Kullanıcı mesaj:Cmsvm

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Cmsvm tarafından 8 ay önce TSYD maçları başlığına

Selam. D 650 maddesine 3 cümle daha eklemezsen kriterleri sağlamadığından silinebilir. Şu anki hâli çok kısa...--вяí¢αи76ileti 07:41, 13 Ağustos 2009 (UTC)

2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası elemeleri‎[kaynağı değiştir]

Selamlar. 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası elemeleri‎ maddesi eksiktir. İngilizcesine baktığında bir giriş paragrafı olduğunu göreceksin... Bu hâliyle kesinlikle eksiktir. Lütfen en azından 2-3 cümlelik bir giriş girebilir misin?--вяí¢αи76ileti 14:43, 30 Temmuz 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Cmsvm,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Ikarus 260 ego.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 18:57, 20 Eylül 2010 (UTC)

Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik.

Eski temponuz ile devam etmeniz dileğiyle...
Sizi Bekliyoruz!
Şubat 2011

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Cmsvm,

Vikipedi kullanıcılarını ve ziyaretçilerini bir araya getirmek ve Vikipedi'yi tanıtmak amacıyla Ankara'da bir buluşma yapılması planlıyor.

Sizin de buluşmada aramızda olmanız bizleri memnun edecektir. Konu ile ilgili tüm gelişmeler ve ayrıntılar için lütfen proje sayfasını takip ediniz.


Buluşmanın tarihi ve saati:

5-6 Mayıs 2012 - Açılış: 11.00

Buluşmanın yapılacağı yer:

Bilkent Üniversitesi, Ankara


Buluşmada sizi de görebilmek ümidiyle... Nazif İlbek 01:03, 26 Nisan 2012 (UTC)

Eskişehir Tramvay hattı[kaynağı değiştir]

  • Lütfen bir gerekçe bildirmeksizin sayfa içeriğini boşaltmayın. Bu durum vandalizm olarak algılanmaktadır.. İyi çalışmalar.. --Garbino Merhaba 22:15, 15 Ekim 2012 (UTC)

Ankara Derbisi[kaynağı değiştir]

Kitaptan aldığım maç tarihleri ve sonuçları şu linklerde. Maddeye ekleyebilirsen sevinirim. Maçların yerleri ve hangi turnuva kapsamında oynandığı kısımlarını soru işaretiyle boş bırakırsın. Ayrıca kitabı tam okumadım ama içinde bazı maçların gol bilgileri de var gibi. Bir ara kitabı tamamen okuyup faydalı bilgi varsa ekleyeceğim ama o zamana kadar Milli Lig kurulmadan önceki şu linkleri maç listesine aktarabilir misin? O maddeye daha Tanıl Bora'nın kitabından da ek yapacam, daha çok işimiz var aslında :) Bu arada, linkleri hemen bilgisayarına kaydedebilir misin, eğer hemen aktarmıyorsan çünkü tinypic sitesinde kısa bir süreliğine resimler duruyor olabilir. [1] [2] [3] [4]--Śαвяí¢αи76ileti 20:44, 10 Aralık 2014 (UTC)

Hoş geldiniz Cmsvm![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:21, 19 Aralık 2014 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Cmsvm
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:10, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

TSYD maçları[kaynağı değiştir]

Selamlar. TSYD maçları dostluk maçı statüsünde olduğu için Gençlerbirliği-Ankaragücü rekabeti verilerine eklenmemeli. O nedenle çıkarıyorum hocam. Lig ve kupa maçları resmi maç olduğu için veriler onlar üzerinden hesaplanmalı. Son TSYD maçını eklemişsiniz, hakkınızı helal edin.-- Śαвяí¢αи76ileti 06.45, 26 Ağustos 2023 (UTC)Yanıtla

Önceden beri duran verilerdi aslında bunlar. Sayfanın ilk zamanlarından beri TSYD Maçları listede vardı. İki takım taraftarı da TSYD kupasında oynanan derbi maçlarına önem verir. Kendi listelerinde de bu maçlara değinilir. Rekabeti sadece resmi maçlara dayandırmanın derbinin ruhuna aykırı olduğunu düşünüyorum. Cmsvm (mesaj) 06.48, 26 Ağustos 2023 (UTC)Yanıtla