Kullanıcı mesaj:DeneyimsizDenek

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba DeneyimsizDenek, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katkıda bulunduğu Vikipedi'ye hoş geldiniz. Katkıda bulunmak için yapmanız gereken tek şey, üstteki Değiştir veya Kaynağı değiştir butonlarından birine basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik ve kişisel saldırıdan uzak olmasına, hakaret içerikli ve en önemlisi telif ihlali barındırıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst üçüncü sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Danışma Masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Deneyimli kullanıcılarımız yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Herhangi bir sorununuzda, diğer kullanıcılarla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
Ελληνικά: Δεν ξέρεις Τουρκικά; Κάντε κλικ εδώ.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Kolay gelsin... Eski KA Fenerli1978 SakhalinioBuyrun beniiiim? 02:37, 9 Kasım 2015 (UTC)


Türk Hack Team[kaynağı değiştir]

Sayın DeneyimsizDenek, sayfanın daha önceden silinmiş son sürümünü kontrol ettim. İlgili sayfanın kopyaısını şurada bulabilirsiniz. Bayağı düzgün bir içerikti ve bende bazı düzeltmeler ve kaynak ihtiyacı için eklemeler yaparak sayfayı kopyaladım. Sayfayı geliştirmeniz ve daha çok kaynaklandırmanız sayfanın onaylanması açısından daha kolaylık sağlayacaktır. Selamlarımla, Eski KA Fenerli1978 SakhalinioBuyrun beniiiim? 02:37, 9 Kasım 2015 (UTC)

Merhaba.Sayfada düzenlemeler şimdilik bitti gibi.Bir de siz inceleyin uygunsa vikipedi'ye dahil olmasında yardımcı olursunuz.Bir diğer nokta resim ekleyemedim.Resmi logo olarak şunu eklemek istiyorum : http://i.hizliresim.com/3P5Ljp.png Vikipedi içerik düzenini biliyorum fakat ilk kez düzenleme işine girişiyorum.Hatalar varsa affola :) Bu imzasız yazı DeneyimsizDenek (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayın DeneyimsizDenek, bende küçük bir düzeltme yaptım. Ama bu sayfayı benim açmam bana göre uygun değil. Siz açın gerekli kontroller ardından benim yada diğer kullanıcılar tarafından sağlanır. Selamlarımla, Eski KA Fenerli1978 SakhalinioBuyrun beniiiim? 05:56, 12 Kasım 2015 (UTC)

Eski KA Fenerli1978 SakhalinioBuyrun beniiiim? 22:09, 19 Kasım 2015 (UTC)

Ben bazı düzeltmeler yaptım. Ayrıca yukarıdaki mesajdada okuyacağınız gibi logo lisanssız. İlgili logonun lisanslanması gerekmekte. Aksi taktirde 7 gün sonunda silinecektir. Saygılarımla, Eski KA Fenerli1978 SakhalinioBuyrun beniiiim? 22:09, 19 Kasım 2015 (UTC)

TurkHackTeam Sayfası Hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba, TurkHackTeam sayfasında güncellemelerimiz kaydolmamaktadır.Ek olarak logomuz telif hakkına takılmaktadır.Ancak logoda hiçbir sıkıntı bulunmadığına eminiz.Bu telif hakkına dair ne yapmamız gerekir? Pratik bilgiler sekmesinde bulunmasını istiyoruz.

Ayrıca daimi olarak içeriği takip edeceğiz ve zenginleştireceğiz.Fakat dediğim gibi bunlar sizden onay olmadan yayınlanmıyor olsa gerek. Bunun için sürekli sizleri rahatsız etmemiz mi gerekecek yoksa kendimiz de farklı bir yoldan çözüm bulabilir miyiz?

Yetkilendirme mantığından maalesef ki çok bilgim yok.Ama o başlığa dair bir hak sahibi olma durumum varsa ben bunu üstlenebilmekteyim.Zaten o başlığın açılmasına da ben vesile olmuştum.En güzel şekilde düzenini yaparım ekibimle.Bu imzasız yazı DeneyimsizDenek (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba. Bu tip bekleyen içerikler, mümkün olan en kısa süre içinde devriyeler tarafından onaylanmakta veya reddedilmektedir. Şu an için ne yazık ki en eski bekleyen değişiklikler 100 günden öncesine ait. Değişiklikleri onayladım, iyi günler.--RapsarEfendim? 23:27, 7 Ocak 2016 (UTC)

TurkHackTeam silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (TurkHackTeam) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/TurkHackTeam sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Aranan Kan (mesaj) 09:34, 16 Mart 2016 (UTC)

SAS sıkıntısı[kaynağı değiştir]

TürkHackTeam sayfası silinmeye aday sayfalara dahil olmuş. Fakat sıkıntı yok. Sizler de oyunuzu bu yönde kullanmışsınız teşekkür ederim. Tarafsız bakmak gerekirse gerçekten yeterli bir sayfa ancak daha zengin bir hal alması sağlanabilir. Bu yüzden sizden sadece birkaç dakikalığına iletişim kurabileceğim bir sosyal ağ hesabı rica edeceğim. Buradaki düzeni bozmaktan tedirgin olduğum için rahat yazamıyorum. Sadece 10 dakika farklı bir platformdan konuşabilirsek çok memnun kalacağım. Sayfayı geliştirmek adına sorularım var. Fakat bir türlü doğru cevabı alamıyorum. Dediğim gibi düzeni bozmamak adına tedirgin oluyor insan ister istemez. Sizinle bir kez konuşmam çok soruya cevap olacaktır özel iletişim kurabilirsem...

Şu ana kadarki ilginiz ve ilerleyen süreçteki desteğiniz için de teşekkür ediyorum.Bu imzasız yazı DeneyimsizDenek (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba. Buradan konuşmakta bir problem göremiyorum, buradan yardımcı olabilirim elimden geldiğince.--RapsarEfendim? 17:17, 23 Mart 2016 (UTC)
Çok uzun zamandır wikipedia sayfamı düzenleyemiyorum aradığım bilgileri de bulmakta zorlanıyorum.Sayfayı zenginleştirmek adına neler yapabileceğimi danışmak istiyordum.Logo eklemek için ne yapmam gerekiyor,İçeriği en uygun şekline nasıl sokarım bilemiyorum.Bunlar için anlık iletişim kuracağım bir ortam istemiştim aslında.----DeneyimsizDenek 18:50, 30 Mart 2016 (UTC)
Vikipedi:Politika ve yönergeler veya Yardım:İçindekiler sayfasından başlayabilirsiniz :) Ondan sonra sorularınız olursa buradan veya Vikipedi:Danışma masasından yöneltirseniz daha iyi olacaktır.--RapsarEfendim? 16:03, 30 Mart 2016 (UTC)

Tekrar teşekkür ederim oradaki tüm bilgileri dikkatle inceleyeceğim.