ne komiktir ki, kendisi muhtemelen çok telaşlanmış olsa gerek. Beni Yasin Alıcı ile karıştırmış ve buraya etiketlemiştir. :) Hakaretamiz (mesaj) 22.22, 24 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]
Bu arada Vikipolimer pek tabii şekilde beni Vikipedia'dan bihaber olduğum şekilde itham etmeye devam etmektedir. :) Hakaretamiz (mesaj) 22.23, 24 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

KALEKALIP

Merhabalar, "KALEKALIP" firmasının dijital pazarlama faaliyetlerini yürütüyorum ve firmanın Wikipedia sayfasını yazdığımızda silindiğini gördük. Tekrar silinmemesi için gereklilikler ve yapılacak işlemler için geri dönüş yaparsanız çok seviniriz. İyi çalışmalar dilerim HasanCK (mesaj) 12.29, 24 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Yanıt @HasanCK, Vikipedi'deki maddeler politikalar ve yönergeler doğrultusunda kabul edilir, yeni bir madde oluşturmadan önce lütfen VP:Kayda değerlik ve Vikipedi:Kayda değerlik (organizasyonlar ve şirketler) politikalarımızı inceleyiniz. Ayrıca bu madde ile bir çıkar çatışmanız olduğunu dile getiriyorsuunz, lütfen Vikipedi:Çıkar çatışması politikamızı inceleyiniz.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 12.48, 24 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]