Kullanıcı mesaj:Cebbar

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Cebbar. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipedi'ye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedi'de neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

 McAang  Mesaj  10:46, 6 Haziran 2015 (UTC)

Telif Hakkı[kaynağı değiştir]

Öncelikle hoş geldiniz :) Bu sayfadaki yazının bir kısmını kopyala yapıştır yapmışsınız. Bu telif hakkı ihlali sayılmıyor mu? :) Kendi cümlelerinizle yazıp, o sayfayı da kaynak gösterseniz daha güzel olabilir. :) Bir de mesaj sayfalarının sonuna imzamızı atmayı unutmayalım. 4 tane ~ işareti ekleyerek mesajınızı imzalıyorsunuz. Katkılarınızın devamını dilerim efendim :)  McAang  Mesaj  10:46, 6 Haziran 2015 (UTC)

Çok teşekkür ederim. O site de ki bilgileri zaten ben yazdığım için telif hakkı sayılacağını düşünmemiştim. Yazıları editleyip o zaman wikipediaya gireyim şimdiden sonra Cebbar (mesaj) 10:52, 6 Haziran 2015 (UTC)

  • Siz yazmışsınız anladım. Ancak yazdığınız sitenin altında "© 2015 Buyutec.Net. All Rights Reserved." yazıyor. Eğer siz yazınızın sonunda "Telif hakları saklı değildir. Yazım Creative Commons Attribution/Share-Alike Lisansı altındadır." diye belirtme yapmazsanız yazı telifli hale gelir. Tabii bu şekilde belirtmenizi o site izin verir mi orasını bilemem.  McAang  Mesaj  11:12, 6 Haziran 2015 (UTC)

Selam Cebbar.Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Beyaz listeye girmek için vikipediye olumlu şekilde katkı yapmanız yeterli. Hizmetli arkadaşlar sizi beyaz listeye alırlar zaten. Ama tabi beyaz liste kriterlerini sağlıyorsanız. Daha fazla bilgi almak için bu sayfaya bakabilirsiniz. Anlamadığınız bir şey olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Saygılarla OkanfanEvet benim? 16:00, 8 Haziran 2015 (UTC)

Haziran 2023[kaynağı değiştir]

Şikayet sayfasında sizi ilgilendiren bir tartışma bulunmaktadır. ~StyyxEvet? 16.45, 4 Haziran 2023 (UTC)[yanıtla]

Merhaba, ilginiz ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim, herhangi bir backlink çalışması yapmıyorum. Vikipedia özgür bir platformdur ve Vikipedia da ki güncel olmayan verileri güncelleyip kaynak eklemekte nasıl bir sakınca olabilir ki, eğer birden fazla siteye farklı farklı değersiz siteler eklesem haklı olabilirsiniz ama haber ile ilgili paylaşımlarda bulunuyorum ve bunun da yanlış olduğunu düşünmüyorum, yeri gelince Partiler, Devlet Daireleri gibi resmi kurumlardan yeri gelince de büyük ulusal sitelerden paylaşımda bulunabilirim, Vikipedia'nın asıl amacı veri ekleyip "doğru kaynak" göstermek değil mi amaç! Eğer Haber Eylül harici, resmi kuruluşlar ve bilginin kaynağı olmayan site gösterirsem rahat bir şekilde üyeliğimin iptal edilmesini sağlayabilirsiniz. Hatta Haber Eylül sitesini de inceleyebilirsiniz, bu site de sahte veya yalan içerik var ise yine de üyeliğimi dondurabilirsiniz.. Saygılarımla.. Cebbar (mesaj) 13.32, 5 Haziran 2023 (UTC)[yanıtla]
Dur ikonu
Reklam bağlantıları eklemeniz nedeniyle değişiklik yapmanız süresiz olarak engellenmiştir.
Israrla reklam ekleyenlerin web siteleri Vikipedi'nin kara listesine alınacak ve arama motorları tarafından potansiyel olarak cezalandırılacaktır.
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.  --anerka'ya söyleyin 06.34, 14 Haziran 2023 (UTC)[yanıtla]
Bu kullanıcının engelinin kaldırılmasına yönelik talebi bir hizmetli tarafından incelenmiş ve kabul edilmiştir.

Cebbar (engel günlüğüetkin engellerküresel engellerkatkılarsilinen katkılarsüzgeç günlüğüoluşturma günlüğüengel ayarlarını değiştirengeli kaldırdenetle (günlük)


Talep gerekçesi:

hiçbir şekilde backlink çalışması yapmadım. Haber Eylül, Bursa Basın Savcılığına da bilgilendirilmiş yasal bir haber sitesidir, piyasa da ki birçok sahte site ile alakası yoktur. Backlink çalışması yapma niyetimde yok kesinlikle, arkadaşların uyarısından sonra fark ederseniz, güncel olayları bildirip kaynak ekleme işlemini bitirdim ve Vikipedia'da düzenleme ve eksikleri tamamlama işlemine başladım. Üyelik engelimin kaldırılması ve habereylul.com sitesinin kara listeden kaldırılmasını talep ediyorum. Eğer bir tane daha haber eylül veya herhangi bir haber sitesi ile ilgili bir kaynak girersem direkt engellemenizi rica ederim. Ücretli editörlük yazmışsınız bu arada, ben ücretli editörlük bir tane dahi yapmadım. Bu site de bana ait olduğunu ve eski sitelerinde bana ait olduğunu önceden yazmıştım. Üyeliğimi açın gerekirse haber eylül ile ilgili tüm içerikleri sileyim hatta bugüne kadar yaptığım tüm değişiklikleri de silebilirim. Ama haber eylül sitesine ceza vermezseniz çok memnun olurum. Çünkü gece gündüz uğraşıyoruz site ile, firma dahi kurdum 4 tane çalışanım dahi var. Emeklerim boşa gitmemesi için rica ediyorum. Üyeliğimi silmenize dahi razıyım. Saygılarımla... Cebbar (mesaj) 20.48, 27 Haziran 2023 (UTC)[yanıtla]

Kabul gerekçesi:

Kullanıcının hatasını anladığı ve tekrarlamayacağına dair oluşan kanı nedeniyle tekrar şans verilmesi adına engeli kaldırıyorum. İyi vikiler ‒ToprakM  13.05, 5 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]
@Anerka, bakabilir misin? ‒ToprakM  16.02, 17 Temmuz 2023 (UTC)[yanıtla]
@ToprakM, kullanıcı kendi sitesine bağlantı veriyor, bu konuya dikkat çekilmeden önce bir beyanı yok, sonradan bilgi vermiş vaziyette. Tekrar şans verilmesine kuvvetli bir itirazım bulunmuyor ancak ilgili sitenin spamlistten çıkarılması halinde bu ya da başka hesaplarla eklenmesi halinde işlemi tekrarlayacağımı şimdiden beyan ediyorum. İncelemeye aldığın için karar senindir. :) ----anerka'ya söyleyin 13.12, 20 Temmuz 2023 (UTC)[yanıtla]