Kullanıcı mesaj:Can Ergen

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Vito Genovese tarafından 3 yıl önce Şubat 2021 başlığına

Vikipedi'ye hoş geldin Can Ergen![kaynağı değiştir]

Bu su soğuk değil. Cesur ol!

Soru[kaynağı değiştir]

Merhaba. Siz Arturo Ungaro isimli kullanıcı mısınız? Noktası virgülüne katkı aynı. Uncitoyen’in de bir göz atmasında fayda var. chansey mesaj? 19.05, 8 Şubat 2021 (UTC)Yanıtla

Engel[kaynağı değiştir]

Merhaba Arturo,

Şuradaki uyarıma rağmen deneme tahtası sayfana adil kullanım resimleri eklemeye devam ettiğin için erişimini 24 saat süreyle engelliyorum. Bu sürede Arturo hesabından değişiklik yapman da yasak. Eğer değişiklik yaparsan kuklacılık olarak değerlendirilir ve çok daha ağır bir engel almanla sonuçlanabilir.

Engel süren bittiğinde de adil kullanım resimlerine maksimum ölçüde dikkat etmen gerekiyor, aksi takdirde bu engeller giderek daha uzun süreli olacak, hatta erişiminin sonlandırılmasıyla sonuçlanabilecek.

Vito Genovese 12.58, 28 Şubat 2021 (UTC)Yanıtla

Şubat 2021[kaynağı değiştir]

Dur ikonu
İzin olmaksızın başka bir kaynaktan Vikipedi'ye metin veya görsel kopyalayarak telif hakkı politikasının ihlal ettiğiniz için değişiklik yapmanız süresiz olarak engellenmiştir. Lütfen telif hakkı politikamızı ve özgür olmayan içeriğin nasıl kullanılacağına ilişkin politikamızı anladığınızdan emin olmak için bu fırsatı değerlendirin. Ayrıca, mesaj sayfanızda değişiklik yapma olanağınız da iptal edildi.
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından sizi engelleyen hizmetliye Özel:EpostaGönder sayfasından veya Gönüllü İletişim Ekibine info-tr@wikimedia.org adresinden gerekçeleriniz ile birlikte e-posta atarak engelinize itiraz edin.  Vito Genovese 16.22, 28 Şubat 2021 (UTC)Yanıtla